Dodaj do ulubionych

Propozycja :)

24.03.17, 19:17
Dziewczyny,
mamy już Jadłodajnię, gdzie możemy zadbać o ciało i dodatkowe kilogramy smile
może tym razem zadbamy o duszę i założymy np.: kącik czytelniczy. Gdzie można by było wrzucać tytuły (niekoniecznie o tarocie) po które warto sięgnąć. Przyszło mi to wczoraj do głowy po przeczytaniu ostatniej zaległej książki. Szukałam czegoś nowego. Wybór jest ogromny ale ciężko trafić na coś dobrego. W recenzje nie bardzo wierzę. Kobieta z pociągu np. bardzo mnie rozczarowała.
I tak sobie pomyślałam, że przydałby się tutaj taki wątek "wzajemnej pomocy". Tym bardziej, że nasza Królowa jest ekspertem w tej materii i mogłaby nam coś doradzić albo coś odradzić smile
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • babowa Re: Propozycja :) 24.03.17, 19:39
      jak na lato.
      a bardzo chetnie bede korzystac
      swietny pomysl, naprawde
    • kashaa_35 Re: Propozycja :) 24.03.17, 19:39
      Super!!
      Jestem za !!
      T
    • algaria Re: Propozycja :) 24.03.17, 20:03
      Super pomysł smile
    • algaria Re: Propozycja :) 24.03.17, 20:03
      Super pomysł smile
    • pinia1214 Re: Propozycja :) 24.03.17, 21:37
      10/10.idealny pomysł.👍
    • leda-is-one Re: Propozycja :) 25.03.17, 07:07
      Pewnież że tak smile
      Ja mam sporą biblioteczkę .. e-booków poleconych i przysłanach przez Matkę Przełożoną i Teklę. Było to kilka lat temu i przeczytałam prawie wszystko/matko proszę o jeszcze jakby co../
      No bo ja niestety, tylko tak mogę czytać, lub z czytnika kindle, gdyby więc któraś miała cos darmowego w tych formach, to bardzo proszę.
      Tutaj też się zapisałam do bioblioteki, przeczytałam mojej podopiecznej kilka ksiażek po włosku/m.in Doktor Ziwago, Ben Hur, Qvovadis/ teraz jestesmy na etapie żywotów swiętych z uwagi na jej zaburzenia pamięci..
      Oczywiście ja też będe mówić co przeczytałam wartego wg mnie uwagi.
      Pozdrawiam Was weekendowo, piękne słoneczko mam za oknem i niesamowity swiergot ptaków.
    • nagietek123 Re: Propozycja :) 25.03.17, 08:25
      Jestem baaardzo za tym pomysłem smile
    • inguszetia_2006 Re: Propozycja :) 25.03.17, 13:02
      Witam
      Spoko. Muszę pomyśleć. Czytam dużo, ale żeby od razu polecać, to już mam zagwozdkę.
      Pzdr.
      Ing
      • niki.ix Re: Propozycja :) 26.03.17, 11:41
        Wcale nie musisz polecać tongue_out
        Możesz wpisać tytuł który Cię nie rozczarował i tyle.
    • algaria Re: Propozycja :) 25.03.17, 13:20
      Jest już osobny, przypięty wątek do polecania książek - "Etażerka" - zapraszam smile
      • niki.ix Re: Propozycja :) 26.03.17, 11:38
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka