Dodaj do ulubionych

Pytanie techniczne:)

08.07.14, 15:18
Algario mam takie pytanie odnośnie forum;
a) czy można na forum dokonać edycji tekstu w poście już wysyłanym, na przykład z powodu literówki
b) czy można usunąć swój własny wpis
?
Dziękuję za odpowiedziwink
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 15:27
      ty jako uczestnik nie mozesz sama usunac wpisu
      literowki w tekscie wysłanym rowniez nie da sie poprawic
      sama jak cos zle ujme czy napisze , to poprawiam i wysyłam raz jeszcze i kasuje wpis z błedem
      ale to juz jest taka mozliwosc w uprawnieniach admina

ja nie algaria, przepraszam unizenie za wtret:p
      • krakuskaa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 15:38
        spokojnie babowasmile
        czyli żeby coś zmienić w swoich wpisach trzeba pisać np. do ciebie i ty dokonasz zmiany? Bo ja czasem widzę błędy w moich tekstach, a że tego nie lubię to chętnie dokonałbym poprawkismile
        • babowa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 15:51
          no niestety
          zebys mogła miec tak na błysk, to ja np ukrywam błedny tekst a piszesz raz jeszcze
          bo jesli chciałabys zeby ja go poprawiła, to ukaze sie pod moim nickiem i bede mogła cie np zacytowac
          wiec jak strzelisz bład, to popraw i wklej kolejny post a my wykasujemy ten z błedem
          • krakuskaa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 16:10
            aha, oksmile
            najgorzej jest jak się pisze z telefonu,
    • monika01317 Re: Pytanie techniczne:) 15.09.14, 13:46
      hej. podłączam się do tematu chciałabym usunąć swój post bo jak myślę o nim to mi się gorzej robi, a że myślę że go ktoś właśnie czyta to liczę że usunięcie go mi pomoże... Babowa pomożesz? Proszę
      • babowa Re: Pytanie techniczne:) 15.09.14, 20:04
        monika, o ktorym poscie mowisz?
        usune, jesli ci zalezy bardzo, ale pamietaj, na przyszłosc , by zwazac na słowa w neciesmile
        bo one zawsze juz beda do odszukania
    • algaria ucieramnosa 21.10.14, 15:56
      To nie na naszym forum coś opublikowałaś i my władzy nie mamy by tam kasować. Zgłoś się do tamtejszej administracji
      U nas Twój watek kasuje - reklam nam nie trzeba
      • krakuskaa Re: ucieramnosa 21.10.14, 16:21
        Algario usuń proszę moje wczorajsze posty z wątku Frejki, nie chcę, żeby tam wisiały bez powodu, a napisałam je po czasie.
        Pozdrawiamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka