nikix4 26.09.15, 01:17 Ale ja też się uparłam i ich zmusiłam do przyjścia. Podobno im trunki Algarii nie pasowały. Że niby za słabe A, i osobny wątek chcieli mieć. Niech mają. Macie dziewczyny. Do wyboru, do koloru. Który której pasuje. Tylko się nie pokłóćcie przy okazji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nagietek123 Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 08:36 Hmmm, kogo by tu zachęcić? Naprawdę trudny wybór Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 10:54 Ten z przykuca ma zachęcający uśmiech ale ja wybieram tego w okularach, taki z mojej stopki jakby Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 11:00 ja w brodaczach nie gustuje, w dodatku są dla mnie za starzy... jest jeden młodszy, bez brody, ale za bardzo pozieleniały i zadziera nosa Rezygnuję... Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 11:32 Witam W sensie, że mają mnie adoptować? No to nie wiem, który to mógłby być? Stanu konta nie widzę;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
aprepope Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 12:33 Ja Domu Starcow nie otwieram, wiec takich klientow nie potrzebuje... Jak to sie mowi "dziekuje, postoje.." Odpowiedz Link
babowa Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 13:45 a moze taki by wam odpowiadał? Rumburak w miare młody i atrakcyjny albo taki... no, calkiem do rzeczy Odpowiedz Link
algaria Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 14:13 Z Rumburaka to bym jedynie zdzierała - pierścień Arabelli O! Reszta zbyteczna Odpowiedz Link
aprepope Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 14:26 Jesli to casting na obsade glownej roli meskiej w filmie science-fiction, to obaj sie nadaja a tak...Oni mi jakos przypominaja Wrozbite Macieja - no nic w moim guscie Odpowiedz Link
algaria Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 14:11 Toć to starość przybija torba dłuższa od kija i do tego dupy nie naruszą włosów nie wysuszą - ee tam co tu robić ze starymi piernikami? Odpowiedz Link
aprepope Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 14:22 Niki, ale intencje sie licza a przynajmniej teraz bedziesz miala, ze tak sie wyraze, wolny wybor) Odpowiedz Link
nikix4 Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 16:27 A pamiętacie nasze zdjęcia - nie lepsze jesteśmy Ja tu Wam magów do nauki Tarota przysłałam a Wy o czym ??? Oj dziewczyny, dziewczyny Odpowiedz Link
aprepope Re: Uff... uparci byli 26.09.15, 16:32 no dobra...mozemy tych Twoich Magow troche poduczyc..w koncu czlowiek uczy sie cale zycie Odpowiedz Link
algaria Re: i żeby nie było ... 26.09.15, 18:01 Nie no weź Ty sie opanuj - albo starców albo dzieci przyprowadzasz Odpowiedz Link