Dodaj do ulubionych

Mieszkanie

22.07.14, 09:05
Dziewczyny!
Mieszkanie, jego wynajęcie, to dość poważna sprawa. Moja młodsza siostra z przyszłym (chyba) mężem muszą coś znaleźć w Warszawie.
Położyłam karty

Tak będzie z wynajęciem mieszkania
sedno 10 kielichów
nie będzie 8 buław
będzie 10 buław
wynik Rydwan 8 mieczy 2 kielichów

To ma być dla nich szczęśliwe miejsce. Niestety nie załatwią tego szybko będzie ciężko i mozolnie jak po grudzie. W wyniku ucieszył mnie Rydwan bo widzę w nim sukces. 8 mieczy tu chyba mogę myśleć, że zwiąże ich umowa. Natomiast 2 kielichy dają nadzieję na porozumienie stron.
Rzućcie proszę doświadczonym okiem.

(a gdyby któraś z Was słyszała o niewielkim mieszkanku z komunikacją miejską w pobliżu... kiss )
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Mieszkanie 22.07.14, 14:06
      Te 8 mieczy tak mi wygląda jakby mieszkanie nie miało wszystkiego, czego oczekują, bo ja wiem, za małe trochę było albo okna nie od tej strony... Ale ostatecznie się dogadają.
      • caro-caro Re: Mieszkanie 23.07.14, 08:01
        Babo dzięki wielkie za podpowiedź smile zawsze mam duże wątpliwości co do interpretacji kart, zwłaszcza gdy kładę na poważniejsze sprawy niż zagadki. Tym bardziej, że rzecz nie dotyczy mnie. "Smarkata" się pytała, a nie chciałabym wyprowadzić jej na manowce wink
        • baba_potwor Re: Mieszkanie 23.07.14, 22:43
          Nie za ma co. Tę ósemkę mieczy intuicyjnie odczytałam - ograniczenia, jakaś niewygoda... W połączeniu z poszukiwaniem mieszkania wyszło to, co napisałam.
          • caro-caro Re: Mieszkanie 24.07.14, 07:42
            Ja myślałam, że poważna, dorosła istota po studiach, weźmie się, zorganizuje, zaplanuje, znajdzie mieszkania do wynajęcia pojedzie obejrzy - no załatwi co trzeba, a tu cała rodzina postawiona na baczność, bo najmłodsze z miotu chce się ustatkować. Jasna cholera mnie kiedyś trafi, ale nie ma wyjścia nawet karty poszły w ruch... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka