Dziewczyny, jak dla mnie dar od Walentego od Algarii jest wystarczający, bo pozytywny i brzmi jak przeslanie anielskie

Uwielbiam te wrózby Algarii. Ale że walentynki zdarzają się tylko raz w roku... to odpowiem na bardziej konkretne pytania, ale dotyczące tylko relacji damsko-męskich.
Daję sobie czas do walentynek, po trochę będę to robić.
Mam jednak warunki i zasady. Macie do wyboru dwie opcje. Każda może spytać tylko o JEDNEGO faceta.
1. Pytanie dotyczące konkretnego faceta musi być z podaniem jego prawdziwego imienia, bo nie lubię stawiać na pana X, po czym mnie ktoś pyta po wróżbie, czy może wróżba nie dotyczy pana Y

Tak więc albo prawdziwe imię poproszę, albo pseudonim, który można mu nadać dla tej wróżby. Jaki? Na przykład facet ma swój ulubiony sweter w pasy czarne i białe, to może być pan Zebra

Jest mi wszystko jedno, ale chce jakiegoś "imienia".
W odpowiedzi dostaniecie obraz tego, jak mniej więcej wygląda relacja Wasza z jego punktu widzenia, a na przyszłość 1 karta, więc bardzo ogólnie, tendencje takie.
2. Facet, który dopiero się pojawi- tez ogólne informacje. Nie obiecuje jednak, że to bedzie miłość Waszego życia. Może być tak, że pan wpadnie, a drugimi drzwiami wyjdzie niestety
MIłości Wam nie wyczaruję, przesłań takich pozytywnych jak u Algarii pewno nie bedzie, jak wyjdą nieciekawe karty, to nie bedę Wam pisać, że jest inaczej, więc bardzo prosze o przemyślane decyzje i pytania

Nie chcę Wam zepsuć walentynek, a z kartami różnie bywa, więc pomyślcie dziewczyny, zanim się zgłosicie, bo ja ani pozytywnych kart nie posiadam, ani takiego poczucia humoru jak nasza Algaria, ani jej umiejetności podnoszenia na duchu

Bedę stawiać z casanovy, a czasem z osho, a może jeszcze z innych, na razie nie wiem jeszcze.
Pozdrawiam