freya_v 14.06.14, 13:34 Jakoś tak mi ciężko ostatnio, przygnębiona jestem i w ogóle może ktoś wyciągnie jakie karty lub przesłanie na pocieszenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Prośba 14.06.14, 14:57 Ode mnie masz przesłanie Bogiń: IXCHEL - Uzdrowicielka - Jesteś narzędziem uzdrawiającej mocy Boskiej BRIGID - Nie wycofuj się - Stań w obronie tego, co uważasz za słuszne KOBIETA MOTYL - Przeobrażenie - Właśnie doświadczasz głębokiej przemiany, która przyniesie Ci szczęście. I to by było na tyle Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Prośba 14.06.14, 15:05 Sedno - Gwiazda To powinna zdobić Freya, by poprawić swój nastrój - Koło, 3 kielichy, 2 mieczy Tego nie powinna robić - 3 kije, 10 mieczy, Sąd Wynik - Kapłan, Cesarz, Rycerz kielichów Bawić się powinnaś dziewczyno, w miłym towarzystwie. Coś sobie powyjaśniać. Nie rozmyślać nad sytuacjami, które Ciebie zraniły, nie sprawiać wrażenie osoby szukającej, wypatrującej kogoś zapewne. Nie wysyłać takich sygnałów. Wynik mocny, będą zasady, normy, a może ślub? Z Cesarzem? Ktoś już podąża. Na pewno Twój nastrój się zmieni - Gwiazda, będzie dobrze i bezpiecznie Odpowiedz Link
freya_v Re: Prośba 14.06.14, 15:27 Algaria dziękuje za boginie jak zawsze bardzo mądre.. Nie dawno zaczęłam nową pracę nic specjalnego zaczynam od zera w sumie chce znaleść coś innego mam nadzieję że to właśnie mówi przeobrażenie.. Nagietek karty ładnie pokazały to co mi mówiły od jakiegoś czasu szczególnie ten sąd mam możliwość wrócić do wcześniejszej pracy ale karty mówią bym tego nie robiła i Tobie też to się pokazało. No i staram się nie dać bólowi fizycznemu i psychicznemu w 10 mieczy ślubu nie planuje od tego to jak najdalej precz a rycerz puchar to będę szukać na to się nastawiam szukać głównie swojego miejsca na ziemi mądre jesteście wiedźmy.. Jeszcze raz dziękuje ślicznie Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Prośba 15.06.14, 12:38 Witam Ode mnie masz 8 buław. Dobra, bardzo dobra karta. Ogień, wojownik, miłość i takie tam różne podniety;-P Już idą do ciebie. Tylko jak dostaniesz takiego kopniaka energetycznego, to uważaj, żebyś się nie spaliła jako ta ćma;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Re: Prośba 16.06.14, 11:31 To żeś mnie pocieszyła ja nie wyrabiam w takim tempie 8 buław nie lubie tej karty bo wszystko na raz i na wczoraj. Chyba że cele sobie wyznacze to szybko je osiągnę a jaka nieuchwytna przy tym będę... no cóż czasy wisielca minęły trzeba się przyzwyczaić. Dzięki Ing Odpowiedz Link