inguszetia_2006 20.06.14, 22:19 Witam No... tak sobie pomyślałam,żeby odciążyć Freję;-D A mam dziś natchnienie, więc ten tego...;-P Kamyki, tarot, czy klasyki, czy cokolwiek? Pzdr. Ing Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:27 Młody wyjeżdża na tydz nad morze - ze znajomymi - ten tydz między 27.06.. - jak mu tam będzie - o zdrowie nie pytam bo bym oszalała jak by wyszło źle...ogólnie pobyt - uda się nie uda zadowolony będzie czy nie Wybierz co tam ci pod ręką Ale dziś dzień wróżb na forum - cudnie Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:29 To ja sprawy przyziemne niestety, czy w ciągu roku radykalnie poprawi się moja sytuacja finansowa? Jakbyś mogła zerknąć, to bardzo proszę. Odpowiedz Link
babowa Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:36 ha, nigdy dosc wrozb:p inga, zerknij, czy dyra zmieni mi obsade na przyszły rok, czy zostanie ta ktora oglosiła na ostatniej radzie? tylko dobrze tam patrz, zebym miło o tobie myslała :p dziekuje Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:58 abowa napisała: > ha, nigdy dosc wrozb:p > inga, zerknij, czy dyra zmieni mi obsade na przyszły rok, czy zostanie ta ktora > oglosiła na ostatniej radzie? Witam Tak będzie w sprawie obsady - Rydwan, 5 monet, 7 mieczy. Niektórzy będą okradzeni, z kasy, czy czego tam, czasu etc. Obsada mocno okrojona? Zmniejszą wam etaty, zabiorą dodatki? Niedobre karty. Ludzie będą czuli się oszukani, okradzeni, zbankrutowani. Może być i w sensie psychicznym, że zabrakło możliwości, że sprawy idą w złym kierunku, że plany się nie powiodły. Rydwan daje przebicie, więc kiepsko widzę sprawy. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
babowa Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 10:39 czyli nie chcesz byc moja dobra kolezanka no trudno twoja prognoza mnie nie zdziwila, westchnełam i opad ramion zaliczyłam kolejny rok orki bez poczucia spelnienia i luzu no dobra, dzieki za czas Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:40 Witam No więc, Nagietek na pierwszy ogień;-P 5 mieczy. Trudna karta i trudne zwycięstwo lub porażka. Niby coś się ugrało, ale nie ma tego w rękach, nie czuć dobrobytu. Problem z windykacją? Ogólne tendencje - Królowa mieczy, Sprawiedliwość, 9 monet. Sprawy sądowe wygrane, w sprawach pracowych - co posiałaś to dostaniesz. Nie ma niespodzianek. Jak masz zapisaną nagrodę w statucie, to dostaniesz, jak nie - to nie. Powodzenie w grach liczbowych - 5 kielichów. Czyli - nie dotuj Lotto, nie ma sensu;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 08:08 Inga, a możesz dopytać, czy jakiejś poprawy to ja się w ogóle doczekam? Czy ciągle taka mizeria? Albo co robić, choć ja mam związane ręce obecnie... Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 10:58 nagietek123 napisała: Inga, a możesz dopytać, czy jakiejś poprawy to ja się w ogóle doczekam? Czy ciągle taka mizeria? Albo co robić, choć ja mam związane ręce obecnie... Witam Nagietek. Wyciągnęłam ci kartę radę - Gwiazdę. Czyli nie trać nadziei;-D Potem 4 monet i As mieczy. Coś się ruszy. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:51 Witam Algaria, twój syn będzie robił za wodzireja;-P 7 buław, 2 kielichów. Ale przyplątała mi się 10 buław, czyli wróci zmęczony, coś go przytłoczy. Nie wiem, czy ci powie, bo nie o wszystkim się gada z matką. A może to takie dobre zmęczenie, że się człowiek wyhasał? Hm? Wypije co nieco, może poflirtuje, ale wszystko na niskim poziomie energetycznym. Czyli dobrze, bo ma się bawić, a nie rozkminiać tajemnice bytu;-D Zdrowie mocno testosteronowe. Paź buław, As buław. Będzie adrenalina i radocha. Może coś bokiem wpadnie do namiotu;-P Ale jest nagrzany, aj aj;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:58 Dzięki ulga straszna... On ze mną dużo gadał, na wszystkie tematy - zwłaszcza przed chorobą - teraz w sumie nie ma o czym... Musi tam brać leki i będzie dobrze, pić za bardzo nie może - przy tych lekach, ale Doktorek swego czasu go pouczył w razie czego jak ma lekami żonglować kiedy chce wypić piwo... Testosteron? I ładunek? kochana on jest cały jak testosteron i niech mu tam do namiotu bokiem ktoś wpada - oby on nie wpadł A wodzirejem był zawsze - czyli wróci na dawne tory, bo teraz ciut zdziadział Odpowiedz Link
bronxi Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 22:46 To ja poproszę jak będzie wyglądać relacja z moim chłopakiem w czasie wakacji i jak wróce z nich? Bo za tydzien wyjeżdzam z kuzynem i koleżanką nad morze, a mój chl opak nie dostał urlopu..czy odpoczynek dobrze nam zrobi czy popsuje nasze relacje? A rodzaj wrózby prosze wybrać Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:04 Witam W czasie wakacji - 8 buław. Strzały miłości;-P Będzie kontakt, dzwonki, sms-y, zapewnienia o miłości. Po wakacjach - 8 kielichów. Coś mu się odwidzi, czy tobie raczej? Jakieś rozstania tu są, ale w ósemce nie takie na zawsze. Dobiorę coś. Siła/Moc. Kto będzie taki odważny, by zerwać nić, co? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
bronxi Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 13:05 Czy ja dobrze zrozumialam, że to ja będę świrować po wakacjach, a nie on? Że mi się pozmienia na tych wakacjach? Dziękuję za karty bardzo Milego dzionka życzę Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:06 Ja poproszę chciałabym jedynie wiedziec kiedy przestanę w końcu tesknic za moim byłym chłopakiem i kiedy to uczucie wygaśnie kiedy sie w końcu uwolnie od tego uczucia. Chce sie odciąć od przeszlosci inod niego ale nie wiem dlaczego ciagle wspomnienia wracają a tak bardzo chce zapomniec... dziekuje za poświęcony czas. Karolina Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:18 Witam Maja, zapytałam, co przed tobą. I widzę,że się z byłym rozmówicie tak, że będziesz wiedziała, co czuć i co robić. On ci nie pozostawi złudzeń. 2 mieczy. Chroń siebie! Nie idź na kompromisy, które cię źle ustawiają i zabierają godność. Głowa wysoko, pamiętaj. Potem 3 buław i Paź kielichów. Jakieś nowe romansidło cię uleczy;-D Skutecznie, bo mam Asa mieczy. Stare pozamiatane, nowe lepsze, lepsze porozumienie. I Słońce ci dociągnęłam. No, miłość życia czeka już u wrót;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:31 To mnie czeka jeszcze z nim rozmowa??? O nieeeee.... A jesli moge dopytac to z czego ona wyjdzie i czego bedzie dotyczyła? Bo pisze pani ze głowa wysoko i zero kompromisów wiec nie wiem na co sie przygotować :p a długo musze jeszcze poczekać na ta milosc oczywiście ta jedyna? przepraszam za dopytania Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 20.06.14, 23:38 Witam Rozmowa będzie mocno obleśna;-P As kielichów, Diabeł, Paź buław. Może zadzwoni, jak będzie w potrzebie seksualnej, czy jak? Po alkoholu, mocno nagrzany? W każdym razie - kop w cztery litery. Zresztą, będziesz wiedziała, co robić. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
maja.1987 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 00:00 Ja to go chyba za bardzo idealizowalam... Moze w końcu mi sie oczy otworzą tak raz a porządnie... Niech sie pani nie martwi jakby co Pogonie go ze az bedzie sie za nim kurzyło... Swoją wartość znam a po tym co w ostatnim czasie przeszłam moj charakter sie wzmocnił dziekuje za poświęcony czas Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 06:51 To ja się jeszcze Inga załapie?? Na uczucia,poproszę z klasycznych jak można,co w uczuciach u mnie można wycisnąć,co zdławić,co rozkręcić i gdzież on gdzie.. /bo może już na cmentarzu/ Dziekuje Odpowiedz Link
caro-caro Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 07:26 Usiadłam rano przy kawie i nadrabiam. Co widzę?! chachacha Ledo! co Ty gadasz! Jeszcze może jakiś młodszy się pojawi umili czas... Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 11:36 leda-is-one napisała: To ja się jeszcze Inga załapie?? Witam Na życie miłosne Ledy, na pół roku. 7 pik, 9 kier, 7 trefl. Kłopotliwy, bolesny romans, niestety. Cierpienie. 9 kier odwrócona jest to może mówić o tym, co teraz czujesz. Romans chyli się ku końcowi, definitywnie się wszystko rozstrzygnie, nie ma szans na poprawę. 7 pik w pozycji właściwej, więc będą łzy i poczucie straty. 7 trefl też w pozycji właściwej, więc cię trochę przetrzepie jeszcze psychicznie. Co będzie później? 10 kier, dama kier, 7 kier. No dobrze będzie;-P Uff... Karta miłości. Dama kier to ty. 7 kier odwrócona, więc uważaj, by wycisnąć wszystko, co się da. Łap każdą chwilę. Ale ta siódemka to jest ogólnie karta szczęścia, błogosławieństwa, powodzenia i spełnienia marzeń. Kim może być ten ktoś? - 3 kier, Król Pik, 2 pik. Przyjaciel jakiś? Na pewno osoba towarzyska mocno, głośna, ale i taka, z którą dobrze będzie ci się gadało. Zawód - żołnierz, policjant, kolejarz, listonosz, lekarz, motorniczy;-D Znasz kogoś takiego?;-P Jak nie, to poznasz;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 17:14 Inga dziękuje.nie ważne ze ku upadkowi.ze mnie przetrzepie.mnie od pól roku juz trzepie...ale wazne jest to co napisałaś na potem; '""-- Co będzie później? 10 kier, dama kier, 7 kier. No dobrze będzie;-P Uff... Karta miłości. Dama kier to ty. 7 kier odwrócona, więc uważaj, by wycisnąć wszystko, co się da. Łap każdą chwilę""" i za to Cie kocham "Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/ Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 08:12 To i ja poprosze.) Od dłuższego czasu mamy problem z sąsiadką. Przybrało to z jej strony agresywna formę. My zaangazowalismy wszystko co mozliwe (chyba?). Moje pytanie, czy ta osoba/sasiadka ewidentnie nudząca sie- "poszła po rozum do głowy"? czy do niej dociera, co robi i jakie to ma dla niej konsekwencje? Czy sasiedzi wierza jej plotkom? Pozdrawiam) Odpowiedz Link
funnylittlething Dopisuję się, może się jeszcze załapię... 21.06.14, 09:28 Od prawie roku w moim życiu towarzysko-uczuciowym hula nieprzerwanie wiatr, jestem w tzw. czarnej d****, nic tylko praca praca praca praca praca praca praca i ogrooomnaaaaa samotność Już wyć mi się chce od tego wszystkiego. Czy widać światełko w tunelu? Zmiany na lepsze na horyzoncie? Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Dopisuję się, może się jeszcze załapię... 21.06.14, 11:05 Witam Funny. Jest światełko w tunelu. As kielichów. Będą uczucia, zakochanie. Zmiany? Siła, 2 kielichów, 5 mieczy. Pojawi się ktoś niebawem, trochę cię rozrusza, ale nie będzie to miłość po grób. Raczej romansidło. Skończy się mieszanymi uczuciami, ale co się zabawisz to twoje. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
jagoda1818 Re: Komu wróżbę? 21.06.14, 10:12 To może i ja się załapię. Na finanse, pracę, i sprzedaż mieszkania. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Zamykam noc wróżb 21.06.14, 10:46 Witam Zamykam noc wróżb, bo jest już dzień;-P Zaraz zerknę w karty tym,którzy się wpisali. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
jagoda1818 Re: Zamykam noc wróżb 22.06.14, 09:16 A o mnie to chyba zapomniałaś, zgłosiłam się przed zamknięciem. Proszę Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Zamykam noc wróżb 22.06.14, 11:07 jagoda1818 napisała: A o mnie to chyba zapomniałaś, zgłosiłam się przed zamknięciem. Proszę Witam Nie, nie zapomniałam, tylko się zmęczyłam. Jestem żywą, ludzką istotą. To jest trochę ostrzeżenie - nie budź terminatora, którym jestem w istocie;-P Na finanse i pracę - Pustelnik. Cisza, głusza. Brak pomysłów, by wyjść z impasu, oddalenie, przemyśliwanie. Jak masz pracę to raczej nie zmienisz, jak nie masz, to raczej nowej nie znajdziesz prędko. Na potem - Paź mieczy, Diabeł, 5 buław. Strzeż się ludzi, którzy oferują ci wchodzenie w jakieś spółki, w stylu szybko zarobimy, szybko się wzbogacimy etc. To będzie podszyte diabłem, jakieś oszustwo w tym będzie. A potem awantura i walka o swoje pieniądze. Na sprzedaż mieszkania - paź kielichów, 4 denarów, As mieczy. Będzie sprzedane. Rodzinie z małymi dziećmi, lub jakiejś młodej osobie. Może z początku ta osoba zniechęcać do siebie, wydawać się płocha, dziecinna i niepoważna. Ale kupi. As mieczy, umowy będą podpisane, odetniesz się od mieszkania. 4 denarów - kasa będzie na koncie. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Ing 22.06.14, 11:30 Bardzo Ci serdecznie dziękuję za kącik wróżb, za poświęcony czas i własną energię - chętnym na wróży forumowiczom .. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej niedzieli Odpowiedz Link
jagoda1818 Re: Zamykam noc wróżb 22.06.14, 16:07 Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Rodzina z małymi dziećmi byłaby bardzo pożądana, bo mieszkanie ma wibrację 6-ki i jest wręcz wymarzone dla dzieci - plac zabaw, ogród itp. ja samotna więc nie jesteśmy dopasowani. A praca i finanse mam nadzieję, że się poprawią jak coś zacznie się dziać. Odpowiedz Link