12.07.14, 09:22
Szanse na założenie dobrze prosperującej firmy

Z przełożenia: 4 denary, 10 denarów, 3 kielichy
Sedno: As denarów
To są te szanse: 7 kijów, Diabeł, 6 kielichów
To nie są te szanse: Zawieszony, Król denarów, Głupiec
To są dochody z tej firmy: 4 kije, 5 kijów, Rycerz kielichów
To nie są te dochody: Król mieczy, Rydwan. 3 kielichy
Wynik: Sprawiedliwość (Koło, 9 kielichów)

jak na interesy to dużo kart pucharowych jest, choć sedno jest fajne jak na początek. Wygląda na to, że pracując chciałabyś tez się dobrze bawić, a może jakaś forma rodzinna? Bo karty rodziny, domu też są, a może w swoim domu jakaś działalność?
Kokosów nie będzie, będzie sprawiedliwie, dobrałam do wyniku i wyszło Koło, ale jak patrzę na 9 kielichów (u mnie mężczyzna wznosi toast, siedzi przy suto zastawionym stole, a służący donosi kolejna potrawę), to starczy nie tylko na sam chleb wink
Sama popatrz i skomentuj. Szkoda, że Król denarów w negatywie się trafił...
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Dla Ingi 12.07.14, 11:29
      Witam
      Dziękuję ci Nagietku. Pomyślę nad tym wieczorem, ale z przełożenia i sedno bardzo mi się podobają.
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: Dla Ingi 12.07.14, 12:30
      A ja powiem tak - te kielichy to marzenia to wszystko jest na razie w sferze marzeń, nawet nie konkretnych planów bo by wyszły miecze lub buławy tylko mrzonki, zamysły - chciałabym tylko co jak gdzie i dlaczego. - to takie luźnie dywagacje na temat występowania kielichów w rozkładzie.
    • inguszetia_2006 Re: Dla Ingi 12.07.14, 22:02
      Witam
      Ok, to teraz sobie rzucę okiem na ten rozkład. I tak, z przełożenia i sedna jestem w domu;-D
      Będzie samograj i jeszcze się podzielę z rodziną i zabawię. Tzn. po staremu, co zarobię to przepierniczę;-P Szanse są takie,że zdam egzamin życiowy w 7 buław, ale nie obędzie się bez małych szachrajstw i cwaniactwa(Diabeł). 6 kielichów mówi mi o tym, że spotkam na swojej drodze ludzi przychylnych, być może kogoś z przeszłości, albo po prostu ludzi,z którymi dogadam się jak z przyjaciółmi z dzieciństwa. Razem popłyniemy ku chwale. Dochody? 4 buław, znów jestem w domu. Osiągam pełnię. Buduję coś trwałego, czuję się u siebie, mam satysfakcję finansową, bo skoro jestem w domu, to czuję się bezpiecznie. Ale w 5 buław trzeba będzie się trochę naużerać, oczywiście. Nic za darmo. I cudny Rycerz Kielichów. Oczaruję wszystkich i rzucę na kolana;-D Wykorzystam wrodzony wdzięk, zostanę Tulipanem;-P Czyli kasa płynie od Diabła - cwaniaka i Rycerza kielichów - Tulipana!
      Kurdę, czy ja dobrze wybrałam branżę?;-P
      Wynik w Sprawiedliwości, czyli będę bezkarnie pławić się w luksusach, nie dopadnie mnie skarbowy, ani inna franca, będę podróżować, zmieniać się, dokształcać, raz tracić, raz zyskiwać w Kole i włos mi z głowy nie spadnie, bo jest 9 kielichów. Karta nagród i dobrych zdarzeń. No! Żyć się chce! Dziękuję Nagietku, dobrze to patrzy.
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka