Dodaj do ulubionych

Przykra wiadomosc :(((

25.05.16, 19:22
Wiecie co mnie dzis spotkało?? Ukradli mi portfel z kartami do lekarza,i wieloma innymi,z karta do bankomatu i pieniędzmi na wycieczkę córki,akurat miałam większa sumę pieniędzy jak na złość jestem tak zniesmaczona ze cos okropnego,i to w pracy z torebki straszne poprostu,nie liczę na to ze sie,znajdzie ale zobaczcie prosze czy jest szansa na odzyskanie kart? Duzo załatwiania mnie czeka pal,licho pieniadze niech ma ale tak sie czuje jak zbity pies
Obserwuj wątek
    • niki.ix Re: Przykra wiadomosc :((( 25.05.16, 20:21
      Nieźle. Gdzie Ty pracujesz, że takie rzeczy się tam dzieją ?
      Może jakieś kamery tam macie i można będzie złodzieja namierzyć.

Czy Sucharek odzyska karty ? Wieża, Moc, Królowa monet (o)
      Trochę dziwne mi te karty wyszły, raczej na osobę nie na pytanie: bo Wieża, to osoba o której można powiedzieć: w życiu bym się czegoś takiego po niej nie spodziewała, jakaś kobieta, której ufałaś, rozwódka
      Na pytanie - szukaj tej kobiety, może Ci się uda wink
    • rozmaryn_1 Re: Przykra wiadomosc :((( 25.05.16, 20:31
      Jestem zbyt zmęczona, żeby Ci karty postawić, ale współczuje Ci bardzo...
      Trzymam kciuki, żeby udało się zlapać złodzieja i odzyskać rzeczy.
    • caro-caro Re: Przykra wiadomosc :((( 25.05.16, 20:33
      Mam wrażenie, że odzyskasz karty (być może portfel), ale w zupełnie innym stanie. Coś zostanie nieodwracalnie zmienione - Śmierć - tu myślę, że coś zostanie zniszczone, a pieniądze zamienione na towar... Zapytałam gdzie jest portfel - Rycerz kielichów - czyżby to był milutki i przymilny młody mężczyzna? lub portfel już w jakimś kanale, w zbiorniku z wodą?
      Takie straty to zawsze masę załatwiania. Przykro mi. Ja ostatnio walczę z odzyskaniem danych z laptopa i telefonu. Mam szczękościsk z bezsilności.
      Trzymam kciuki! a nuż smile
      • sucharek-70 Re: Przykra wiadomosc :((( 25.05.16, 20:54
        Wlasnie maz pojechał na policję coz szkoda mała ale uwazam ze trzeba zgłosić ,jest mi poprostu przykro
        To nie jest nikt z pracy ale wchodzi do,nas mnóstwo osob juz zginęło pare rzeczy ale zeby z torebki wyciągnąć to juz jest bezczelność ponad miare,coz zablokowałam w banku tyle mogłam zrobic sad((
    • aprepope Re: Przykra wiadomosc :((( 03.06.16, 23:35
      Przepraszam Cie, ze niby nie w temacie. Znalazlam dzis to przypadkowo, bo sie nie interesuje czarna magia. Czy mowi Ci cos "ja2313" - zamawialas u tej pani spetanie? Ktos z juz zlikwidowanego konta (sucharek70, teraz jestes sucharek-70) bardzo bronil swego stanowiska w tej "sprawie". Pytam ze wgledow dydaktycznych, tarotowych, bo to by tlumaczylo pewien forumowy rozklad na Twoja relacje i problemy z jego interpretacja.
      • sucharek-70 Re: Przykra wiadomosc :((( 08.06.16, 00:07
        Tak to ja jestem tym "starym" sucharkiem ,kiedy skradli mi portfel skasowalam wszystko fejsa, onet, karty do banku,do domofonu, -zatarlam slady, jesli chodzi o Abc tarota wrocilam jak ochlonelam nie wiem 2dni 3??!!skoro takie to istotne to sprawdz,nie nigdy nie zamawialam urokow,a tym bardziej czarnej magii pani ja2313 oszukala kilka osob -mam ich dane to nie sa pomowienia, krazy w necie lista,tych co zeruja na ludzkiej krzywdzie uwazam ze nalezy tepic oszustwo,klamstwo I zwykle naciaganie moja znajoma wplacila jej 200 zloty I wtedy zamilkla ,no tak sie to odbywa,bardzo sie tym interesowalam z roznych przyczyn jednak nie , nie mialam czarnej magii ani a ta pania,ani z nikim innym
        Nie odzywam sie na tym forum bo nie czuje sie u "siebie" dziewczyny mnie przygarnely pomimo tego ze nie umie wrozyc ,jestem za to I'm wdzieczna wiec nie bede prowadzic z toba bezsensownej dysputy
    • leda-is-one Re: Przykra wiadomosc :((( 04.06.16, 17:32
      Sucharku co slychac? co się dzieje?
      Zamilkłaś, a my się martwimy smile
      • perl-a80 Re: Przykra wiadomosc :((( 05.06.16, 11:39
        Właśnie, Sucharka coś nie widać...
        ostatnio przepis jej wykorzystałam na ciasto- palce lizać smile
        • sucharek-70 Re: Przykra wiadomosc :((( 08.06.16, 00:11
          No to sie cieszesmile)))))))))))
      • sucharek-70 Re: Przykra wiadomosc :((( 08.06.16, 00:10
        Jestem jestem, troche mnie ten portfel przygnebil, ale zapodam taki przepis jutro ze z kapci wyskocZyciesmile)))
        Bylam w sobote I niedziele na orange Warsaw festival -3dni do tylu ,ale juz jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka