Dodaj do ulubionych

potworna babo:-)

02.01.16, 17:13
No brakuje mi, brakuje - Twoich Księstw na Nowy Rok.
Bardzo proszę - w wolnej chwili, w przypływie chęci smile
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: potworna babo:-) 02.01.16, 21:36
      Już dawno chciałam zaproponować wyciągnięcie wszystkim chętnym po karcie, ale nastrój u mnie ostatnio coraz czarniejszy i trochę się boję dotykać kart w takim stanie psychy. Umówmy się, że jeżeli mi deprecha zelżeje, to wyciągnę, OK?
      • ag_at5 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 21:53
        Jasne. Poczekam cierpliwie.

I chylę swój pusty łeb przed Twoją wiedzą.
        Oglądałam, podziwialam, trzymalam kciuki. Dalszych sukcesów życzę smile
      • babowa Re: potworna babo:-) 02.01.16, 22:05
        oj babo?
        a co ci tak zle i zle?
        przegon te czarne chmury
        kurcze
        cos mozna zaradzic?
        mam nadzieje, ze sie otrzasniesz z tych czarnych, gestych mysli
        zaraz wiosna prawie;O
        buziaki potworowasmile
        • baba_potwor Re: potworna babo:-) 02.01.16, 22:26
          Dzięki przepiękne. Fuksa miałam, i tyle smile.
          • rozmaryn_1 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 22:36
            Wiedzę masz, a nie fuksa smile
            Jakby co, to zapraszam do mojego wątku, możemy pogrzebać w temacie, który Cię dołuje... albo ogólnie o doła wypytać.
        • baba_potwor Re: potworna babo:-) 02.01.16, 22:35
          Życie jest skomplikowane, po prostu. Właśnie piję wino, może pomoże. Chociaż na chwilę. Dziękuję za dobre słowo. Na Ciebie, Babowa, zawsze można liczyć smile.
          • rozmaryn_1 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 22:38
            I nawet poza kolejnością (pomijając kolejkę mam na mysli) Ci zajrze w karty, jesli to może coś pomóc... smile
            • baba_potwor Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:01
              Kochana jesteś smile. A mogę napisać na jakiś Twój prywatny adres?
          • babowa Re: potworna babo:-) 02.01.16, 22:52
            no nie zawsze;/
            lubie cie, choc nie wiem za co:p
            i ty stara nasza forumka i sentyment mam i w ogole
            a ze jeszcze taka mondra to wiesz... dobrze z mondrymi nawet stracicbig_grin

ech, no zycie
            gorki i pagorki
            dlateo lubie sentencje ingi w mojej synaturce

e tam, nie dawaj sie tak, za stara i za madra jestes, zeby sie poddac, nawet myslom podlym
            łeb do gory i wio do przodu
            • baba_potwor Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:05
              Kiedy, kurcze, coraz trudniej łeb do góry chodzi (kręgosłup zwyrodniały i te rzeczy) i do przodu coraz ciężej... Od kiedy dorosłam, cały czas "jakoś sobie daję radę". Więc właśnie przestaję. Nie jestem w stanie bawić się dłużej w siłaczkę.
              • rozmaryn_1 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:13
                Martwię się o Ciebie, jak tak piszesz. A do babowej możesz pisać na maila gazetowego.
                • babowa Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:16
                  roz, ja odniosłam wrazenie ze baba pytala sie o twojego maila:d

babo, pisz smialo do roz big_grin
                  • rozmaryn_1 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:19
                    Babowa, ona ma do mnie adres i czasami piszemy do siebie smile Ona szuka bratniej duszy i mam wrażenie, że znajdujecie wspólny język smile A ja zawsze tyle co moge, to jestem i Baba wie, jak mnie znaleźć.
                    • babowa Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:24
                      haha
                      baBA JAKAS STARA jak nic
                      do mnie tez ma:p
                      babo pisz, baba z babowa zawsze sie dogada:d
                      • rozmaryn_1 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:26
                        Właśnie, te Wasz podobne nicki hahahha... na poczatku mi sie myliłyście big_grin
                    • baba_potwor Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:32
                      Oczywiście, że mam. Widzisz, to jeden z objawów moich problemów - zaburzenia pamięci jak przy początkach alzheimera. Strzeż się - jak tylko wytrzeźwieję, to Cie zaleję moimi gorzkimi żalami tongue_out. Tyle że z innego adresu niż dotychczas.
                      • babowa Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:35
                        pisz babo, pisz
                        bedziemy obie trzezwiec i swe swiatle mysli wymieniacwink
                      • rozmaryn_1 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:41
                        Babo, pisz do kogo chcesz, obie Cie uwielbiamy- Babowa i ja smile
                        • baba_potwor Re: potworna babo:-) 03.01.16, 02:17
                          Do Ciebie też napiszę, o mój Rozmarynie, w sprawie tych kart smile. Przez ten kretyński układ forum nie widać, komu odpisuję sad.
      • algaria Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:27
        Wiedz Moja Droga, że sama nie jesteś i my tu Cię zawsze pocieszymy, przytulimy, wysłuchamy. Jesteśmy dla Ciebie - zawsze.
        • babowa Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:33
          kuzwa
          zaraz watek roku powstanie
          zobacz babo, jak mu tu dbamy o cie
          smile
          zaraz ci wahadelkiem wywrozymy wszelkie choroby i porady
          bedziesz zyc !!

:0
        • nikix4 Re: potworna babo:-) 03.01.16, 00:11
          Pomarudź, ponarzekaj, wypij wino ...
          a jutro weź się z życiem za bary smile
          Zobaczysz. Pokonasz wszystko i wszystkich.
          Wszystkie tutaj wesprzemy Cię taką energią jakiej Ci potrzeba.

Masz tu coś na rozweselenie tongue_out
          https://iqkartka.pl/cards/10177.png
          • nagietek123 Re: potworna babo:-) 03.01.16, 09:51
            Babo! Pakuj koty, Luśkę i przyjeżdżaj do mnie, na wieś smile
            • baba_potwor Re: potworna babo:-) 04.01.16, 20:03
              Uważaj, bo naprawdę to zrobię smile. A kotostan ostatnio się u mnie powiększył (acz mam nadzieję, że przejściowo).
      • ag_at5 Re: potworna babo:-) 02.01.16, 23:32
        Siłaczka przez całe życie będzie musiała być siłaczką.
        Odpuszczając, pozwolisz się stratowac, albo sama siebie zdepczesz.
        I będziesz musiała zaczynac od początku z jeszcze większą siłą.
        Nie odpuszczaj zatem.
        Wino tylko pogarsza samopoczucie - Z perspektywy dnia poprzedniego.

Staram się nie doradzać. Wybacz.
        Zbieraj siły i żyj: fajnie, ciekawie, mądrze.
        smile
      • caro-caro Re: potworna babo:-) 03.01.16, 11:38
        Babo!!!
        Wiesz, że dasz radę! Jesteś silną, wspaniałą kobietą! Do przodu!
        Tobie na ten Nowy Rok - Królowa Ognia
        "Rozwiń skrzydła i wzleć! Zacznij doceniać siebie. Broń swojej niezależności i kreatywności."
        Możesz zrobić wszystko. Będziesz przyciągać osoby, które chętnie będą Cię wspierać i Ci pomogą smile Zaufaj swojej intuicji. Swoją mądrością, ciepłem i kreatywnością dobrze ją wykorzystasz.
        Także nie martw się! Patrz z ufnością w przyszłość! Babo trzymaj się!
    • inguszetia_2006 Re: potworna babo:-) 03.01.16, 12:41
      Witam
      Potworze, smutne rzeczy piszesz. Ja cię nie będę kopać z intencją "do przodu", bo jak kopnę to od razu na gwiezdnej drodze się znajdziesz albo i Matrix zmieniszbig_grin Myślę, że musisz się posmucić do woli i wypłakać swoje, nie czarować się siłaczkami i innymi takimi. Za długo zaprzeczałaś uczuciom to teraz wróciły i chuj. Znam ten ból. Trzeba szczerze z samym sobą, szczerze, ale bez samobiczowania;-P Posyłam ci dużo energii dobrej, bo teraz jestem silna jak koń. Jak ci źle to pisz na forum, możesz zaszyfrować, to się weźmiemy za szaradybig_grin
      Pzdr.
      Ing
      • aprepope do Ing. 03.01.16, 18:13
        Ten Twoj ch wink tudziez inne..to (na Forum) typowy przerywnik i ma nadac slowom mocy?

Komu z d.. temu w c.. komu w droge, temu czasu wink
        • babowa Re: do Ing. 03.01.16, 18:15
          inga to ma dobrze, chce szarady
          i juz ma
          :0
    • aprepope Do Baby P. 03.01.16, 17:43
      Wybacz, ze nie uzyje Twego nicku w calosci, by zwrocic sie do Ciebie..ale On jest..wiesz jaki wink

Ty masz niezwykle silna Aure, Babo P. i to nie chodzi tylko o wiedze ksiazkowa, ale sile uczuc i zyciowe doswiadczenie - pamietam Twoja karte-rade w rozkladzie pt. "chyba mnie nie lubia" - karta rada 8 pucharow - dobrze jest zamiast sama-sama, poprosic specjaliste w swej dziedzinie o pomoc - psychologa, lub psychiatre, a ze to zaden wstyd, to takiej swiatlej osobie, jak Ty, tlumaczyc nie trzeba.. Geniusz potrzebuje wentylu bezpieczenstwa, zeby nie wybuchl wink Ty jestes silniejsza od wiekszosci nas tutaj..smile Nie jest "przypadkiem", ze jest obecnie tak, jak jest..czasem tez mnie to drazni i wolalabym tego moze nie wiedziec tak dokladnie..ale sami jestesmy za to odpowiedzialni, jak u nas sie dzieje - w ten,czy inny sposob odpowiedzialni..a Ty to wiesz, jak malo ktowink

Cokolwiek jest, czy bedzie, to Ty z tego zrobisz okazje do nauki..Tobie przeciez wyzwania sprawiaja frajde, czyz nie?

Powtorze, ze przed Toba wypada chylic czola smile i wiesz - dobrze jest od czasu do czasu rzucic komus jakas jalmuzne - to pomaga, nie alkohol..
    • camaretto Re: potworna babo:-) 04.01.16, 17:05
      Babo, witaj znów na forum, wspieram od wczoraj piwkiem bo to ostatnio Tygryski lubią najbardziej smile
      Deprę może zimową masz i nie wiesz, to brak serotoniny u kobiet kiedy światła ni ma wink alkohol na to najlepiej pomaga mężczyznom bo wykształca mięsień brzuszny a nam babom dodaje bioder i w h *** (tu popieram słownictwo Inguszetii, bo wawa powinna trzymać się razem póki jest w wawie big_grin).
      To u nas slang uliczny, powstały przy oglądaniu nadmiaru "celebryckich" gąb i codziennych naukach typu: co wolno było Wojewódzkiemu, to nie tobie, ***. W/wódzki wyjechał kiedyś do Wrocławia i pracował w radiu s.ce (sobie tak) i bajka zakończyła się happy endem. Ale maniery warszawiakom pozostały do dzisiaj.
      Jejcia, babo Inga przewidziała mi niedawno że znajdę kogoś co ma kody do nagrody i będą zrękowiny... odtąd przestałam cierpieć na stany ściśle depresywne, a wynikające z braku światła.
      Polecam Deprim albo herbatkę z dziurawca. Działa na mur, byle nie za dużo i byle tego se do oka nie wrazić. Roślinny produkt, niegroźny jeśli się zachowa ulotkę z instrukcja obsługi.
      Inna rzecz to próby babskie uzupełnienia serotoniny poprzez jedzenie słodkości. Te wychodzą nam niestety w wałeczkach tłuszczu i [ vtł] = kg/cm3 dookoła bioder.
      I na to już nic nie można poradzić.
      Szczęśliwego 2016 |>- (TOAST)

C@maR
    • baba_potwor Re: potworna babo:-) 06.01.16, 13:50
      Dziewczyny, pięknie dziękuję za wszystkie dobre słowa i całe Wasze wsparcie. Nie wiem, czy dałabym sobie bez tego radę. Moja Szarotka właśnie leży na stole operacyjnym. Jeżeli zabieg przebiegnie bez komplikacji i odbiorę ją całą i zdrową, to wrzucę wieczorem wątek, w którym będzie można się zgłaszać po karty Królestw. Jeszcze raz dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka