Dodaj do ulubionych

Forum w grudniu..

26.11.14, 10:26
Co przyniesie grudzieńtongue_out
4 buław- forum w grudniu stanie się jeszcze bardziej interesującym i atrakcyjnym miejscem dla uczestników jak i podglądających. Będzie sporo ruchu (energia ognia) najprawdopodobniej z racji wróżb na nowy rokwink karta często pokazuje mi prace typowo domowe/ pożądkowe stąd pewnie nie zabraknie postów o przygotowaniach do świąt. To też kartę dobrobytu więc pojawi się też dużo ciekawych informacji. Napewno każdy czytelnik tego forum znajdzie tu coś dla siebie potwierdza mi to karta z lenormand Myszy. Choć jest to karta straty w tym przypadku ma tu bardziej pozytywny charakter bo czy dla mysz miejsce w 4 buław nie jest dość kuszące?wink dociągnęłam jednak kartę Pana z ciekawości co zyskamy po ewentualnej jakiejś stracie. A więc może zyskamy nowego aktywnego uczestnika lub nowe posty o nowych miłościachwink
z kart misji życiowej misja forum to CZAS PODJĘCIA DECYZJI więc czekają też nas jakieś zmiany bo przecież każda decyzja takie ze sobą niesie..
Ciekawie się zapowiada prawda?smile
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: Forum w grudniu.. 26.11.14, 15:05
      Bardzo ciekawie, już się cieszę na te wszystkie atrakcje smile
    • algaria Re: Forum w grudniu.. 26.11.14, 15:22
      4 buław to stabilizacja i utknięcie - ale że to buławy to utknięcie w błogostanie. Niestety ja tu nie widzę rozwoju, a utrzymanie takiego poziomu jaki jest dotąd. Jest to i dobre i złe, bo dobrze że poziom się nie obniży, szkoda że coś się nie zadzieje.
      Forum już samo się kręci i niech się dzieje smile

Dziękuję za wróżbę na forum
    • inguszetia_2006 Re: Forum w grudniu.. 26.11.14, 20:05
      Witam
      W 4 buław będziemy sobie z dziubków spijać;-P Oraz - pocieszać strapionych, opierniczać intruzów(w obronie domostwa) i upajać się sielankowym nastrojem. Błogo i bezpiecznie, bo w "domu". Myszy i Czas podjęcia decyzji... tu się będzie dopiero działo. Trzeba będzie kogoś zbanować?;-P Bo to jednak strata i w sprawie tej straty decyzja musi zapaść. Dociągnęłam trzy karty. Czego dotyczyć będzie strata? 6 kielichów, Diabeł, Królowa denarów. Wychodzi, że ktoś, kto wydaje się być przyjacielem płata nam diabelskie figle i trzeba będzie go strącić w przepaść;-D Królowa denarów odwrócona. Ktoś chyba przegnie pałę. Ale, ale... twoja koncepcja z myszami, które chronią się w 4 buław bardzo mi się podobawink
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka