hoaxx 06.11.14, 08:26 Witajcie, dostałem awizo na list polecony, nie mam pojęcia od kogo. Ciekawe co Wam karty pokażą? Odpowiedź jutro rano. Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Zagadka - polecony 06.11.14, 11:51 Poczekaj na mnie - wieczorem karty wyciągnę bo w pracy jestem Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Zagadka - polecony 06.11.14, 16:52 Witam Mag odwrócony. Coś nabroiłeś;-P Walnąłeś się przy rozliczeniu podatkowym, przekroczyłeś dozwoloną w zabudowanym i będzie mandat, albo wezwą cię tajemniczy ONI do jakichś wyjaśnień związanych ze sprawą X, bo coś jest niejasne lub sami coś wyjaśnią, bo nabroili. Sprawa X - 4 monet. O pieniądze chodzi. Albo ci wysłali rozliczenie z jakiegoś funduszu inwestycyjnego, albo pismo dostaniesz o naliczaniu emerytury, coś tym stylu. W 4 monet pieniądze leżą i same się układają w stosy, więc... Aha, może być też wezwanie do zapłaty, jakiś podatek zaległy etc. W 4 monet widzę opresyjne państwo. A w ogóle to życzę, by w tym liście była informacja o wygranej;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka - polecony 06.11.14, 20:30 Q mieczy - z pewnością urzędowy - ale to wiadomo bo polecony zwykle bywa urzędowy - obstawiam US albo sąd - list trochę Tobą wstrząśnie i będziesz miał krótkotrwały kłopot w domu ale uporasz się z nim - najprawdopodobniej nastąpiły jakieś opóźnienia w przepływie dokumentów - może PIT, może inny - tu raczej nie chodzi o pieniądze a o dokumenty - pójdziesz wyjaśnisz i się wszystko ułoży Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Rozwiązanie 07.11.14, 08:41 Witam Cholera. A ty nie zaczynałeś niedawno nowej pracy przypadkiem? I tak szybko wypowiedzenie? Znaleźli kogoś tańszego? Czy mają redukcję etatów? Czy ściąłeś się z dyrekcją? Czy coś nabroiłeś? Kurczę, współczuję. Ale domyślałeś się, tak? Czy to grom z jasnego nieba? Pzdr. Ing Odpowiedz Link
hoaxx Re: Rozwiązanie 07.11.14, 11:57 Zacząłem w sierpniu, ktoś coś źle zaplanował i przez ostatni miesiąc w zasadzie nie miałem nic do roboty, więc mogłem się spodziewać. Inna sprawa, że nie podobało mi się, więc nie rozpaczam, dzisiaj już miałem jedną rozmowę kwalifikacyjną, kolejne mam umówione. Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link
algaria Re: Rozwiązanie 07.11.14, 13:24 Współczuję.. Dasz sobie radę - bo kto jak nie Ty.. trzymam kciuki za każdą rozmowę i każdy nabór Odpowiedz Link
hoaxx Re: Rozwiązanie 09.11.14, 01:31 Trochę jestem zmęczony tymi zmianiami, ale jak widać nie jest mi pisane bycie rentierem Odpowiedz Link