05.05.16, 12:55
Chciałabym mieć dzieci.
Ale moje zdrowie (problemy hormonalne) i nastawienie męża (inne plany na ten moment) mi nie sprzyja w tej chwili.
Więc myślę o zastosowaniu metody antyk. o dłuższym działaniu (nie tabletki).
Spytałam karty, czy powinnam to zrobić.

Cesarzowa + gwiazda + 8 denarów

Pierwsze dwie karty wybitnie kojarzą mi się z macierzyństwem. Ale jak w tym wypadku to rozumieć?
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: decyzja 05.05.16, 14:37
      ojć, kokoryczko trudno zadane pytanie, no bo jak karty mają odpowiedzieć tak/nie ? stosujesz odwrócone ? ja też robiłam niedawno taki rozkład - ale zastosowałam rozkład decyzja HB. Czytelniej imho. Możesz też stworzyć własny , zacząć od jak ...
      - jaki będzie wpływ antykoncepcji na zdrowie
      - jaki wpływ nie będzie , albo jak będziesz stać zdrowotnie bez zastosowania anty.
      - tak będzie z planami odnośnie dziecka przy zastosowaniu anty na jakiś czas ... ( na ile się to odsunie, czy nie za daleko, czy wpływ na zdrowie będzie dobry jeśli chodzi o stabilizację hormonalną i będzie łatwiej zajść w ciążę czy też nie, itp.)
      - a tak będzie z planami jeśli nie zastosuję ...
      No i co tam jeszcze chcesz. Poważne zagadnienie - wzięłabym to na warsztat w inny sposób smile
      • kokoryczko Re: decyzja 05.05.16, 15:43
        Dziekuje, sproboje podejsc do problemu we wskazany sposob. Raczej nie uzywam odwroconych kart, sporadycznie zdarzy sie jakas, wtedy biore jej pozycje pod uwage.
    • inguszetia_2006 Re: decyzja 05.05.16, 16:59
      Witam
      Po tych kartach to bym powiedziała, że z tą metodą antykoncepcyjną zaciążysz jak ta lalawink
      Trzy karty ciążowe wyciągnęłaś. 8 monet to karta trudu, uciążliwości i przy Cesarzowej wskazywałaby na trud ciąży i porodu. Gwiazda - wiadomo, nie ma co komentować, błogosławieństwo z góry i tyle. Ja tu widzę ciążę. Jakie są wskaźniki Pearla dla tej metody?
      Pzdr.
      Ing
    • rozmaryn_1 Re: decyzja 05.05.16, 18:54
      Odczytałabym te karty, jako odpowiedź, że robisz to wbrew sobie. Chcesz ciąży, a działasz tak,żeby jej nie było. Tak rozumiem te karty.
      • kokoryczko Re: decyzja 05.05.16, 19:12
        niestety, to prawda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka