freya_v 20.06.14, 12:11 Sobie już nie mam na co stawiać a praktykować trzeba proszę o w miarę konkretne pytania.. Podczytujących też zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 12:37 fraya, to ja poprosze spojrz na nasza plynnosc finansowa do konca roku albo o plynnosc zlecen dla meza firmy dzieki Odpowiedz Link
freya_v Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 12:52 Mąż najwięcej pracy będzie miał we wrześniu (3 monet 8 buław) tylko niech on z tego pośpiechu nie zapomni o czymś ważnym.. U niego w październiku kiepskie karty 2 mieczy i 5 mieczy więc niech uważa by nie były one konsekwencją jakiejś bezmyślności we wrześniu. Sytuacja beznadziejna nie jest na początku sierpnia będzie ciężko ale szybko się to zmieni więc będzie ok. Odpowiedz Link
babowa Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:38 pani freyu, dziekuje bardzo bede pamietac by we wrzesniu za ryj trzymac i korytko z dala trzymac dzieki raz jeszcze Odpowiedz Link
agnes2332 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 12:51 Ja podczytujaca To poprosze , jak sie rozwinie moja nowa znajomosc z pewnym chlopakiem, tak do 3 miesiecy? Odpowiedz Link
freya_v Agnes 20.06.14, 12:59 Myślę że ten chłopak planuje wyjazd daleki możliwe że za granicę. W lipcu widać już uniemożliwiony kontakt (8 mieczy) wasza relacja pokazała mi się taka zależna od innych ludzi wspólne towarzystwo znajomości jakbyście nie spotykali się bezpośrednio umówieni. Odpowiedz Link
agnes2332 Re: Agnes 20.06.14, 13:19 Czy to mozliwe, ze zobaczylas moje plany? Wyjazd planuje ja,daleko ,myslalam po prostu o romansie bez zobowiazan.. Odpowiedz Link
freya_v Re: Agnes 20.06.14, 13:37 Agnes możliwe. Ja widziałam że daleki wyjazd rozdzieli (3 buław świat) a dlaczego napisałam że to on tak już intuicyjnie romansu nie widać niestety Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 12:53 To ja freya_v tez poproszę.na; 1/ finanse-ostatnio zrobił się urzędowym problemem z powodu starych błędów bankowych mimo ze ja systematycznie spłacam,poprosiłam bank o wyjaśnienie i już dwa m-ce nie mam odpowiedzi.Jak ja z tego wyjdę?? 2/ uczucia..skoro mi wystukała Algaria Tyberiusza lub Winicjusza...to gdzie go mam szukać,lub gdzie on mnie znajdzie?/chodzi mi o to tez czy na internecie..bo mam już awersje do znajomości netowych/. Chciałabym tez wiedzieć czy Pan ostatni,którego jeszcze zły oddech czuje na plecach opuści moje życie,wydaje mi się ze myśli już opuścił..z tym ze nie na pewno Przepraszam ze dwa..a nawet trzy pytania,ale potem się nie dopcham...najwyżej mnie sama skróć.dzięki Ale mi się ten wątek w porę pojawił! Jak z tym będzie? . Odpowiedz Link
freya_v Leda 20.06.14, 13:12 Z tym bankiem to chyba powtórka z historii będzie (pani wie o czym ja mówię) fakt płacisz i do tego nikt się nie przyczepi (2 puchar 6 monet) tylko że pomiędzy tymi kartami rycerz puchar czyli znów te pieniądze błądzą gdzieś nie wiadomo gdzie i za to odpowiada kobieta jakąś (królowa buław) karty Tobie nie radzą wykonywać żadnego ruchu tu musi ktoś "młody" się tym zająć pójść i zasięgnąć informacji (paź mieczy) i wtedy tam wszystko zawrze i się pieniądze znajdą (5 buław) gdzie szukać nowego pana księżyc wylosowałam a jak taką kartę wyciagam to znak że źle pytanie zadane jest więc opcje mam dwie albo nie znajdziesz takiego albo już znalazłaś. Co do pana niedawnego to będzie dalej uczestniczył trochę w przelocie ale podryw będzie i flirt jakiś też i może coś więcej ale on w otwarte karty będzie grał i jasno określał o co mu chodzi itd z tym że nie koniecznie to Ci się może podobać.. (sprawiedliwość rycerz buław) Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 20.06.14, 13:42 Bardzo Ci Freya dziękuje za wróżbę,ekspresową Co do banku to skoro płace,to się w czujność cała teraz zamienię i sobie nie dam...Pomyśle o tym Paziu,kto to taki będzie najlepszy.Cholera Buławiana jakaś mi tam bruzdzi i miesza..hmm Zmartwilas mnie tym, że pana wystukanego nie znajdę,niechby nawet był stuknięty,troszkę..ale na moim punkcie.no nic..znam wielu panów z przeszłości..oby nie chciał wracać mój eks mąż..bo i takie wróżby miałam w zestawie wróżb które się sprawdziły/10 lat temu byłam u wrózki/Tego zdecydowanie nie przyjmę. Pan z bliskiej przeszłości..no tu najłatwiej o weryfikacje-dam info ale żebym była uradowana to nie mogę powiedzieć ;-(.Jestem nim umęczona,ugnebiona i z mniejszym poczuciem wartości po tej relacji. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 25.06.14, 07:39 Freya,przyszła mi do głowy myśl.czy ten Rycerz kielichów, to może tez być nasz listonosz??Nie dostarcza z jakichś sobie wiadomych powodów,a raczej lenistwa,do naszej skrzynki żadnych "aviz".. Wie że ja od lat tam nie przebywam,co się będzie wysilał i zbaczał z kursu 50m?Jak bywa ze raczej nikt na te awiza nie reagował? Wtedy bym miała brakiem informacji powodowane zawalane terminy,,nawet na korespondencje, jakieś ugody. Od dawna nic nie ma w skrzynce a to dziwne,mimo że syn podgląda i czeka,miał sprawę w Sądzie 8 maja,korzystna dla nas w efekcie,tylko też nic nie przyszło do tej pory.. Może to tak być/jak tak szczegółowiej się przyjrzeć? Możę trzeba syna na pocztę z awantura lub repremenda,w tym Paziu? > Z tym bankiem to chyba powtórka z historii będzie (pani wie o czym ja mówię) > fakt płacisz i do tego nikt się nie przyczepi (2 puchar 6 monet) tylko że pomi > ędzy tymi kartami rycerz puchar czyli znów te pieniądze błądzą gdzieś nie wiado > mo gdzie i za to odpowiada kobieta jakąś (królowa buław) karty Tobie nie radzą > wykonywać żadnego ruchu tu musi ktoś "młody" się tym zająć pójść i zasięgnąć i > nformacji (paź mieczy) i wtedy tam wszystko zawrze i się pieniądze znajdą (5 > buław) Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 13:20 Witam Praktykować, chcesz, powiadasz... To by trzeba coś, co się szybko zweryfikuje;-P A nie mam pomysłu... To może poproszę jakąś tam wróżbę małą na lipiec, co? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
freya_v Ing 20.06.14, 13:44 Lipiec ogólnie rycerz puchar no to będzie adorator.. czułe słówka romantyzm i te sprawy.. Już zazdroszczę w pracy możliwe że się przyuczać czego będziesz (paź monet) życie uczuciowe pełne flirtów spotkań randek ale nic zobowiązującego (paź buław) ze zdrowiem to z płucami może być coś nie tak bo 2 mieczy mi wyszła a ona mi na tą część ciała zwykle wskazuje. Może się nawdychasz czegoś albo kaszel poprostu.. Miesiąc podsumujesz w kapłance więc może jednak romans jaki będzie z tym pucharowym to mi karty wyszły bo jak kapłanka to i weryfikację dla siebie zatrzymasz Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Ing 20.06.14, 13:59 Witam A gdzie tam zatrzymam? Nie zatrzymam;-D Jakoś tak się odezwę, że będzie jasne jak słonce wszystko. Znowu Kapłanka, czyli nic oficjalnie, a wszystko tajne i poufne. Pierścionków nie będzie, ani oświadczyn, ani deklaracji;-P No cóż. Czekam do września, a potem zamykam ten rozdział, bo Rysio czeka na mnie, przecież;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
leda-is-one Prosba cudza.. 20.06.14, 14:08 Freya to ja zaryzykuje i bez pytania po proszę o wróżbę dla bliskiej mi osoby.Ja zbyt emocjonalnie to traktuje i życzeniowo.Ona nie wie czy się zdecydować na drugie dziecko,jak to wpłynie na jej życie itd. Otóż,Małgosia ma 38lat/dzisiaj ma urodziny nawet/ jest młoda mężatka i ma 3 letnią córeczkę,tworzą szczęśliwą rodzinę.Chcieliby..i się boja mięć następne dziecko.zegar biologiczny jednak nieubłaganie tyka Małgosia chciałaby wiedzieć,czy będzie miała jeszcze dziecko? czy powinna? jak to wpłynie na jej zdrowie? ich życie.. Na razie mieszkają w Rzymie,kiedyś planują wrócić do Polski/to była moja przewodniczka po Wiecznym Mieście,dlatego tyle mogłam zobaczyć w tak krótkim czasie.../ dziękuję z góry i przepraszam ze się tak rozwydrzyłam ale odmowę tez zrozumiem. "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Prosba cudza.. 20.06.14, 14:12 Jesli mozna to takze prosze o wrozbe na lipiec Odpowiedz Link
freya_v Re: Prosba cudza.. 20.06.14, 14:34 kashaa_35 napisała: > Jesli mozna to takze prosze o wrozbe na lipiec ogólnie 6 monet więc na bogato będzie premia prezenty zaproszenia ludzie hojni będą a Ty na tym zyskasz.. W pracy 6 puchar z powyższą karta może świętowanie urodzin/imienin? Lub inna okoliczność może jakie podsumowania będą.. Uczucia 9 mieczy hm przypomniała mi się następująca interpretacja tej karty: w miłości uważaj by nie wyjawić wstydliwych sekretów. Więc skoro mi to na myśl przyszło to radzę nie zwierzać się nikomu i uważać na swoje posunięcia w tej sferze co by się potem nie dręczyć po nocach... Unikaj nadmiaru alkoholu i przejadania się. Miesiąc podsumujesz tak pół na pół część fajna część taka sobie aby z kasą będzie wszystko w najlepszym pożądku (2 monet) Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: Prosba cudza.. 20.06.14, 14:45 Dziekuje, bedzie rzeczywiscie powod do swietowania, z cala reszta bede sie pilnowac, dzieki !! Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 14:10 A może o moje zdrowie zapytaj? Do końca roku? Odpowiedz Link
freya_v Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 14:41 nagietek123 napisała: > A może o moje zdrowie zapytaj? Do końca roku? Na zdrowie trudno się wróży więc muszę dopytać nagietku czy masz problem ze skokami ciśnienia? Bo tak by mi się tu pokazało że uważać na to trzeba. Pod kniec roku jakieś takie zatrzymanie wody w organiźmie możesz się czuć przez to ociążała/napuchnięta.. O zdrowie myślę dbasz i robisz badania dość często (8 monet) więc trzymasz rękę na pulsie Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 15:52 O zdrowie dbam, ale nie swoje tylko mamy. Na moje już nie starcza mi energii. Badań nie robię niestety... Jak ktoś podniesie mi ciśnienie, to mi skacze - zapewne Od chorowania, badań, lekarzy jest moja mama... Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 14:18 Coś ostatnio nie mam na nic czasu. Proszę powiedz mi jak będzie z obowiązkami, przede wszystkim z pracą do końca miesiąca. Odpowiedz Link
freya_v Caro 20.06.14, 14:49 Zakładam że chodzi o ten czerwiec. Nie wiem czy pracujesz w niedzielę ale tu mam moc więc trochę przyciśniesz gazu.. Ale od poniedziałku jakieś zmiany się zapowiadają będzie trochę lżej. W przyszłym tyg to w sumie tylko czwartek taki pracowity jeszcze wygląda a tak to złapiesz oddech za tydzień jakieś zmartwienia się pojawią mam tu taką kombinacje kart 8 mieczy 2 mieczy 9 mieczy i 8 puchar więc tak stres Cię dopadnie że w końcu wymusi na Tobie jakieś zmiany.. Ta ósemka może przynieść bardzo ważne decyzję. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 20.06.14, 22:03 Spodziewałam się, że nie będzie łatwo, ale te miecze z tymi kielichami kiepsko tu się prezentują... muszę zacisnąć zęby, a za tydzień będzie już po. Muszę też to przemyśleć i opracować plan jak ominąć ewentualne przykre wydarzenia Dziękuję Ci bardzo Odpowiedz Link
re.ne Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 14:41 Jeżeli można to i ja poproszę. Z miesiąc temu złożyłam dokumenty o pracę do Pana Edwarda. Czy coś z tego wyjdzie? Z góry dziękuję za poświęcony czas Rena Odpowiedz Link
freya_v Rena 20.06.14, 16:09 W połowie lipca będzie wiadomość negatywna ale jemu tam się coś odmieni i w sierpniu się o Ciebie upomnie. Odpowiedz Link
algaria Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 15:03 To ja poproszę .. hmmm o! moja sytuacja zawodowa tak na 3 miesiące Odpowiedz Link
freya_v Algaria 20.06.14, 16:18 Planujesz urlop na początku lipca? Tak by mi tu z kart wychodziło że będziesz odpoczywać.. W sierpniu jakiś kryzys będziesz przeżywać i dość mocno odczujesz taką "pustkę" w pracy.. Żadnych rewelacji nie widać Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 20.06.14, 16:27 Bardzo dziękuję - nie wiem kiedy na urlop idę, bo wyjątkowo w w tym roku nie ja o tym decyduje. Powiem tylko, że biorę wolne od razu na cały miesiąc .... szkoda, że wróżba mówi iż w pracy bez rewelacji choć po cichu mimo niemożliwości liczyłam na awans jakiś Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 26.06.14, 22:08 Właśnie dostałam informację, że mogę wziąć urlop od lipca - także dziś byłam ostatni dzień w pracy.. ale żeby nie było tak słodko mam być pod telefonem bo w każdej chwili mogę być potrzebna a co za tym idzie odwołana z urlopu.. w sierpniu moja rodzima placówka się przenosi do nowego miejsca i będzie wielkie rozpakowywanie...i ciężka praca Także niby będę odpoczywała to jednak na szpilkach i bez możliwości ruchu czy wyjazdu Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 15:23 To może i ja, tak nieśmiało... Czy uda mi się wyjechać w tym roku na urlop? Odpowiedz Link
freya_v Zamykam wątek 20.06.14, 15:38 Kto się wpisał oczywiście wróżbę jeszcze dostanie Odpowiedz Link
freya_v Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 16:23 baba_potwor napisała: > To może i ja, tak nieśmiało... Czy uda mi się wyjechać w tym roku na urlop? Hmm.. Powiem tak jeśli do końca lipca nie pójdziesz na urlop to później już nie będzie na to szans. Na koniec lipca masz kartę słońca ale obok kapłanka więc i tak stoi to nadal pod znakiem zapytania. Musisz szybko ich tam przyciśnąć żeby Ci dali odpocząć... Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 01:32 Kruca bomba, mało casu... Stokrotne dzięki, Freya . Odpowiedz Link
marta.89 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 17:14 No to może ja Moja sytuacja zawodowa w lipcu. Czy będzie po mojej mysli? Czy moje oczekiwania się zrealizują? Odpowiedz Link
nikix Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 17:39 To ja poproszę Jak będą mi się układały sprawy zawodowe do końca roku ? Odpowiedz Link
bronxi Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 20:33 Eh też się spóznilam Ale przesyłam serdeczne pozdrowionka Odpowiedz Link
algaria Freya 22.06.14, 11:31 Dziękuję za Twój kącik wróżb, za poświęcony czas i energię. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej niedzieli Odpowiedz Link
freya_v Re: Freya 22.06.14, 12:20 A dziękuje ślicznie ja dziś skacowana więc niedziela w łóżku ale też miło zleci Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Komu wróżbę? 22.06.14, 14:02 Bardzo serdecznie prosze o wrózbę, jesli to możliwe. mamy nie lada problem bo od dłuższego czasu mamy problem z sąsiadką. Przybrało to z jej strony agresywna formę. My zaangazowalismy wszystko co mozliwe (chyba?). Moje pytanie, czy ta osoba/sasiadka ewidentnie nudząca sie- "poszła po rozum do głowy"? czy do niej dociera, co robi i jakie to ma dla niej konsekwencje? Czy sasiedzi wierza jej plotkom? ) Odpowiedz Link