baba_potwor 22.10.15, 01:06 Gdzie w sieci oglądałaś mój odcinek? Wybieram się do szpitala, więc możliwość obejrzenia telewizorni w kompie bardzo mi się przyda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikix4 Re: Nikix, pytanie mam 22.10.15, 11:42 Oglądałam go "na żywo" w tvp 2. Tylko w internecie. Nie wiem, czy są gdzieś powtórki. Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Nikix, pytanie mam 22.10.15, 14:51 Nie chodzi mi o powtórkę, tylko o możliwość obejrzenia czegokolwiek w kompie. Dzięki stokrotne . Odpowiedz Link
nikix4 Re: Nikix, pytanie mam 22.10.15, 15:34 Zakręcona jestem dzisiaj Są różne strony. Ja korzystam z tej: www.darmowetv.pl/tv.php albo tej bramka.org/tvp-1/ na innych musisz się zarejestrować a ja nie lubię niepotrzebnych formalności ps. mam nadzieję, że nic poważnego Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Nikix, pytanie mam 22.10.15, 17:57 Ślicznie dziękuję. Poważne średnio - muszą mi coś wyciąć, ale w porównaniu z początkowymi podejrzeniami to i tak pan pikuś. Odpowiedz Link
nikix4 Re: Nikix, pytanie mam 22.10.15, 18:56 To przesyłam Ci duuuuuuuuuuużo dobrej energii Wszystko będzie dobrze - bo wszystkie jesteśmy z Tobą. Odpowiedz Link