algaria 22.03.17, 16:37 Przypominam wszystkim zainteresowanym, że 28 marzec to najlepszy dzień na stworzenie Mapy Marzeń. Można już zacząć gromadzić obrazki, przemyśleć czego się chce, doprecyzować i być gotowym w najbliższy wtorek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 24.03.17, 06:22 Dziękuję, ja mam na wtorkowy ranek pewien rytuał zaplanowany, nie powiem, coby nie zapeszyć. Natomiast w kwestii mapy marzeń,,nie wiem gdzie się zapodziała tamtego roczna, więc dobrze ze przypomnialaś, trzeba mi zdjęcie zdrowia tam dorzucić. Kto wie jak wygląda zdrowie na zdjęciu? Zweryfikuje reszte nieco, bo o ile pamiętam, moje marzenia się spełniają, mozolnie, może w ciut zmienionych formach ale zawsze to coś.Dzięki. Odpowiedz Link
niki.ix Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 24.03.17, 15:35 Proszę bardzo, o to zdrowie na zdjęciu: www.nexolution.it/wpdemo/wp-content/uploads/2015/10/cuorecervello.jpg Wkleiłam Ci link, bo to duże zdjęcie. Ale fajne i od razu wiadomo o co chodzi Ja mam dylemat hamletowski: robić nie robić ? oto jest pytanie. Bo ze starej niby się coś zaczęło ale żadnych konkretów. Musiałabym chyba starą przekleić na nową albo rok zmienić. Chociaż myślałam, żeby zrobić tak jak Algaria. Bez obrazków. U niej zadziałała, może u mnie też taka się skonkretyzuje Odpowiedz Link
leda-is-one Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 25.03.17, 07:21 Dziękuję Niki, piękne zdjęcie, takiego zdrowia najbardziej nam potrzeba, jeżeli użyje obu tych organów zdrowa będę na bank. Mnie się jeszcze skojarzyła z tym zdjęciem trójka mieczy, rozum i serce, piękna karta by była, archetyp ten sam a obraz mniej bolesny. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 25.03.17, 13:14 Witam Napisz ZDROWIE. I wystarczy. Lepiej się ze zdrowiem obrazkowym nie bawić. Zwłaszcza, że najpierw trzeba coś wyciąć, a cięcie to mi się z chirurgią kojarzy Pzdr. Ing Odpowiedz Link
niki.ix Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 29.03.17, 00:00 I jak Wam idzie? Ja się ograniczyłam do zmiany roku i dopisaniu 1 zdania. Na więcej niestety nie mam czasu. Odpowiedz Link
niki.ix Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 29.03.17, 00:01 I jak Wam idzie? Ja się ograniczyłam do zmiany roku i dopisaniu 1 zdania. Na więcej niestety nie mam czasu. Odpowiedz Link
algaria Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 29.03.17, 12:34 Zrobiłam znów pisaną, tym razem na niebieskim tle- zobaczymy jak się sprawdzi. Odpowiedz Link
niki.ix Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 29.03.17, 17:52 Chciałam zrobić Twoim sposobem ale musiałam sobie odpuścić. Może w przyszłym roku. ps. coś z gazetą - bo widzę, że mi się post rozmnozył? Odpowiedz Link
caro-caro Re: 28 marzec - Mapa Marzeń 29.03.17, 21:40 Przejrzałam mapy z poprzednich lat. Tak, trzymam je wszystkie. Nie wiem czy to źle, ale jeżeli marzenia niewiele się zmieniają? Poza tym część się realizuje na bieżąco. Niewiele zmieniłam. Mam jeszcze list do Dziewięciu Chórów Anielskich. Pamiętacie kiedy się aktualizuje? Odpowiedz Link