Dodaj do ulubionych

"kobiece karty" na faceta

22.07.15, 23:24
Jak interpretujecie "kobiece karty" określające faceta?
Pytamy np. jaki jest albo kim jest ...
i wychodzi Cesarzowa albo Królowa Mieczy czy Kielichów

Zwracacie uwagę na to, że "karta kobieca" określa faceta czy przypisujecie mu cechy tej karty "przerabiając je " na cechy męskie ?
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: "kobiece karty" na faceta 22.07.15, 23:42
      Przychodzą mi do głowy dwie możliwości.

1. Gej (choć na podstawie jednej karty nie odważyłabym się tak człowieka zaklasyfikować).
      2. Mężczyzna niestereotypowy, na przykład kur domowy smile albo kochający dzieci miłością bardziej macierzyńską niż ojcowską, taką bezwarunkową i poświęcającą się.
    • inguszetia_2006 Re: "kobiece karty" na faceta 23.07.15, 11:43
      Witam
      Takie kobiece karty to informacja, że mężczyzna ma przewagę animy;-0 Innymi słowy jest kobiecy,lubi stroić się, chodzić do kosmetyczki, ma swoje lusterko w domu;-P Na pewno pamiętacie z czasów młodości dziewczyny z przewaga animusa, chłopczyce tak zwane, grały z chłopakami w piłkę, nosiły się po męsku, no i chłopaków z przewaga animy, którzy lubili się wystroić i dbali o dłonie. To najlepiej widać u dzieci. Często wkurza to rodziców, zwłaszcza dziewcząt. Czemu zamiast małej księżniczki mamy w domu chłopaka?wink Na pewno kobiece lub męskie karty warto przeczytać pod tym kątem.
      Pzdr.
      Ing
      • nikix4 Re: "kobiece karty" na faceta 23.07.15, 17:46
        Czyli, kobieta rodzi syna, sadzi drzewo i buduje dom a facet maluje pazurki ?

Właśnie tak myślałam ale miałam ostatnio taki dosłowny przekaz.
        Koleżanka pytała o faceta i na pytanie kim jest wyszła Królowa mieczy.
        Podeszłyśmy tradycyjne. Dopasowałyśmy cechy Królowej mieczy na faceta.
        A facet okazał się samotnym ojcem, rozwodnikiem, bardziej w typie Króla Kielichów.
        • e-zotynka Re: "kobiece karty" na faceta 23.07.15, 23:48
          Jego Jestestwo jest obecnie naznaczone Kobieta reprezentowana przez karte Krolowa mieczy..Ona troche poorala jego "ja", kolezanka bedzie miec poki co utrudnione "zadanie"...mozliwe, ze Ona (Krolowa mieczy) ma (nadal) wplyw (jak to Pan w typie Krola kielichow, to szczegolnie..), ale nie jest to nie do przeskoczenia..gorzej by bylo, gdyby wpadla inna "damska" karta na rozwodnika..
        • rozmaryn_1 Re: "kobiece karty" na faceta 24.07.15, 16:12
          Ten facet ma jednak trochę kobiecą rolę, bo musi być nie tylko tatą, ale tez czasami mamą, skoro sam wychowuje dziecko. Królowa mieczy to często rozwódka lub wdowa, więc to też pasuje. Zauważ, że król mieczy jeśli jest samotny to bardziej z wyboru lub z egoizmu, a królowa mieczy jest nieszczęsliwa z powodu takiego rozwoju wypadków, oczywiście super dzielna kiedy trzeba, ale w sercu jej smutno. Myslę, że całkiem fajnie Ci karty pokazały tego faceta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka