Dodaj do ulubionych

Zainspirowana przez Rozmaryn

03.11.15, 16:24
Mogę wyciągnąć z talii erotycznej (mam dwie).. kartę na Listopad lub do końca roku jak kto chce. Wiem Listopad już się zaczął, ale się jeszcze nie skończył. wink
Zapisy do jutra do północy - zastrzegam sobie czas na realizacje zamówienia do niedzieli, pewnie się wcześniej wyrobię...
Karta na życie erotyczne.. są jacyś chętni?
Obserwuj wątek
    • pinia1214 Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 16:50
      ja oczywiscie b.chetnie- na listopad. mam na mysli pewnego fajnego faceta.smile)
      • algaria pinia 04.11.15, 16:13
        Na Listopad - talia Magia Seksualna tzn Tarot Magii Seksualnej

Sąd Ostateczny - Miłość od pierwszego wejrzenia. Nas karcie mam nagą parę klęcząca w zmiętej pościeli - para jest związana ze sobą czerwoną wstążką i patrzy do góry gdzie w chmurach amorek gra na róży.
        Pytasz o pana, w listopadzie Pan powinien Cię zauważyć, bliżej, głębiej.. może nawet dogłębnie winkUważaj na niespodziewanie wybuchy, które mogą całkowicie zmienić dotychczasowy wygląd relacji
        • pinia1214 Re: pinia 04.11.15, 16:20
          Dziękuję za te słowa otuchy.smile)
    • nagietek123 Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 17:18
      Chyba się nie dziwiłaś, że ja tez? Do końca roku poproszę, tylko z kim? Może pan R. inżynier budowlany? Bo ze mną z ten problem, że ja nie chcę WYŁĄCZNIE życia erotycznego, ale inne aspekty życia też... A interesują się mną łowcy przygód wink
      • algaria nagietek 04.11.15, 16:22
        Do końca roku życie erotyczne - talia Decameron
        as buław - no, no, no As. Seksualność pochodzi z natury. Ciąg dalszy miłosnej znajomości entuzjastycznie nastąpi.
        Czyli Wy z panem inżynierem, najpierw do lasu, na łączkę za rączkę nad rzeczkę a potem ale to już po nowym roku - grzać się będziecie nie tylko nalewką z rajskich jabłuszek, przy kominku.. ale i pod pierzynką tongue_out
        • nagietek123 Re: nagietek 04.11.15, 17:18
          ha ha ha, właśnie zrobiłam nalewkę z rajskich jabłuszek oraz nalewkę z dzikiej róży. Obie z mama pracowicie wydłubywałiśmy pestki. Przede mną nalewka z głogu smile Mama jak ma zajęte ręce mniej dokuczliwa jest wink
          On też się chwalił jakimś winkiem domowego chowu, no to wymienimy poglądy wink i może akurat pogrzejemy się przy kominku? Dzięki Algario, lubię takie wróżby smile
    • bronxi Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 17:26
      Więc tradycyjnie ja też poproszę do końca rokusmile
      • algaria Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 04.11.15, 16:27
        Bronxi - ale wiesz że pytanie dotyczy życie erotycznego? Tyś nie za młoda na harce w spiżarce? wink

Do końca roku talia Decameron

Cesarz - Siła przychodzi również wiekiem. Nie daj się zawstydzić żarowi młodości ponieważ starość nastaje wtedy gdy już nie kochamy
        Ja bym tu powiedziała, że chodzi o spotkanie jakiegoś poważnego starszego pana, który przy Tobie nabierze wigoru bez wiagry - rozruszasz go i.. będziesz miała całkiem fajne życie erotyczne big_grin...Czy ja Ci kiedyś nie przepowiedziałam jakiegoś starszego faceta?

Wiesz facet nie musi być wiekowy, ale może on bez miłości to będzie czuł się jak starzec.. no w każdym razie powinno być dobrze tongue_out
        • bronxi Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 05.11.15, 07:07
          oh! harce w spiżarce?? zawstydziłam się, hehe big_grin
          Nio kiedyś tam mówiłaś o starszym Panu, ale nadal się nie pojawił i w sumie nikt się taki kolo mnie nie kręci.
          Poczekam może w ciągu tych dwóch miesięcy się jeszcze taki pojawi.
          Dziękujęsmile
    • caro-caro Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 17:26
      Oczywiście, że ja też big_grin
      Bardzo proszę sprawdź czy wreszcie coś mi się "przydaży" wink tongue_out
      • algaria caro 04.11.15, 20:13
        Tak do końca roku i talia Magii seksualnej
        6 kielichów - karta nosi nazwę pamięć a jej tłumaczenie brzmi. Portret przypomina nam o tych, którzy byli tylko odległy wspomnieniem. On może ożywić byłe pragnienie i zniszczyć blokady przeszłości.
        Na karcie siedzi kobieta i wpatruje się w obraz/zdjęcie na którym całuje się z mężczyzną.
        Masz szanse na fajne udane życie jeśli pożegnasz przeszłość, albo realnie wrócisz do przeszłości a nie tylko marząc i tęskniąc
        • caro-caro Re: caro 04.11.15, 20:25
          No cóż... sad tego się domyślałam. Na dzień dzisiejszy to się zgadza tylko szkoda, że zapowiada się jeszcze na kolejne miesiące. Miałam nadzieję na coś gorącego, wreszcie może pojawiłby się jakiś... królewicz z koniem wink Póki co sobie pomarzę
          Dzięki Droga Przeoryszo big_grin
    • meda08 Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 17:44
      Ja bardzo chętna. Bardzo poproszę do końca roku.
      Z góry bardzo dziekuję.
      • algaria Meda 04.11.15, 20:28
        Do końca roku - talia TMS

10 mieczy - nazwa tej karty jest trochę przewrotna bo ściskanie lub przygniatanie. Wiadomo że 10 mieczy to karta przygniatania, ale na obrazku karty mam kobietę która pieści swoje piersi ściskając brodawki, za oknem w tle jest kochająca się para
        Znaczenie karty to:
        Ból może zostać również przekształcony w energię. Nie musi oddzierać z emocji, ale raczej wykorzystać ją (emocję) do prawdziwej esencji naszych pragnień.
        Nawet to co boli można wykorzystać by dawało satysfakcję.
        Jeśli będziesz chciała to zawsze osiągniesz sukces, jak nie sama ze sobą to z partnerem
        • meda08 Re: Meda 05.11.15, 14:21
          Bardzo enigmatyczne. Szczerze powiem, że nie rozumiem.
          Może zrozumiem na koniec roku.
          Bardzo dziękuję
          • algaria Re: Meda 05.11.15, 15:07
            Czasem trudne, bolesne przeżycia dają nam powera do działania. Ból może być inspiracją do odbicia się i pokazania wszystkim i sobie, że jesteś silna, że dasz radę i że ból Cię nie złamał.
            Złą energie można przekształcić w dobrą, ukierunkować ją.
            Resztę chciałam napisać na poczcie ale masz nie aktywną
            • meda08 Re: Meda 06.11.15, 08:38
              Bardzo dziekuję za rozwinięcie i objasnienie.
              Z pocztą to jestem "tępa". Co mam zrobić, żeby była aktywna?
              Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję. Bardzo tajemnicze to dla mnie jest. Nic takiego nie dzieje się w moim nudnym, przewidywalnym życiu. Tym bardziej zweryfikuję ci na koniec roku, lub wcześniej jeśli zajdzie taka okoliczność.
        • meda08 Re: Meda 18.12.15, 11:17
          weryfikacja:
          pytanie dotyczyło okresu do końca roku, ale uważam zze już mogę zweryfikować Twoje karty.
          Wreszcie zrozumiałam istotę karty 10 mieczy! Najbardziej istotny był listopad, bo był bardzo bolesny, duzo cierpienia psychicznego. Osiągnęłam taki moment, że zrozumiałam przez ból, że cierpienie to nie ma sensu. Grudzień natomiast to powolne powstawanie z kolan i jest coraz lepiej , radośniej. Teraz już wiem, że 10 mieczy to sposób myślenia, stan psychiczny, stan ducha i świadomości oraz komunikacja. Wszystko co napisałam dotyczyło sfery uczuć., nie życia erotycznego bezpośrednio, ale komunikacji w związku.
          Pozdrawiam serdecznie Algario
    • ziajka.a Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 18:26
      Ja również poproszę do konca roku smile
      • algaria ziaja 04.11.15, 20:47
        Do końca roku talia Decameron
        Królowa kielichów w pozycji 69 z jakimś przystojnym brunetem ;0
        Namiętny kochanek wymienia seksualne przysługi ze swą towarzyszką. Uznając prawo partnera do orgazmu

Czy jeszcze coś więcej pisać? Tu słów innych nie potrzeba.. seks, orgazm... nic tylko zazdrościć wink
        • ziajka.a Re: ziaja 05.11.15, 10:18
          Ooo zapowiadaja sie ciekawie wink czekam zatem na takie zmiany
          Dziekuje bardzo smile
    • nikix4 Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 18:28
      Chętnie skorzystam smile Poproszę do końca roku.
      • algaria nikix 04.11.15, 21:46
        Do końca roku - dla Ciebie talia TMS

10 monet - pragnienie - na karcie kobieta pełna rozkoszy, zaspokojona obłożona owocami a przy niej mężczyzna we wszystkim jej usługujący
        Znaczenie karty brzmi
        próżność jest duszą miłości. trzeba kochać siebie, aby pozwolić się kochać, i trzeba kochać siebie, zanim będzie można kochać innego.

Piękne słowa parafrazując ukochaj świat a on Ciebie ukocha. Jak pokochasz siebie to i kochanek się znajdzie - czego Ci życzę smile
        • nikix4 Re: nikix 04.11.15, 21:50
          Dzięki smile
          Ja już od pewnego czasu praktykuję zasadę " zdrowego egoizmu" ale pewnie robię coś nie tak tongue_out
    • rozmaryn_1 Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 18:33
      To ja poproszę na listopad smile Tylko może jakąś gorącą, niechby sie coś zadziało ciekawego smile
      • bladamery Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 03.11.15, 18:40
        O! Dobrze, że wpadłam zobaczyć co tu się u Was dzieje smile Pojawiły się pewne okoliczności, to może a nuż coś ciekawego karty pokażą. Do końca roku, plisss smile
        • algaria bladamery 04.11.15, 21:59
          do końca roku Decameron
          8 monet - Umiejętności manualne. Rosnące odczucia. - dodam że nie sama, a z partnerem - przynajmniej tak jest na obrazku.
          Czyli Twoje życie erotyczne do końca tego roku powinno się wzbogacić o techniki manualne - wiesz zwinne paluszki mogą czynić cuda, a dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie wink
          • bladamery Re: bladamery 05.11.15, 08:16
            No, no....brzmi obiecująco smile Dzięki!
      • pinia1214 Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 04.11.15, 13:20
        Rozmarynku wysłalam Ci @.smile)
      • algaria Rozmaryn 04.11.15, 21:54
        Na listopad - talia Decameron
        6 kielichów - na karcie nic erotycznego - łąka drzewa i mężczyzna siedzący z książką.
        Przesłanie karty brzmi: Melancholia. Smutne wspomnienia. Potrzeba spokoju.
        Listopad dla Ciebie będzie czasem powagi, nawet smutku i wspomnień o tym co było
        Podejrzałam grudzień wink i tylko powiem Nadrzędność wymaga najwyższej koncentracji magicznej siły, aby oprzeć się atakom z zewnątrz.. i wszystko jasne
        tylko w listopadzie będziesz odpoczywać i ciesz się chwilą wytchnienia wink
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 04.11.15, 22:14
          Bardzo dziękuje, już mnie ta melancholia listopadowa zasmuciła, choć zgadza się, bo rzeczywiście zapowiada się czas teskniący, ale jak mówisz, że grudzień bedzie bardziej atrakcyjny, to ulga smile Atakom z zewnątrz nie zamierzam się długo opierać wink
        • rozmaryn_1 weryfikacja 11.01.16, 17:04
          Algario, na listopad sprawdziło się w 100%, a na grudzień tez sie sprawdziło, choć inaczej niż się spodziewałam, ale to Ci napisze na maila smile
    • hoaxx Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 04.11.15, 10:57
      To ja poproszę do końca roku.
      • algaria hoaxx 04.11.15, 22:13

3 monet - czyli uniesienie - i nie tylko dlatego że na karcie nagi mężczyzna podnosi do góry nagą kobietę i ją całuje - w tle widać porozrzucane ubrania i jakieś naczynia jakby to była kuchnia. inna nazwa tej karty (tzn tłumaczenie to ciepło) Uniesienie bo..- aby stać się znaczący, związek musi być w stanie zaoferować ciepło i ochronę. należy dać, aby móc odbierać.

Myślę że do końca roku jeśli wyrównasz proporcje w znajomości czy w związku to uniesień będziesz miał bez liku.
        Mam oczywiście na myśli wyrównanie proporcji byś odbierał tyle ile sam dajesz
        • hoaxx Re: hoaxx 05.11.15, 11:08
          Dziękuję.
          • hoaxx Re: hoaxx 05.11.15, 11:57
            A nawet bardzo dziękuję smile
            Co prawda w swojej tępocie nie rozumiem, ale do końca roku mam trochę czasu.

Szczęścia,
            H.
            • algaria Re: hoaxx 05.11.15, 14:54
              Nie ma dobrego związku bez czułości i poczucia bezpieczeństwa i bez ciepła. I każda ze stron musi to dawać po równo - dawać i brać.
              Gdy te proporcje się wyrównają w Twoim związku, czy znajomości (partnerstwie) - uniesień będziesz miał aż nad wink.

Ja wiem, że czasem taka nauka zdrowego egoizmu i oddawania uczuć, w równych proporcjach, trwa dłużej niż zamarznięcie piekła, ale nie jest niemożliwa. Czego Ci życzę z całego serducha byś miał ciepło w związku i uniesień tyle ile pragniesz. wink
              • rozmaryn_1 Re: hoaxx 05.11.15, 19:42
                Przepraszam, że sie wtrącę, ale poczytałam i tak sobie myśle, że interpretacja tej karty przypomina 6 denarów, choć do 3 tez troszkę pasuje. Tak po mojemu, to chodzi o to Hoax, żebyś nie czekał, aż kobieta da Ci sygnał, ze jest zainteresowana albo wykazała inicjatywę, Tylko żebys sam popracował, podziałał w tym kierunku, żeby ona zwróciła na Ciebie uwage. 6 denarów to wymiana energii, dlatego jak biernie czekamy, to nic nie dostajemy. 3 denarów to dobry znak bo wszystkie trójki mają w sobie coś romansowego, choć 3 den. jest bardziej na etapie przyjaźni, sympatii niż flirtu, z czego wniosek, że jakbyś chcial, żeby przerodziło się to w coś więcej, to powinienes nad tym popracować i nie czekac, aż samo się rozwinie, bo wtedy nici ze znajomości. Tak to odbieram.
                • hoaxx Re: hoaxx 06.11.15, 10:15
                  Dziękuję za interpretacje smile
                  To nie jest tak, że niczego nie rozumiem, tylko w tej chwili nie widzę przełożenia na rzeczywistość.

Pozdrawiam,
                  H.
                  • rozmaryn_1 Re: hoaxx 06.11.15, 11:56
                    Może rozdawaj uśmiechy miłym paniom? smile Wyglada na to, że do końca roku poznasz jakąś miłą, ale bedziesz musiał coś włozyć w ta znajomośc, żeby przeszła w kolejny etap?
    • perl-a80 Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 04.11.15, 18:06
      Ja bardzo chętnie skorzystam (czas do końca roku) dziękuję smile pozdrawiam
      • algaria perl 04.11.15, 22:19
        do końca roku talia Decameron

7 mieczy - Złowrogi plan. Spisek w ciemnościach. Działania i współudział w nocy.

Uważam że w Twoim życiu erotycznym do końca roku będzie dużo markowania, kombinowania co tu zrobić by nie było, albo właśnie co robić by było. Nie radze udawać orgazmu ani bólu głowy, bo partner szybko Cie rozszyfruje i będzie trochę głupio. Lepiej iść na całość i dać się ponieść fali.
        • perl-a80 Re: perl 05.11.15, 20:04
          Dziękuję smile ale ciekawa ta wróżba jest tongue_out no nie wiadomo, co tam się przydarzy, bo na razie sama jestem smile
    • aprepope Re: Zainspirowana przez Rozmaryn 04.11.15, 23:30
      Poprosze o karte erotyczna, do konca roku - mam ukonczone 18 lat i to razy dwasmile
      • algaria aprepope 05.11.15, 20:51
        Karta kochankowie - czyli pokusa, uwodzenie. na karcie mężczyzna w otoczeniu dwóch kobiet w różanym ogrodzie.
        Znaczenie karty to - przyroda jest nieomylnym przewodnikiem: rośliny i zwierzęta są przykładem do naśladowania. Magia perfum uwodzi i podtrzymuje nas w ważnych sentymentalnych wyborach.

Zapach jest bardzo ważny, mówi się że jest pamięć zapachów - czujemy coś i od razu mamy wizję z czym nam się to kojarzy. Zapach kobiety czy mężczyzny też jest ważny, nawet bardzo ważny.
        Może podpowiedź karty to kieruj się zapachem, a on doprowadzi Cię do spełnienia?
        Karta kochanków też jest dobra na życie erotyczne, może nawet będziesz musiała wybierać miedzy dwoma partnerami...
        • aprepope Dziekuje za karte :-) 06.11.15, 13:05
          Dziekuje za karte na zycie erotyczne do konca roku - wiem, ze wrozby, to nie Koncert Zyczen..ale przy pisaniu prosby pomyslalam, ze energia karty Kochankowie bylaby dla mnie taka najbardziej wymarzona i przez Amorka na karcie faktycznie najbardziej trafiona..a np. u takiego Decamerona, to nie widac wyzej wspomnianego Amorkawink

Magia zapachow..to moja pasja od kiedy pamietam, a praca od nastu lat, wiec takie znaczenie tej karty i upojajacy, aromatyczny opis, to ja moge czytac i czytac..smile

Jeszcze raz dziekuje Ci Algario - zle wspomnienia sie ulotnily, a Twoje Forum przyciaga przyjemnymi fluidami, ktore roztaczasz wokol siebiesmile)
          • algaria Re: Dziekuje za karte :-) 06.11.15, 15:43
            A ja dziękuję za komplement, bardzo mi jest miło że wróciłaś smile
    • bladamery weryfikacja 18.12.15, 11:24
      "do końca roku Decameron
      8 monet - Umiejętności manualne. Rosnące odczucia. - dodam że nie sama, a z partnerem - przynajmniej tak jest na obrazku.
      Czyli Twoje życie erotyczne do końca tego roku powinno się wzbogacić o techniki manualne - wiesz zwinne paluszki mogą czynić cuda, a dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie"

Powiem Ci, że w 10 smile

Pan jest i Pan że tak powiem nie może.....yyyy...no chciałby, ale nie może. Więc no......zostają techniki manualne smile W szczegóły nie będę wchodzić, ale karta się zgadza smile

Powiedziałabym - niestety...... smile
    • aprepope Weryfikacja 12.01.16, 13:35
      Algario..a wiec wedle karty i Twej interpretacji - zapach stal sie dla mnie wyjatkowo wazny i to nie tylko ten na ciele, ktory stosuje, choc z umiarem, ale tez ten w moim otoczeniu - nie jakies syntetyki, a porzadne, a wcale nie wychodzace mnie drozej, zapachy na bazie naturalnych olejkow eterycznych - tak sie rozpedzilam, ze nawet z mysla o sasiadach postawilam na klatce schodowej (na skrzynkach na listy) flakon z naturalnymi olejkami i patyczkami wydobywajacymi rownomiernie ich aromat - jak ja wdycham, to co bede sasiadom zalowac - wiekszosc tu bez pary, to moze i ich zainspiruje, jak i mnie zainspirowano wink Lawenda w zelu do prania, przyprawy korzenne w herbacie, niedrogie, a naturalne kosmetyki zamiast reklamowanego g***a, ale mialo byc tez o erotyce...a wiec uczucia i te nasze "zwierzece" feromony..co tu sie bede dalej rozpisywac - milosc w powietrzu smile Amorek trafil ostro i jak meza az tak wzielo, to i ja nie moglam pozostac obojetna..a zwiazek nie jest nowysmile Poczulismy sie tak, jak chyba nigdy przedtem i to obustronnie - atmosfera lepsza, jak w okresie narzeczenstwa - tak sie zrealizowala u mnie ta karta smile Zapachy odzwierciedlaly i podgrzewaly romantyczna atmosfere...ale wlasnie - bardzo istotna sprawa i chyba zrodlo milosnej rewolucjo-inspiracji...ta "trzecia osoba" na karcie z Twojej talii Algario to inny facet..zazdrosc i niepewnosc, a takze pewne mniej, lub bardziej teoretyczne zagrozenie dla zwiazku moze zakonczyc, lub...ozywic stala relacje smile Amorek wiedzial, co robi wink

Tak sie ucieszylam z tej znowu dla mnie wymarzonej karty, ze podziekowalam otwierajac na Forumku specjalny "watek dziekczynny w tej intencji" - chcialam podziekowac, ale i zainspirowac zapachem Ciebie Algario, oraz dac "dobry przyklad" moze tym, ktorzy odwiedzaja..korzystaja..ale brakuje ich czasem jakiegokolwiek wkladu w ten tu nasz erotyczny..znaczy sie ezoteryczny kacik wink

Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka