13.07.14, 10:57
Gdyby, któraś wiedźma miała chwilę, proszę postawcie karty na uczucia w najbliższym czasie. Samotność i czekanie ostatnio mi doskwiera, dziś rano było niemiło. Wakacje pełną parą, rozbuchany upał, kawa mrożona z Wami od rana, ale smutek jakiś taki...
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Krótko 13.07.14, 12:13
      Witam
      Będą niespodzianki, ale dopiero za jakiś czas, jak już uporasz się na dobre z uczuciami do męża. Wyciągnęłam ci miedzy innymi Asa Pik i 7 kier, a to dobry omen. Ale najpierw przez trefle będziesz przechodzić, więc się jeszcze trochę pomęczysz. 7 kier odwrócona, czyli cierpliwość jest cnotą;-P Ale będzie nagrodzona, bo ta siódemka mówi o miłości i o tym, że sprawy zmierzają we właściwą stronę. I Jokera ci wyciągnęłam też, czyli zdziwisz się jeszcze mocno w swoim życiu, pozytywnie się zdziwisz.
      Pzdr.
      Ing
      • caro-caro Re: Krótko 13.07.14, 12:42
        Dźwięczna jestem Ingo wink
        Cierpliwości mi trza! Nie mam już cierpliwości, żeby być ciągle cierpliwą!!! :-\ Widzisz w kartach co jest, a ja bym chciała już dziś, a to się tak nie da. Tylko jak człowiek czasem usłyszy, utwierdzi się w tym, że będzie dobrze, dużo lepiej, niż teraz to wraca chęć walki. Morale mi rośnie, jakoś dam radę. Choć, niestety, humor mam pod psem.
        Muszę się czymś zająć i tyle.
      • caro-caro Re: Krótko 13.07.14, 12:49
        I żadnego, najmniejszego, tyci tyci, romansiku w czasie wakacji??? sad
        Do diabła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka