14.06.14, 13:34
Jakoś tak mi ciężko ostatnio, przygnębiona jestem i w ogóleuncertain może ktoś wyciągnie jakie karty lub przesłanie na pocieszenie?tongue_out
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Prośba 14.06.14, 14:57
      Ode mnie masz przesłanie Bogiń:
      IXCHEL - Uzdrowicielka - Jesteś narzędziem uzdrawiającej mocy Boskiej
      BRIGID - Nie wycofuj się - Stań w obronie tego, co uważasz za słuszne
      KOBIETA MOTYL - Przeobrażenie - Właśnie doświadczasz głębokiej przemiany, która przyniesie Ci szczęście.

I to by było na tyle wink
    • nagietek123 Re: Prośba 14.06.14, 15:05
      Sedno - Gwiazda

To powinna zdobić Freya, by poprawić swój nastrój - Koło, 3 kielichy, 2 mieczy
      Tego nie powinna robić - 3 kije, 10 mieczy, Sąd

Wynik - Kapłan, Cesarz, Rycerz kielichów

Bawić się powinnaś dziewczyno, w miłym towarzystwie. Coś sobie powyjaśniać.
      Nie rozmyślać nad sytuacjami, które Ciebie zraniły, nie sprawiać wrażenie osoby szukającej, wypatrującej kogoś zapewne. Nie wysyłać takich sygnałów.
      Wynik mocny, będą zasady, normy, a może ślub? Z Cesarzem? Ktoś już podąża.

Na pewno Twój nastrój się zmieni - Gwiazda, będzie dobrze i bezpiecznie smile
    • nagietek123 Re: Prośba 14.06.14, 15:07
      Moje karty ładnie uzupełniają przesłanie Bogiń smile
      • freya_v Re: Prośba 14.06.14, 15:27
        Algaria dziękuje za boginie jak zawsze bardzo mądre.. Nie dawno zaczęłam nową pracę nic specjalnego zaczynam od zera w sumieuncertain chce znaleść coś innego mam nadzieję że to właśnie mówi przeobrażenie..
        Nagietek karty ładnie pokazały to co mi mówiły od jakiegoś czasu szczególnie ten sąd mam możliwość wrócić do wcześniejszej pracy ale karty mówią bym tego nie robiła i Tobie też to się pokazało. No i staram się nie dać bólowi fizycznemu i psychicznemu w 10 mieczyuncertain
        ślubu nie planujetongue_out od tego to jak najdalej precztongue_out
        a rycerz puchar to będę szukać na to się nastawiam szukać głównie swojego miejsca na ziemiwink
        mądre jesteście wiedźmy.. Jeszcze raz dziękuje ślicznie
    • inguszetia_2006 Re: Prośba 15.06.14, 12:38
      Witam
      Ode mnie masz 8 buław. Dobra, bardzo dobra karta. Ogień, wojownik, miłość i takie tam różne podniety;-P Już idą do ciebie. Tylko jak dostaniesz takiego kopniaka energetycznego, to uważaj, żebyś się nie spaliła jako ta ćma;-D
      Pzdr.
      Ing
      • freya_v Re: Prośba 16.06.14, 11:31
        To żeś mnie pocieszyłatongue_out ja nie wyrabiam w takim tempie 8 buławuncertain nie lubie tej karty bo wszystko na raz i na wczoraj. Chyba że cele sobie wyznacze to szybko je osiągnęsmile a jaka nieuchwytna przy tym będę...tongue_out no cóż czasy wisielca minęły trzeba się przyzwyczaić. Dzięki Ingsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka