17.10.15, 14:51
Dziewczyny mam prośbę smile
Czy któraś z Was w wolnej chwili mogłaby "prześwietlić mi " jednego mojego znajomego - nazwijmy go pan X ? Chodzi mi tylko o to, czy jest w jakimś poważnym związku - z "osobą 3".
Czy X ma żonę, kochankę, partnera, partnerkę itp. itd.
Wyszły mi karty niejednoznaczne a nie chcę się wpakować w kłopoty.
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Prośba 17.10.15, 15:14
      Witam
      Nikix, mnie dziecko wyszło. Paź kielichów. Jak zapytałam o żonę, partnerkę, ukochaną.
      Ma dziecko? A może spodziewa się narodzin? Znasz go trochę? Jak mi dzieci wychodzą to ja to rozumiem tak, żeby się nie pakować w kłopoty;-P Może być to sygnał, ten paź, że dla tego pana w tej chwili dziecko jest najważniejsze, sprawy około dziecięce. Takie dziwy mi powychodziły, o!
      Pzdr.
      Ing
      • nikix4 Re: Prośba 17.10.15, 15:31
        Wiem, że ma bratanicę. O swoich nic nie mówi.
        Chyba, że sam nie wie, że ma wink

Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.
      • nikix4 Re: Prośba 17.10.15, 16:16
        Wiesz, co tak się zastanawiam nad tym paziem - może pedofil? Chociaż jakoś go o to nie podejrzewam. Ale kto wie. Muszę poobserwować gościa.

Inga - dzięki za kartę smile
        • algaria Re: Prośba 17.10.15, 16:26
          Pamiętacie - mi kiedyś paź kielichów wyszedł na.. panią co się okazała panem - umalowane, wystrojone, niby z biustem a i z ogonkiem. Facet co się przebierał za kobietę i podrywał facetów.
          Może ten "Twój" jest jakiś właśnie taki szemrany, albo zniewieściały wink ale dziecko jak najbardziej mi tez tu pasuje
          • nikix4 Re: Prośba 17.10.15, 17:00
            Pamiętam wink W tym przypadku to raczej odpada. Chociaż ...
            Gdzieś czytałam, że paź kielichów to ktoś kto się w kimś skrycie kocha. Może to w tym sensie.
            Nie wiem. Za dużo tych znaczeń. Chyba sobie odpuszczę tongue_out
            • inguszetia_2006 Re: Prośba 17.10.15, 18:39
              Witam
              Nikix, może on kogoś zapłodnił i jeszcze ukochana mu się nie przypucowaławink Kurdę, ale pedofil mi teraz zaczął pasować, jak cholera mi pasuje. Tego nie da się jednak zweryfikować drogą oficjalną, trzeba by mu kompa przetrząsnąć. Nie ma szans. Póki co, obserwuj dziada, jak spojrzy na dziecko łakomie to mamy go!
              Pzdr.
              Ing
              • nikix4 Re: Prośba 17.10.15, 20:36
                Zaproponuje mu pomoc przy odebraniu bratanka z przedszkola wink
                I zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka