Dodaj do ulubionych

Jestem tu nowa i mam mały problem:)

31.07.15, 15:54
Dzień dobry Wszystkimsmile Specjalnie założyłam tutaj konto gdyż szukalam właśnie jakiegoś fajnego forum które może mi pomóc w mojej błahej ale dla mnie istotnej sprawiesmile Od dłuzszego czasu czekam na randkę/ spotkanie z panem który mi się podoba, randka wstępnie została ustalona na dzień jutrzejszy ale cały czas mam dziwne przeczucia ze nie dojdzie do niejsad Nie chce wyjsc na jakąś zdesperowaną i go dopytywać, lepiej jak sam przypomni (same wiedziecie jak to jestsmile ) dlatego jeżeli ktoś pomocny, życzliwy mógłby sprawdzić co karty mówią, tzn czy jutro dojdzie do mojego wyczekiwanego spotkania z tym Panem będę bardzo wdzięcznasmile Kłaniam się bardzo nisko i z góry dziękuję za pomoc futrzanafasolka89smile
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 31.07.15, 19:49
      Droga fasolko,jutro jest już jutro i się dowiesz czy przyjdzie czy nie, a my jesteśmy bardzo ciekawe tego faktu,wiec nas powiadom.Ok?
      • futrzanafasolka89 Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 31.07.15, 22:39
        Rozumiem, zbyt głupie pytanie na karty, przepraszam nie znam się na tarociesmile ale dziękuję za odpowiedźsmile
        • 88ula Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 01.08.15, 21:11
          Fasolko. to nie jest glupie pytanie tylko zadane zbyt pozno. Nie mozna tak sobie rzucic od niechcenia pare kart i bedzie OK. Na to potrzeba czasu, wczucia sie i moze medytacji. Ale koniecznie napisz jak bylo. Powodzenia.
          • futrzanafasolka89 Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 02.08.15, 13:42
            Niestety mialam dobre przeczucia....nie bylo spotkania...chyba nic nie bedzie z tej naszej relacjiuncertain smile
            • 88ula Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 02.08.15, 16:48
              nastepnym razem daj nam wiecej czasu na wrozbe. Nie zalamuj sie. Wyciagam dla ciebie 5 kielichow - cos stracilas ale cos zyskalas. Wprawdzie jeszcze nie wiesz co, ale niejednokrotnie bedzie to lepsze niz strata. Daj szanse przeznaczeniu.
              • futrzanafasolka89 Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 02.08.15, 18:46
                Dziekuje za kartęsmilemam pytanie czy ta karta jest ogolnie dla mnie i swiadczy jak sie czuje czy odnosi sie do mojej relacji z tym chlopakiem i oznacza ze juz go stracilam i nic mi z nim nie wyjdzie?smile
                • futrzanafasolka89 Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 02.08.15, 20:22
                  Nie wiem czy tak mozna i czy takie karty tez dzialaja ale postanowilam je wydrukoeac i postawic karty na relacje z tym chlopakiem...smilezadalam 2 pytania a po kazdym tasowalam karty. Pytania 1. Co on zamierza zrobic wzgledem mnie i wyszlo: 7 bulaw 10 mieczy 3 bulawy a 2. Rozwoj naszej relacjiw sierpniu i wylozylam 6 kart: kolo fortuny, 7 mieczy, 9 kielichow, 3 monety ,diabel ,3 pucharow smile wiem ze trzeba zakladac czy odwrocone czy nie wiec z gory zalozylam ze proste kartysmile moze teraz ktos bedzie mogl mi pomoc i zinterpretuje czy cos mi z nim wyjdziesmile smile
                  • 88ula Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 02.08.15, 21:10
                    Fasolko mozesz sobie wydrukowac karty. Oczywiscie cala talie. Przystosuj je do siebie i oczysc - wskazowki na internecie. Moze jutro zrobie dla ciebie rozklad, ale tylko wowczas jesli uda mi sie wczuc w sytuacje.
                  • 88ula Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 03.08.15, 07:53
                    Interpretacja mojego ukladu: Pan ma do ciebie bardziej przyjacielskie uczucia niz milosc. Chyba jest z kims i sam nie moze sie zdecydowac ktora wybrac , wiec czeka na rozwoj sytuacji. W sierpniu raczej nie licz na milosne schadzki, a jesli dojdzie do spotkania to bedzie takie przyziemne. Moze sie tez okazac ze Pan bolesnie cie zrani. To karty pokazaly. Zycze ci jak najlepiej.
                    • krakuskaa Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 03.08.15, 10:07
                      smile
                      jeśli możesz podaj karty no i rozkładsmile
                      takie są zwyczaje na tym forumsmile
                      • 88ula Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 03.08.15, 10:57
                        Droga Krakusko. To nieprawda ze trzeba podawac wlasny rozklad i pokazac karty. Prosze przejrzyj tematy np. "Wrozby-ktos ma ochote", albo "Wrozba-zapraszam" gdzie sa podawane tylko interpretacje osoby wrozacej. Nikt nie podaje ani rozkladu ani kart. I ja tez nie podam bo nie chce aby ktos interpretowal moje rozklady. Prosze bardzo zrob swoj wlasny. Poza tym karty stawialam dla Fasolki wiec tylko ona moze miec do tego wglad. Dziekuje.smile
                        • krakuskaa co do podowania rozkładu:) 03.08.15, 17:22
                          Zwyczajowo od początku istnienia forum podawane są i rozkłady i ich interpretacja.
                          Przykład, który podałaś jest akurat niefortunny, gdyż dotyczy innego zagadnienia i jest bardzo nowy.
                          pozdrawiam smilesmile
                    • futrzanafasolka89 Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 03.08.15, 11:19
                      Dziękuję za wrozbesmilewidac ze fatalnie wyglada nasza relacja...i jeszcze mnie zraniuncertain dam sobie z nim spokój to moze unikne zranienia
    • krakuskaa Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 02.08.15, 19:56
      smile
      a ja powiem tak: pytanie do Tarota dotyczą wszystkiego, Twoje pytanie było dobre i nawet to, że dotyczyło spotkania na już też było dobre.
      Może nikt nie mógł postawić kart i dlatego ich nie byłosmile
      Od jakiegoś czasu piszę sporadycznie, ale karty mam nadal i używam niezmiennie, stąd czytając Twój wpis i jedną odpowiedź muszę napisać, że do stawiania kart nie trzeba medytacji i innych cyrków- po prostu jest problem są karty do pomocy, poradzenia, zlustrowania. smilesmile.
      Jeśli kogoś uraziłam trudno, takie mam podejście--zwyczajne, moje karty ołtarza nie mają, nie wiem co to medytacja a działają idealniesmilesmile.
      pozdrawiam serdeczniesmile
      • 88ula Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 02.08.15, 21:02
        a ja powiem tak: nigdy nie stawiam kart jesli nie wczuje sie w sytuacje danej osoby lub pytania. Dosc dlugo sie zastanawiam i mysle o tych osobach lub tej osobie. Tworze pytania i uklad. Nigdy nie ukladam kart ad hoc. Jesli nie udalo mi sie wczuc w sytuacje (np. za malo czasu) to nie robie rozkladu.
    • inguszetia_2006 Re: Jestem tu nowa i mam mały problem:) 03.08.15, 11:09
      Witam
      Ale dyskusja się wywiązaławink Niniejszym, ja też zajmę stanowisko. Otóż, nie mam ochoty wróżyć na bzdety. A prośba o wróżbę na randkę, która ma się odbyć jutro to dla mnie bzdet. Młode dziewczęta niech się bawią, randkują, radują życiem,a nie przed każdą randką zaglądają w karty. Taki piękny okres w życiu, pełen niespodzianek zepsuć karcianymi przepowiedniami? No way. Niedługo zaczną nas tu pytać, czy zjeść na obiad rosół czy pomidorową. Która zdrowsza?;-P
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka