Dodaj do ulubionych

Wakat się zrobił

25.05.16, 10:35
Moje drogie.. dowiedziałam się, że w sąsiedniej miejscowości zrobił się wakat i jest rozpisany konkurs na to stanowisko i teraz nie wiem startować, nie startować? Mam szanse czy nie? wygram przegram?
Z jednej strony mnie kusi z drugiej lubię siedzieć tu gdzie jestem, mam blisko, cicho i spokojnie, lubią mnie wink..a tam nowe środowisko, nowe władze, więcej obowiązków ale i większa kasa i prestiż - co tu będę ukrywać.
Towarzyszki pomożecie?
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: Wakat się zrobił 25.05.16, 19:03
      Sprawdziłam to, moje karty są na nie.
    • leda-is-one Re: Wakat się zrobił 25.05.16, 19:25
      startować, nie startować? Mam szanse czy nie? wygram przegram..
      czyli co w trawie piszczy..

krzyżak popularny algariowy smile

talia RW
      z przełożenia gwiazda,król buław,10 mieczy

sedno;Diabeł
      tak nie;Papież.
      tak jest;Cesarz
      wynik Świat,giermek monet, 2 buław,
      Algario, jasne że pomożemy, ale tylko wyciągnęłam karty dla Ciebie, sama sobie je rozeznasz najlepiej smile
      Ja tak nauczona, jako pomoc dorażna, połowicznie tongue_out
    • niki.ix Re: Wakat się zrobił 25.05.16, 20:37
      Co powinna zrobić Algaria w kwestii wakatu: 5 kielichów, Rycerz denarów (o), Gwiazda (o) - chyba powinnaś zostać tam gdzie jesteś, bo i kasa może się okazać nie taka jak oczekiwałaś i warunki pracy nieciekawe uncertain
    • rozmaryn_1 Re: Wakat się zrobił 25.05.16, 20:38
      Przepraszam, że tak bez kart, ale spieszyłam się, jednak karty pamiętam.
      Ogólnie o tym pomysle- 9 bulaw, kochankowie, paź den, 5 denarów
      Co uda Ci się osiągnąc, jak wejdziesz w ten pomysł- 6 mieczy, 9 mieczy, diabeł
      Rezultat- 6 den, 5 bulaw
      Wydaje mi się, że tu nieuczciwości widać, szkoda energii i nerwów.
    • caro-caro Re: Wakat się zrobił 25.05.16, 20:48
      Zostań tu gdzie dobrze, bo co prawda będziesz o tym nowym miejscu myśleć - 2 buław, ale nowe jest zatwardziałe bez polotu, owszem z jakąś jednak kasą - 4 monety - tylko czy chcesz siedzieć w nudnej robocie?
    • algaria Re: Wakat się zrobił 25.05.16, 21:17
      Dziękuję za odpowiedzi - to jest konkurs na dyrektora i do końca nie wiedziałam czy obecna dyr idzie już na emeryturę i wówczas nie ma problemu ze startem w konkursie. Dziś się dowiedziałam, że dyr nie idzie , konkurs jest pro forma i ona będzie w nim starować. A że to dyr od lat żyjąca w zgodzie z lokalnymi notablami - to mój udział uważam za bezsensowny. Co świetnie pokazały wasze karty.
      Jeszcze raz dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka