Dodaj do ulubionych

Komu wróżbę?

20.06.14, 22:19
Witam
No... tak sobie pomyślałam,żeby odciążyć Freję;-D A mam dziś natchnienie, więc ten tego...;-P
Kamyki, tarot, czy klasyki, czy cokolwiek?
Pzdr.
Ing
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:27
      Młody wyjeżdża na tydz nad morze - ze znajomymi - ten tydz między 27.06.. - jak mu tam będzie - o zdrowie nie pytam bo bym oszalała jak by wyszło źle...ogólnie pobyt - uda się nie uda zadowolony będzie czy nie
      Wybierz co tam ci pod ręką
      Ale dziś dzień wróżb na forum - cudnie
      • nagietek123 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:29
        To ja sprawy przyziemne niestety, czy w ciągu roku radykalnie poprawi się moja sytuacja finansowa? Jakbyś mogła zerknąć, to bardzo proszę.
        • babowa Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:36
          ha, nigdy dosc wrozb:p
          inga, zerknij, czy dyra zmieni mi obsade na przyszły rok, czy zostanie ta ktora oglosiła na ostatniej radzie?
          tylko dobrze tam patrz, zebym miło o tobie myslała
          :p
          dziekuje
          • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:58
            abowa napisała:

> ha, nigdy dosc wrozb:p
            > inga, zerknij, czy dyra zmieni mi obsade na przyszły rok, czy zostanie ta ktora
            > oglosiła na ostatniej radzie?
            Witam
            Tak będzie w sprawie obsady - Rydwan, 5 monet, 7 mieczy. Niektórzy będą okradzeni, z kasy, czy czego tam, czasu etc. Obsada mocno okrojona? Zmniejszą wam etaty, zabiorą dodatki?
            Niedobre karty. Ludzie będą czuli się oszukani, okradzeni, zbankrutowani. Może być i w sensie psychicznym, że zabrakło możliwości, że sprawy idą w złym kierunku, że plany się nie powiodły. Rydwan daje przebicie, więc kiepsko widzę sprawy.
            Pzdr.
            Ing
            • babowa Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 10:39
              czyli nie chcesz byc moja dobra kolezanka
              no trudno
              twoja prognoza mnie nie zdziwila, westchnełam i opad ramion zaliczyłam
              kolejny rok orki bez poczucia spelnienia i luzu
              no dobra, dzieki za czas
        • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:40
          Witam
          No więc, Nagietek na pierwszy ogień;-P 5 mieczy. Trudna karta i trudne zwycięstwo lub porażka. Niby coś się ugrało, ale nie ma tego w rękach, nie czuć dobrobytu. Problem z windykacją? Ogólne tendencje - Królowa mieczy, Sprawiedliwość, 9 monet. Sprawy sądowe wygrane, w sprawach pracowych - co posiałaś to dostaniesz. Nie ma niespodzianek. Jak masz zapisaną nagrodę w statucie, to dostaniesz, jak nie - to nie. Powodzenie w grach liczbowych - 5 kielichów. Czyli - nie dotuj Lotto, nie ma sensu;-P
          Pzdr.
          Ing
          • nagietek123 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:44
            aha, dzięki smile Ciągle chude lata sad
            • nagietek123 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 08:08
              Inga, a możesz dopytać, czy jakiejś poprawy to ja się w ogóle doczekam? Czy ciągle taka mizeria? Albo co robić, choć ja mam związane ręce obecnie...
              • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 10:58
                nagietek123 napisała:
                Inga, a możesz dopytać, czy jakiejś poprawy to ja się w ogóle doczekam? Czy ciągle taka mizeria? Albo co robić, choć ja mam związane ręce obecnie...
                Witam
                Nagietek. Wyciągnęłam ci kartę radę - Gwiazdę. Czyli nie trać nadziei;-D Potem 4 monet i As mieczy. Coś się ruszy.
                Pzdr.
                Ing
                • nagietek123 Re: Komu wróżbę? 22.06.14, 12:27
                  Dzięki Inga, powiało optymizmem smile
          • algaria o! babowa 20.06.14, 22:46
            nie śpi big_grin
      • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:51
        Witam
        Algaria, twój syn będzie robił za wodzireja;-P 7 buław, 2 kielichów. Ale przyplątała mi się 10 buław, czyli wróci zmęczony, coś go przytłoczy. Nie wiem, czy ci powie, bo nie o wszystkim się gada z matką. A może to takie dobre zmęczenie, że się człowiek wyhasał? Hm? Wypije co nieco, może poflirtuje, ale wszystko na niskim poziomie energetycznym. Czyli dobrze, bo ma się bawić, a nie rozkminiać tajemnice bytu;-D Zdrowie mocno testosteronowe. Paź buław, As buław. Będzie adrenalina i radocha. Może coś bokiem wpadnie do namiotu;-P Ale jest nagrzany, aj aj;-D
        Pzdr.
        Ing
        • algaria Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:58
          Dzięki ulga straszna...
          On ze mną dużo gadał, na wszystkie tematy - zwłaszcza przed chorobą - teraz w sumie nie ma o czym... Musi tam brać leki i będzie dobrze, pić za bardzo nie może - przy tych lekach, ale Doktorek swego czasu go pouczył w razie czego jak ma lekami żonglować kiedy chce wypić piwo...
          Testosteron? I ładunek? kochana on jest cały jak testosteron i niech mu tam do namiotu bokiem ktoś wpada - oby on nie wpadł big_grin
          A wodzirejem był zawsze - czyli wróci na dawne tory, bo teraz ciut zdziadział big_grin
    • bronxi Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:46
      To ja poproszęsmile jak będzie wyglądać relacja z moim chłopakiem w czasie wakacji i jak wróce z nich? Bo za tydzien wyjeżdzam z kuzynem i koleżanką nad morze, a mój chl opak nie dostał urlopu..czy odpoczynek dobrze nam zrobi czy popsuje nasze relacje?
      A rodzaj wrózby prosze wybraćsmile
      • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:04
        Witam
        W czasie wakacji - 8 buław. Strzały miłości;-P Będzie kontakt, dzwonki, sms-y, zapewnienia o miłości. Po wakacjach - 8 kielichów. Coś mu się odwidzi, czy tobie raczej? Jakieś rozstania tu są, ale w ósemce nie takie na zawsze. Dobiorę coś. Siła/Moc. Kto będzie taki odważny, by zerwać nić, co?
        Pzdr.
        Ing
        • bronxi Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 13:05
          Czy ja dobrze zrozumialam, że to ja będę świrować po wakacjach, a nie on? Że mi się pozmienia na tych wakacjach?
          Dziękuję za karty bardzosmile
          Milego dzionka życzęsmile
      • maja.1987 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:06
        Ja poproszę chciałabym jedynie wiedziec kiedy przestanę w końcu tesknic za moim byłym chłopakiem i kiedy to uczucie wygaśnie kiedy sie w końcu uwolnie od tego uczucia. Chce sie odciąć od przeszlosci inod niego ale nie wiem dlaczego ciagle wspomnienia wracają a tak bardzo chce zapomniec... uncertain dziekuje za poświęcony czas. Karolina
        • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:18
          Witam
          Maja, zapytałam, co przed tobą. I widzę,że się z byłym rozmówicie tak, że będziesz wiedziała, co czuć i co robić. On ci nie pozostawi złudzeń. 2 mieczy. Chroń siebie! Nie idź na kompromisy, które cię źle ustawiają i zabierają godność. Głowa wysoko, pamiętaj. Potem 3 buław i Paź kielichów.
          Jakieś nowe romansidło cię uleczy;-D Skutecznie, bo mam Asa mieczy. Stare pozamiatane, nowe lepsze, lepsze porozumienie. I Słońce ci dociągnęłam. No, miłość życia czeka już u wrót;-D
          Pzdr.
          Ing
          • maja.1987 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:31
            To mnie czeka jeszcze z nim rozmowa??? O nieeeee.... A jesli moge dopytac to z czego ona wyjdzie i czego bedzie dotyczyła? Bo pisze pani ze głowa wysoko i zero kompromisów wiec nie wiem na co sie przygotować :p a długo musze jeszcze poczekać na ta milosc oczywiście ta jedyna? smile przepraszam za dopytania uncertain
            • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:38
              Witam
              Rozmowa będzie mocno obleśna;-P As kielichów, Diabeł, Paź buław. Może zadzwoni, jak będzie w potrzebie seksualnej, czy jak? Po alkoholu, mocno nagrzany? W każdym razie - kop w cztery litery. Zresztą, będziesz wiedziała, co robić.
              Pzdr.
              Ing
              • maja.1987 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 00:00
                Ja to go chyba za bardzo idealizowalam... Moze w końcu mi sie oczy otworzą tak raz a porządnie... Niech sie pani nie martwi jakby co Pogonie go ze az bedzie sie za nim kurzyło... Swoją wartość znam a po tym co w ostatnim czasie przeszłam moj charakter sie wzmocnił smile dziekuje za poświęcony czas smile
                • leda-is-one Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 06:51
                  To ja się jeszcze Inga załapie??
                  Na uczucia,poproszę z klasycznych jak można,co w uczuciach u mnie można wycisnąć,co zdławić,co rozkręcić i gdzież on gdzie..
                  /bo może już na cmentarzu/
                  Dziekuje smile
                  • caro-caro Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 07:26
                    Usiadłam rano przy kawie i nadrabiam. Co widzę?! chachacha Ledo! co Ty gadasz! Jeszcze może jakiś młodszy się pojawi smile umili czas...
                  • inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 11:36
                    leda-is-one napisała: To ja się jeszcze Inga załapie??
                    Witam
                    Na życie miłosne Ledy, na pół roku. 7 pik, 9 kier, 7 trefl. Kłopotliwy, bolesny romans, niestety. Cierpienie. 9 kier odwrócona jest to może mówić o tym, co teraz czujesz. Romans chyli się ku końcowi, definitywnie się wszystko rozstrzygnie, nie ma szans na poprawę. 7 pik w pozycji właściwej, więc będą łzy i poczucie straty. 7 trefl też w pozycji właściwej, więc cię trochę przetrzepie jeszcze psychicznie. Co będzie później? 10 kier, dama kier, 7 kier. No dobrze będzie;-P Uff... Karta miłości. Dama kier to ty. 7 kier odwrócona, więc uważaj, by wycisnąć wszystko, co się da. Łap każdą chwilę. Ale ta siódemka to jest ogólnie karta szczęścia, błogosławieństwa, powodzenia i spełnienia marzeń. Kim może być ten ktoś? - 3 kier, Król Pik, 2 pik. Przyjaciel jakiś? Na pewno osoba towarzyska mocno, głośna, ale i taka, z którą dobrze będzie ci się gadało. Zawód - żołnierz, policjant, kolejarz, listonosz, lekarz, motorniczy;-D Znasz kogoś takiego?;-P Jak nie, to poznasz;-D
                    Pzdr.
                    Ing
                    • leda-is-one Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 17:14
                      Inga dziękuje.nie ważne ze ku upadkowi.ze mnie przetrzepie.mnie od pól roku juz trzepie...ale wazne jest to co napisałaś na potem;

'""-- Co będzie później? 10 kier, dama kier, 7 kier. No dobrze będzie;-P Uff... Karta miłości. Dama kier to ty. 7 kier odwrócona, więc uważaj, by wycisnąć wszystko, co się da. Łap każdą chwilę"""

i za to Cie kocham smile

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
    • pinia1214 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 08:12
      To i ja poprosze.smile)
      Od dłuższego czasu mamy problem z sąsiadką. Przybrało to z jej strony agresywna formę. My zaangazowalismy wszystko co mozliwe (chyba?).
      Moje pytanie, czy ta osoba/sasiadka ewidentnie nudząca sie- "poszła po rozum do głowy"? czy do niej dociera, co robi i jakie to ma dla niej konsekwencje? Czy sasiedzi wierza jej plotkom?

Pozdrawiamsmile)

• funnylittlething Dopisuję się, może się jeszcze załapię... 21.06.14, 09:28
      Od prawie roku w moim życiu towarzysko-uczuciowym hula nieprzerwanie wiatr, jestem w tzw. czarnej d****, nic tylko praca praca praca praca praca praca praca i ogrooomnaaaaa samotność sad Już wyć mi się chce od tego wszystkiego.
      Czy widać światełko w tunelu? Zmiany na lepsze na horyzoncie?
      • inguszetia_2006 Re: Dopisuję się, może się jeszcze załapię... 21.06.14, 11:05
        Witam
        Funny. Jest światełko w tunelu. As kielichów. Będą uczucia, zakochanie. Zmiany? Siła, 2 kielichów, 5 mieczy. Pojawi się ktoś niebawem, trochę cię rozrusza, ale nie będzie to miłość po grób. Raczej romansidło. Skończy się mieszanymi uczuciami, ale co się zabawisz to twoje.
        Pzdr.
        Ing
    • jagoda1818 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 10:12
      To może i ja się załapię. Na finanse, pracę, i sprzedaż mieszkania.
    • inguszetia_2006 Zamykam noc wróżb 21.06.14, 10:46
      Witam
      Zamykam noc wróżb, bo jest już dzień;-P Zaraz zerknę w karty tym,którzy się wpisali.
      Pzdr.
      Ing
      • jagoda1818 Re: Zamykam noc wróżb 22.06.14, 09:16
        A o mnie to chyba zapomniałaś, zgłosiłam się przed zamknięciem. Proszę
        • inguszetia_2006 Re: Zamykam noc wróżb 22.06.14, 11:07
          jagoda1818 napisała:
          A o mnie to chyba zapomniałaś, zgłosiłam się przed zamknięciem. Proszę
          Witam
          Nie, nie zapomniałam, tylko się zmęczyłam. Jestem żywą, ludzką istotą. To jest trochę ostrzeżenie - nie budź terminatora, którym jestem w istocie;-P
          Na finanse i pracę - Pustelnik. Cisza, głusza. Brak pomysłów, by wyjść z impasu, oddalenie, przemyśliwanie. Jak masz pracę to raczej nie zmienisz, jak nie masz, to raczej nowej nie znajdziesz prędko. Na potem - Paź mieczy, Diabeł, 5 buław. Strzeż się ludzi, którzy oferują ci wchodzenie w jakieś spółki, w stylu szybko zarobimy, szybko się wzbogacimy etc. To będzie podszyte diabłem, jakieś oszustwo w tym będzie. A potem awantura i walka o swoje pieniądze.
          Na sprzedaż mieszkania - paź kielichów, 4 denarów, As mieczy. Będzie sprzedane. Rodzinie z małymi dziećmi, lub jakiejś młodej osobie. Może z początku ta osoba zniechęcać do siebie, wydawać się płocha, dziecinna i niepoważna. Ale kupi. As mieczy, umowy będą podpisane, odetniesz się od mieszkania. 4 denarów - kasa będzie na koncie.
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Ing 22.06.14, 11:30
            Bardzo Ci serdecznie dziękuję za kącik wróżb, za poświęcony czas i własną energię - chętnym na wróży forumowiczom ..
            Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej niedzieli smile
          • jagoda1818 Re: Zamykam noc wróżb 22.06.14, 16:07
            Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Rodzina z małymi dziećmi byłaby bardzo pożądana, bo mieszkanie ma wibrację 6-ki i jest wręcz wymarzone dla dzieci - plac zabaw, ogród itp. ja samotna więc nie jesteśmy dopasowani. A praca i finanse mam nadzieję, że się poprawią jak coś zacznie się dziać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka