Dodaj do ulubionych

zagadka :)

16.09.14, 22:08
Ponad rok temu stawiałam karty pewnej Pani mocno po 40. Rozkład urodzinowy. Nie pamiętam już kart na poszczególne pytania ale na ostatnie pytanie: urodzinowy dar od wszechświata wyszły mi w kolejności: Wieża, Pustelnik i 3 buław.
Co przyniosły tej Pani te 3 karty?

Dla zwycięzcy nagroda: Boginia albo Aniołek
Obserwuj wątek
    • niebieska.360 Re: zagadka :) 17.09.14, 00:34
      Czyżby zdradę męża, rozwód i nowy związek? Alternatywnie - utratę pracy i nową, lepszą pracę.
      Ale to pewnie zbyt oczywiste interpretacje, żeby zadawać zagadkę, pewnie jest w tym jakiś haczyk smile
    • inguszetia_2006 Re: zagadka :) 17.09.14, 10:01
      Witam
      Cholera, trudne bardzo. Po tych kartach widzę, że się pozbierała i ma nowy cel w życiu. Z dzieckiem mi się kojarzy;-P Bo najpierw "tragedia", wpadka, potem wisielec, czyli czas na odpoczynek, ciąża, a potem 3 buław, czyli nowe lądy, nowe wyzwania. Karta brama. W końcu to ma być dar, prawda? Wieczorem coś dociągnę, bo teraz nie mam natchnienia.
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: zagadka :) 17.09.14, 14:47
      Wieża pustelnik 3 buław
      Wieża jako dar - Pani dostała możliwość rozwalenia swojego życia - było to jej dane by się ocknęła i zaczęła szukać swojej drogi swojej pasji zaczęła rozwijać się - Czyli Wieża i Pustelnik - to ruszenie się w stronę własnego rozwoju i poszukania własnej drogi i ta Pani to znalazła tylko .. by dalej się rozwijała i mogła się realizować - ona jako ona musiała poczekać na odpowiednie warunki... czyli Los dał jej kopa na rozruch na odnalezienie swojej drogi życiowej pasji dała jej samotność - oderwanie od związku czy grupy zawodowej i by dalej iść musiała poczekać na odpowiedni moment
      Pani wdała się w romans - trójkąt - z tej samotności w Eremicie Wieża pchnęła ją w ramiona mężczyzny tongue_out
    • rozmaryn_1 Re: zagadka :) 17.09.14, 17:00
      Gdzies sobie wyjechała, gdzie odpoczęła psychicznie i fizycznie, wieza z tym eremitą jakoś skojarzyła mi się z sanatorium, nie wiem, czemu wink Wieża moze znaczyc że coś się jej posypało i potrzebowała oddechu i samotności, mi się skojarzyło ze zdrowiem, ale może chodzi o to, że przygniotła ją rutyna dnia czy partner ją dołował. 3 buławy więc jako jakis wyjazd w ustronne miejsce, gdzie nabrała dystansu, odkryła nowe perspektywy zyciowe, a może nawet przeżyła namiętny romans i znów poczuła się kobietą, ooosmile
      • nagietek123 Re: zagadka :) 17.09.14, 17:17
        Biznes tej pani padł, pokończyła kursy i wyjechała za granicę, opiekuje się starszymi osobami.
        • inguszetia_2006 Re: zagadka :) 17.09.14, 21:03
          Witam
          Ponownie się pochylam. Tak na szybko jeszcze mi przychodzi na myśl,że pani została mniszką;-P Albo po tej Wieży została krezusem na mocy spadku i pojechała w siną dal. W siną dal... za chłoptasiem..etc.;-D I kartę ciągnę. Co też ta pani dostała od wszechświata? Arcykapłanka. No, mniszka jak nic. Albo kochanka. Albo wróżka. To są te dary. Chyba;-P
          Pzdr.
          Ing
    • nikix Re: rozwiązanie 17.09.14, 21:54
      Wygrała Inga - za pierwszym razem.

Pani zdeklarowana i szczęśliwa singielka, która nigdy nie chciała mieć męża ani rodziny trzy miesiące temu została mamą ślicznych i zdrowych bliźniaczek smile Swojego partnera a już niedługo chyba męża poznała w szpitalu. Jej mama poważnie zachorowała a Pan był lekarzem prowadzącym. Poszło szybko wink
      Teraz Pani zastanawia się nad ślubem. Pan nalega i jest bardzo stanowczy wink Pani się waha jest przerażona i jeszcze się nie umie odnaleźć w nowej sytuacji. Do tej pory zawsze mieszkała sama nie wie, czy potrafi mieszkać z kimś jeszcze.

Inga wybierz sobie nagrodę wink
      • inguszetia_2006 Re: rozwiązanie 17.09.14, 22:36
        Witam
        Serio? Bliźniaki? To już wiem, skąd ta Wieża;-P Poproszę o Boginię. Boginie są mądre "babki", nie trzeba im pytań, będą wiedziały, co mi w duszy gra.
        Pzdr.
        Ing
        • nikix Re: Boginia dla Ingi 17.09.14, 23:30
          Serio smile Pani do dzisiaj się nie może otrząsnąć z szoku wink Nie dość że pierwsza ciąża, to jeszcze "podwójna" wink Ale Pan ją wspiera bardzo mocno smile

Twoja bogini to Yemanya.
          Otwierają się przed Tobą wielkie szanse. Skorzystaj z nich.
          Życie ma swoje przypływy i odpływy. Bardzo ważne jest wyczucie czasu. Gdy nadejdzie właściwa chwila należy z niej skorzystać. Twoje wcześniejsze przygotowania nie pójdą na marne. Jeśli jednak się wahasz i zwlekasz możesz poczekać na kolejną okazję która na pewno nadejdzie. Jak przypływ i odpływ. Tak jak ocean życie pełne jest bogactw, różnorodności i piękna. Doświadczaj tych odmiennych cyklów i odsuń od siebie wszelkie wątpliwości.
          • inguszetia_2006 Re: Boginia dla Ingi 18.09.14, 11:55
            Witam
            Bardzo dziękuję. Fajna karta. "Czy się stoi, czy się leży - i tak się dostaje od losu jakieś gratisy, bo jest się w czepku urodzonym";-D Dobrze wiedzieć, że w tym czepku, to ja;-P Cieszę się, cieszę się. Tak właśnie czuję, że mi włos z głowy nie spadnie, chociaż z Wieży spadnę na zbity pysk.
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: Boginia dla Ingi 18.09.14, 13:16
              inguszetia_2006 napisała:

Tak właśnie czuję, że mi włos z g
              > łowy nie spadnie, chociaż z Wieży spadnę na zbity pysk.
              > Pzdr.
              > Ing

Wiesz Ty w Wieży zobaczyłaś poczęcie i dziecko - także wiesz możesz nie spaść z Wieży a wręcz się w dwupak zamienić tongue_out
              • rozmaryn_1 Re: Boginia dla Ingi 18.09.14, 20:15
                Inguszetia, gratuluję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka