31.08.14, 08:39
porzucony pies w chamski sposób, choć prawnie ma własciciela. Serdecznie prosze o karty.

jest zainteresowana Pani tym psem, czy jest zdecydowana i przyjdzie po niego i to bedzie DOBRY dom?bez żadnej niewoli (łancuch, kojec)? czy ta Pani jest polecona od weteryniarza?(byłam u weteryniarz i prosiłam aby tez pomogła znależc mi dom dla tego biednego psa. )

Prosze o wróżbę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • algaria Re: pies 31.08.14, 16:37
      Kocham psy i dlatego zapytam kart o psiaka

Tak będzie z odbiorem psiaka przez panią - 8 mieczy
      Takie psiak będzie miał warunki bytu - Księżyc
      Taki będzie dom dla tego pieska - 9 kielichów
      Taki będzie stosunek Pani do psa - Mag
      Inny dom - as buław

Powiem tak że pies może trafić do innego domu - niż do tej Pani - niby nie miałby tam źle ale pani się zastanawia, jakby nie mogła go wziąć - przynajmniej na razie z przyczyn od siebie niezależnych. Księżyc jak dla psa jest dobry w końcu na nim są i pies i wilk co luzem biegają 9 kielichów to miłość stado rodzina a mag to silny właściciel taki nie to co bije tylko przewodnik dla psa... życzę żeby piestuś trafił w dobre ręce - nawet tej pani
      • pinia1214 Re: pies 31.08.14, 16:49
        Algario baardzo Ci dziekuje. Powiedz mi tylko czy ta pani jak go wezmie -to pozniej go odda do schroniska( ja niestety nie moglam go wziasc i zadzwonilam po interwencje ze schtoniska)? Czy tsm znowu bedzie musial byc az go mezczyzna wezmie? Algario bylam u wet.i prosilam aby mi pomogla.oststnio lekarka dzwonila do mnie i mowila ze jest pan zainteresowany tym psem( ona mowila ze ma zlote serce), moze on poprostu go wezmie? Pozdrawiam bardzo sie przejmuje tym psem,odwiedzam go.i chce zeby mial dobry dom na cale zycie.
      • pinia1214 Algario 04.09.14, 15:45
        przyszła jednak ta pani i wzieła ta sierotkęwink)
        Mam nadzieję ze to dobry dom i że już bedzie na zawsze-na całe zycie. Przez ta ustawę o danych osobowych nawet nie moge się skontaktowac z ta pania (i zrobic nalot).
        A czlowiek od weterynarza(kt.lekarka polecała) wziął innego psa. Widocznie za pozno przyszedł i nie dali mu tamtego.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka