krakuskaa 08.07.14, 15:18 Algario mam takie pytanie odnośnie forum; a) czy można na forum dokonać edycji tekstu w poście już wysyłanym, na przykład z powodu literówki b) czy można usunąć swój własny wpis ? Dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 15:27 ty jako uczestnik nie mozesz sama usunac wpisu literowki w tekscie wysłanym rowniez nie da sie poprawic sama jak cos zle ujme czy napisze , to poprawiam i wysyłam raz jeszcze i kasuje wpis z błedem ale to juz jest taka mozliwosc w uprawnieniach admina ja nie algaria, przepraszam unizenie za wtret:p Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 15:38 spokojnie babowa czyli żeby coś zmienić w swoich wpisach trzeba pisać np. do ciebie i ty dokonasz zmiany? Bo ja czasem widzę błędy w moich tekstach, a że tego nie lubię to chętnie dokonałbym poprawki Odpowiedz Link
babowa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 15:51 no niestety zebys mogła miec tak na błysk, to ja np ukrywam błedny tekst a piszesz raz jeszcze bo jesli chciałabys zeby ja go poprawiła, to ukaze sie pod moim nickiem i bede mogła cie np zacytowac wiec jak strzelisz bład, to popraw i wklej kolejny post a my wykasujemy ten z błedem Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Pytanie techniczne:) 08.07.14, 16:10 aha, ok najgorzej jest jak się pisze z telefonu, Odpowiedz Link
monika01317 Re: Pytanie techniczne:) 15.09.14, 13:46 hej. podłączam się do tematu chciałabym usunąć swój post bo jak myślę o nim to mi się gorzej robi, a że myślę że go ktoś właśnie czyta to liczę że usunięcie go mi pomoże... Babowa pomożesz? Proszę Odpowiedz Link
babowa Re: Pytanie techniczne:) 15.09.14, 20:04 monika, o ktorym poscie mowisz? usune, jesli ci zalezy bardzo, ale pamietaj, na przyszłosc , by zwazac na słowa w necie bo one zawsze juz beda do odszukania Odpowiedz Link
algaria ucieramnosa 21.10.14, 15:56 To nie na naszym forum coś opublikowałaś i my władzy nie mamy by tam kasować. Zgłoś się do tamtejszej administracji U nas Twój watek kasuje - reklam nam nie trzeba Odpowiedz Link
krakuskaa Re: ucieramnosa 21.10.14, 16:21 Algario usuń proszę moje wczorajsze posty z wątku Frejki, nie chcę, żeby tam wisiały bez powodu, a napisałam je po czasie. Pozdrawiam Odpowiedz Link