freya_v 23.04.15, 12:38 Z kart mądrość ukrytych królestw.. Tak żeby się wam przypomnieć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Przesłanie dla chętnych:-) 23.04.15, 12:50 Poproszę .. My i tak Cię nie zapomnimy choćbyś chciała Odpowiedz Link
freya_v Algaria 23.04.15, 13:01 Książe tęczy wyzwanie Książe tęczy mówi, że musisz określić, jak bardzo angażujesz się, podążając swoją drogą. Czy dawałaś coś od siebie tylko po to, by kontrolować sytuację? Książe tęczy radzi, abyś ćwiczyła się w pełnym oddaniu, poświęcała całą swoją uwagę, będąc z drugą osobą i była całkowicie obecna we wszystkich sferach swego życia. Książe tęczy ostrzega ponadto, że być może dajesz zbyt dużo i nie pozwalasz sobie na otrzymanie rekompensaty Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 23.04.15, 13:31 Dziękuję bardzo Musze dawać i brać tego się nauczyć i z tego korzystać Odpowiedz Link
re.ne Re: Przesłanie dla chętnych:-) 23.04.15, 12:52 Bardzo poproszę o przesłanie na maj Pozdrawiam Odpowiedz Link
freya_v Rene 23.04.15, 13:07 Kosmos sprzymierzeniec Symbolizuje on kreatywność we wszelkiej postaci. To znak by skupić swoją uwagę na twórczych projektach, a okażą się one sukcesem. Kosmos to znak który ma Ci przypomnieć abyś otworzyła się na źródło kreatywności które znajduje się głęboko w Tobie. Bądź też świadoma swoich myśli i działań. One wpływają na Twój zewnętrzny świat. Spłynie na Ciebie natchnienie. Odpowiedz Link
freya_v Krakuska 23.04.15, 13:18 Książe tęczy Sprzymierzeniec Kiedy książe tęczy zjawia się jako Twój sprzymierzeniec przypomina Ci o prawie rekompensaty i o prawie otrzymywania. Po burzy jaka zdarzyła się w czsie wędrówki książe tęczy ofiaruje Ci dzban złota u podnóża tęczy. Ciężka praca musi zostać zrekompensowana. Wytrwałość się opłaca a nagroda będzie wspanialsza niż możesz to sobie wyobrazić. Odpowiedz Link
freya_v kasha 23.04.15, 13:29 Król koni sprzymierzeniec Król koni zjawia się zawsze po to aby udzielić Ci mocy. Dzięki niej pokonasz długi dystans, podążając bez względu na pogodę. Dzięki pomocy tego szlachetnego sprzymierzeńca z pewnością dojdziesz do znakomitego celu. On daje Ci do zrozumienia że bez wątpienia jakaś osoba lub okoliczność pojawią się w odpowiednim momencie aby pomóc Ci w staraniach. Jest Ci przeznaczone tej części podróży nie odbywać samej. Odpowiedz Link
freya_v Sabina 23.04.15, 13:55 Pojedynek smoków To jednocześnie sprzymierzeniec i wyzwanie gdyż symbolizuje starcie sprzeciwieństw. Nadszedł czas byś dowiedziała się czy prowadzi Cię Twoje ego czy Twoja dusza. Wżyciu zawsze masz wybór. Podejmowanie decyzji także rozwiązuje wewnętrzny konflikt. Odpowiedz Link
krakuskaa Re: Krakuska 23.04.15, 18:21 Freya , bardzo fajne to przesłanie, w sam raz na maj dziękuję Ci serdecznie Odpowiedz Link
freya_v Bronxi 23.04.15, 14:02 Tancerka spirali wyzwanie Sprawiasz wrażenie jakby brakło Ci tchu, kiedy podążasz w złą stronę. Niekiedy jesteś tak bardzo pochłonięta tańcem do własnej melodii że nagle okazuje się iż nie nadążasz za innymi. Być może właśnie teraz nadszedł moment by przegrupować się usiąść i odpocząć. Jeśli przesiedzisz ten taniec, obserwując go zboku, ujrzysz wyraźnie swoją sytuację. Bronxi zwolnij żebyś nam nie padła tutaj Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 23.04.15, 14:12 Masz rację pora zwolnić i odpocząć jak najbardziej, ostatnimi czasy jest mi to potrzebne, aby na spokojnie zastanowić się nad wszystkim.. Dziękuję Ci bardzo Odpowiedz Link
freya_v nik 23.04.15, 14:19 Skrzydlaci mędrcy Pojawiają się tylko w postaci sprzymierzeńców nigdy wyzwania. ( jak dla mnie najlepsza karta w talii ) symbolizuje wsparcie wszystkich aniołów. Twoje modlitwy zostaną wysłuchane. To dobry moment na to by poprzez Medytację przyjrzeć się wswoim myślom. Skrzydlaci mędrcy przybyli by pomóc Ci wzrastać Odpowiedz Link
freya_v niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:23 Ciekawość mnie zjadła, czy ten dobry nastrój to za sprawą mężczyzny?? W tarocie mi tak wyszło że fajna znajomość z tego jest/będzie Odpowiedz Link
nik-i7 Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:26 to chyba będzie oby bo ta , która jest to z mojej strony tylko koleżeńska, najwyższy czas by cos się ruszyło w tej materii dzięki bardzo za tą "najlepszą kartę w talii" Odpowiedz Link
freya_v Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:32 Myślę że się zmieni.w maju mi wychodzi że może dojść między wami ''do czegoś więcej'' Odpowiedz Link
nik-i7 Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:34 no nie tylko nie z tym moim kolegą nie widze siebie u jego boku ani tez na odwrót, no nie mój typ Odpowiedz Link
freya_v Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:41 Będzie próbował to napewno, rycerz pucharów wie jak uwodzić.. Spokojnie na dłuższą metę to on pisany Ci nie jest. W lato możesz poznać kogoś nowego ale stałe związki partnerskie to raczej nie w tym roku. Odpowiedz Link
nik-i7 Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:46 Ha ha ha z tym uwodzeniem to na pewno nie u niego no fajnie, że w ogole cos sie zapowiada, ale ja jestem raczej za stalymi zwiazkami no musze pozamykac stare historie i moze wtedy dzięki freya Odpowiedz Link
freya_v Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:51 Poza tym wyszło mi w październiku poprzedniego roku jakieś załamanie u Ciebie nie jestem pewna ale tak mi wyszło jakby przez młodego mężczyzne to było.. I po takich przeżyciach zwykle trochę czasu musi upłynąć aż pojawi się ten z którym zbudujesz coś stabilnego Odpowiedz Link
nik-i7 Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:54 Jestes niesamowita, bo tak było przez młodego, no 18 to on nie mial , mąż do tego. Wychodze chyba na prostą i sama z siebie jestem dumna, ze to dzwignelam teraz dogram formalnosci zostaje tylko otoczenie, wscibskie jak zwykle, ale to tez ogarne Odpowiedz Link
freya_v Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 14:58 Anioły Ci sprzyjają. To bardzo dobry czas, wiele rzeczy może pójść pomyślnie Odpowiedz Link
nik-i7 Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 15:05 jestem pod wrażeniem jak dokladnie osadzasz te wydarzenia w czasie kiedyś przepowiedziałaś mi, że sie rozstaniemy... Cieszę się ze Anioły są moimi sprzymierzeńcami Odpowiedz Link
freya_v Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 15:10 Czas to w pytaniu zawieram, reszte karty pokazują. Przepraszam ale ja nigdy nie pamiętam co i komu wróżyłam:-\ nie mam punktu odniesienia, podczas wróżb się zastanawiałam czy głupot nie plete bo może jesteś mężatką a ja tu partnera szukam Odpowiedz Link
nik-i7 Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 15:18 Dziewczyno gdybyś Ty miala pamietac o kazdym komu wrózyłas ciezko Cie upolowac tzn. zalapac sie na wrozbę do Ciebie udało mi się raz...moze nie bylam uradowana tym co przeczytalam, ale jak widac sprawdza sie i to, ze ktos jest zamezny nie wyklucza romansu choć ja byłam zawsze dlaeka od tego Odpowiedz Link
freya_v Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 15:32 Zawsze można napisać na email gazetowy. Czasem dostaje prośby ale krótkie i które brzmią jak ''rządanie'' to poprostu ignoruje wiem nieładnie tak ale nie jestem na zawołanie nie które wiadomości są całkiem interesujące to i chętniej do pracy się zabieram W kartach romans a związek to różnica i o ile dla nas jedno nie wyklucza drugiego to dla kart tak w sensie inaczej interpretuje się troche.. Zresztą ja zawsze jestem niepewna tego co piszę ze mną karty nie chcą gadać tak jak z wami np Odpowiedz Link
nik-i7 Re: niki-i7 jeszcze raz 23.04.15, 17:02 freya jesli mozesz i masz ochote to podj adres mailowy, bo nie potrafię odnaleźć moze nie zasypiemy Cie prosbami Odpowiedz Link
freya_v adres dla niki 23.04.15, 17:44 Freya_v@gazeta.pl Miedzy freya a v jest podkreślnik dolny Odpowiedz Link
caro-caro Re: Przesłanie dla chętnych:-) 23.04.15, 14:29 I ja i ja i ja też poproszę bardzo Odpowiedz Link
freya_v caro 23.04.15, 14:38 Zaklinaczka ducha sprzymierzeniec Zwiastuje to co cudowne i natchnione. Szeptem do Twoich wyższych zmysłów przekazuje Boskie przewodnictwo. Dzięki jej oddaniu intuicyjnie wiesz co masz robić. Oddala Cię od kłopotów. Nieustannie inspiruje do pójścia naprzód. Ta karta to bardzo wzmocniona intucja poprostu Odpowiedz Link
caro-caro Re: caro 23.04.15, 14:48 Dziękuję pięknie Ależ tego mi trzeba! Właśnie na życiowych zakrętach podszepty intuicji są niezastąpione - liczę na nie! Odpowiedz Link
freya_v black 23.04.15, 14:56 Książe tęczy wyzwanie Książe tęczy mówi, że musisz określić, jak bardzo angażujesz się, podążając swoją drogą. Czy dawałaś coś od siebie tylko po to, by kontrolować sytuację? Książe tęczy radzi, abyś ćwiczyła się w pełnym oddaniu, poświęcała całą swoją uwagę, będąc z drugą osobą i była całkowicie obecna we wszystkich sferach swego życia. Książe tęczy ostrzega ponadto, że być może dajesz zbyt dużo i nie pozwalasz sobie na otrzymanie rekompensaty. Odpowiedz Link
black.kiara Re: black 23.04.15, 19:46 Książe Tęczy mnie w 100 % rozszyfrował !!!- gdzie mieszka ? .-DD a tak na serio sama prawda i to rozmienianie się ostatnio na drobne , czas to zmienić , Freyo dziękuje Ci po raz kolejny i przesyłam pozytywną energię ))) Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Przesłanie dla chętnych:-) 23.04.15, 15:25 Ja też poproszę na zdrowie, tzn. poproszę przesłanie dotyczące mojego zdrowia, mam na myśli konkretna chorobę. Odpowiedz Link
freya_v Nagietek 23.04.15, 15:42 Strażniczka wagi wyzwanie To co się teraz dzieje wywraca Twoje życie do góry nogami aż kręci się od tego w głowie i trudno zebrać myśli. Czy wokół Ciebie rozgrywa się dramat który powoduje że znajdujesz się w samym jego centrum? Uczyń wszystko co jest potrzebne byś przywróciła w swoim życiu równowagę nie zapominaj że co rzucisz za siebie znajdziesz przed sobą w taki czy inny sposób sprawiedliwość zostanie oddana. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 23.04.15, 20:15 Miłą Freyo, czy wróżba dotyczy mojego zdrowia??? W moim życiu jest to samo od ponad dwóch lat - mama z demencja, to jej podporządkowane jest moje życie, no sama nie wiem co o tym myśleć... Nie bardzo wiem, co mogę zrobić by zapanowała równowaga w moim życiu. Tak naprawdę zupełnie nie wiem. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Przesłanie dla chętnych:-) 23.04.15, 15:26 poproszę i ja, jesli jeszcze można może Twoje przesłanie mi podpowie czy działać w pewnej sprawie czy nie działać Odpowiedz Link
freya_v Rozmaryn 23.04.15, 15:47 Opiekunka marzeń sprzymierzeniec Kiedy opiekunka marzeń jest Twym sprzymierzeńcem marzenia mogą się spełniać. Co więcej one naprawdę się spełniają. Opiekunka marzeń pomaga Ci bez trudu przejść przez złudzenia obserwować prawdę i celebrować Twój sen na jawie. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 23.04.15, 16:41 Bardzo dziekuję Ci za piękne przesłanie, podniosło mnie na duchu Ostatnim razem przesłanie od Ciebie okazało sie bardzo prawdziwe i spełniło się, więc mam nadzieję, że i tym razem tak bedzie. A w podziekowaniu wyciagnęłam Ci Anioły. Miałam uczucie, że musze wyjąć dwie karty, więc niczego nie dociągałam, tylko trzeba je odczytac razem: Desiree, Azure. Masz jakis plan lub marzenie, ale obecne okoliczności nie są sprzyjające i wszelkie zrywy w tym kierunku mogą nie przynieść Ci satysfakcji. Jednak Azure zapowiada, że to marzenie się spełni, tylko jedynie oddali w czasie. Nie należy działać niecierpliwie, nic na siłę, a to, czego pragniesz, przyjdzie do Ciebie, tylko musisz trochę poczekać jeszcze Odpowiedz Link
freya_v Rozmaryn bardzo dziękuję!:-) 23.04.15, 17:41 Widzisz ja ciągle muszę na coś czekać, ciągle dla mnie jest jeszcze nie ten czas:-\ przyzwyczaiłam się gorzej z ludźmi którzy mnie otaczają. Oni by chcieli wszystko na już nie dając mi czasu żeby do tego wszystkiego dojść. Zawsze oczekiwano ode mnie więcej niż od innych np w moim wieku.. Ale się kurde staram przecież Odpowiedz Link
freya_v nikix 23.04.15, 15:52 Diamentowy marzyciel sprzymierzeniec Upewnij się że naprawdę chcesz aby Twoje pragnienia spełniły się bowiem sprzymierzeniec zobowiąże się do urzeczywistnienia Twych marzeń.być może na Twojej drodze spotkasz niespodzianki materialne oraz pozytywne zmiany w finanach.. No nikix szykują się mega zakupy Odpowiedz Link
nikix4 Re: nikix 23.04.15, 20:15 Bardzo dziękuję Może w końcu uda mi się zmienić samochód. Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: ZAMYKAM WĄTEK DZIĘKUJĘ:-) 23.04.15, 16:05 O ,przepraszam, nie zauważyłam. Sylwia Odpowiedz Link
sylwunka36 Re: Przesłanie dla chętnych:-) 23.04.15, 16:04 Witam! Poproszę o przeslanie na życie zawodowe. Pozdrawiam wiosennie, Sylwia Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Przesłanie dla chętnych:-) 23.04.15, 21:53 Witam No tak. Spóźniłam się. Chyba tak miało być Pzdr. Ing Odpowiedz Link