Dodaj do ulubionych

Podziękowanie

28.10.14, 17:09
Chciałam poinformować,że kończę swoją bytność i działalność na Waszym forum.
Niniejszym, chciałam wszystkim podziękować za gościnę, a przede wszystkim właścicielce forum.

Te z Was, które chciałyby utrzymać kontakt ze mną, mogą to uczynić poprzez gazetowego maila.
Pozdrawiam i życzę samych dobrych wróżb i trafnych interpretacji. Jeszcze raz dziękuję !
Obserwuj wątek
    • kolorowy.motylek Re: Podziękowanie 28.10.14, 17:27
      Ochłoń Szamanko! Przeciez Algaria napisała cos chyba nie zrozumiałas w watku STOP - to było stop dla mnie nie dla Ciebie. Jesli atmosfera jest podkrecona z mojego powodu spokojnie nie bede tu pisac. Nie zamierzam i nie chodziło mi o licytowaie sie. Przyjmuje karty i to co wyszło nawet ta kochanke bo jesli tak to po prostu nie chce byc z nim smile choc kontakt nastapil z jego faktycznie inicjatywy i juz cos wstepnie ustalilismy. Nikt tu Cie nie skrytykował a ja walcze ale nie z Toba (!!!! ) tylko nie dam sie przekonac do zwiazku z facetem , który bedzie mnie ustawiał. Kocha mnie bo mi to poiwedział wczoraj a jak ma sie pojawic jakas to niech sie pojawia nie mam nic przeciwko. Nie chce wariowac i martwic sie czyms czego jeszcze nie ma ..... ale moze byc.
      Spokojnie Algaria nie wybrała mnie jesli tak to zrozumiałas , ja zreszta nie dopusciłabym aby była w takiej sytuacji postawiona by musiała dokonywac az takich wyborów. To co pisałam tez zle zrozumiałas, bo ja pisałam ze moze i karty tak to pokazałay ale ja sie nie zgadzam na taki zwiazek nawet gdyby on chcial, nie zgodze sie na bycie ponizaną kobieta czy zdradzana. A Ciebie prosiłam o wyjasnienie bo dla kogos kto czyta i widzi w jednej wrózbie slub a w kolejnej kochanke to oczywiste jest ze zapyta o ten ciąg logiczny. Krecic sie to sie kręca kobiety bo zyje wsród ludzi tak samo jak ja.
      Prosze Cie nie rób scen, nie ma takiej potrzeby abys odchodziła i ja na to nie pozwole kiss
    • babowa Re: Podziękowanie 28.10.14, 17:33
      szamanko,nie podejrzewam cie bys odeszła z forum dla kaprysu
      no trudno, skoro zle sie tu czułas to szukaj swego miejsca w necie z powodzeniem !

szczerze, to dziwi mnie twoja decyzja ale nic na siłe przeciez

jesli jednak zatesknisz za nami, zycze ci tego :0, to my tu bedziemy i z radoscia cie powitamysmile
    • inguszetia_2006 Re: Podziękowanie 28.10.14, 18:08
      Witam
      Hm... Szkoda. Jak się rozmyślisz, to wracaj bez krępacji. A najlepiej wracaj już na Andrzejki;-D
      Pzdr.
      Ing
    • ag_at5 Re: Podziękowanie 28.10.14, 19:20
      Nie ma za co.
      Kazda może trafić na przefruwajaca przez forum rozmówczynię, która nieczekiwanie dla nas samych, wyprowadza naszą równowagę w pole. Ale przecież nie opuścimy wszystkie miejsca na ogół przyjemnych i mądrych pogawedek.
      Nieprawdaz?
    • caro-caro Re: Podziękowanie 28.10.14, 19:32
      A gdzie Ci będzie lepiej?!
      Nie żegnaj się, chyba, że wybierasz się w dziką dżunglę gdzie nie ma netu smile
    • kolorowy.motylek Re: Podziękowanie 28.10.14, 19:47
      Zeby było jasne, ja tu nikomu niczego nie chce zabierac. Nie ma zadnego problemu jak dla mnie, tak szybko jak sie pojawiłam znikne. Ale jestem wstrząsnieta i nawet zmieszna akcja zdarzeń. Pisze sobie taki człowieczek jak ja post a z tego wychodzi taka afera i nie wiem o co, podejrzenia, kłótnie, jazdy , pożegnania. Ja tu nie chce niczego nikomu zabierac, o nic nie walcze . Czy Wy sie boicie , ze Algaria kogos tu polubi , zaakceptuje bardziej, za szybko ? No tak to wygląda jakby walka toczyła sie o jakies tytuły, zaszczytne stanowiska? Ja naprawde nie chce niczego. Przed chwila padły na dodatek jakies juz zupełnie bezpodstawne podejrzenia ze ja i nowa druga użytkowniczka Limoncella to ta sama osoba. Czy tu sie rozdaje jakies nagrody tak cenne , że jak pojawia sie ktos nowy to jest az takim wrogiem? Po co to wszystko kobiety? Przecież tu każdy nowy to przestraszy sie po 3 postach i ucieknie.
    • algaria Re: Podziękowanie 28.10.14, 21:03
      Bardzo mi przykro, że od nas odchodzisz, ale szanuję Twoją wolę, wiedz jednak, że drzwi do naszego forum zawsze są dla Ciebie otwarte.
      Kopania z koniem nie bierz do siebie, bo jaki jest koń każdy widzi i nie ma siły go zmienić nawet przyozdobić - szkoda na to wszystko czasu i jeszcze konia można zdenerwować wink

W takim razie
      Szczęśliwej drogi...
      • rozmaryn_1 Re: Podziękowanie 28.10.14, 22:29
        algaria napisała:

> Kopania z koniem nie bierz do siebie, bo jaki jest koń każdy widzi i nie ma si
        > ły go zmienić nawet przyozdobić - szkoda na to wszystko czasu i jeszcze konia m
        > ożna zdenerwować wink
        >
        > Tylko czy to aby nie koń trojański? Pozdrawiam smile
        • algaria Re: Podziękowanie 28.10.14, 22:37
          rozmaryn_1 napisała:
          > >
          > > Tylko czy to aby nie koń trojański? Pozdrawiam smile

Strzeżcie się Greków co przynoszą dary? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka