Dodaj do ulubionych

Sprawa nr 1

17.05.17, 12:57
Poproszę o karty na...

Mój mąż ma nieprzyjemną sytuację w pracy, będzie pisał odwołanie. Pytanie moje jest takie jaki skutek przyniesie dla niego to odwołanie i jak w ogóle zakończy się dla niego ta sytuacja.
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Sprawa nr 1 17.05.17, 14:19
      Witam
      Odwołanie - 2 kielichów
      Zakończenie - 7 buław
      I weź pisz wiersze teraz. 2 kielichów - smaczna karta. Niby jest tu jakaś ugoda, porozumienie, sympatia łącząca strony, przychylne oko, ale 7 buław na zakończenie? Trzeba będzie powalczyć o swoje, wejść w jakiś układ, grać według reguł narzuconych przez pracodawcę?
      To nie jest karta zwycięstwa, raczej układania się, żeby stracić jak najmniej.
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:53
        W podziękowaniu za karty wyciągnęłam Ci Boginię
        Maria Magdalena - Bezinteresowna miłość
        Miłuj siebie, miłuj innych i staraj się dostrzegać dobro w każdej sytuacji, bez względu na jej pozorny wygląd.
    • nagietek123 Re: Sprawa nr 1 17.05.17, 21:59
      Taki skutek przyniesie odwołanie się męza Algarii: 7 buław, 4 buław, Paź mieczy

Tak się dla niego zakończy nieprzyjemna sytuacja w pracy: As kielichów, 9 buław, As denarów
      Mąż zawalczy i wygra bitwę w tej 7 buław.
      Ta sprawy jakby miała być początkiem czegoś nowego i dobrego w tych asach.
      • algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:55
        Ejrene - pokój - Nie ma powodów do zmartwień, wszystko wspaniale się układa.
        • nagietek123 Re: Sprawa nr 1 07.06.17, 08:49
          Dziękuję za Boginię smile
    • caro-caro Re: Sprawa nr 1 18.05.17, 09:34
      Sytuacja męża Algarii, jak się dla Niego zakończy?
      Sedno - As denarów
      Nie - Mag
      Tak będzie - As kielichów
      Wynik dla męża - Paź mieczy, Rycerz kielichów, 2 denary
      Dwa asy, zawsze dają możliwości i nadzieje. Co prawda lepiej by było gdyby denarowy był w wyniku, ale układ nie jest zły. Jest szansa, że nie będzie przykrych manipulacji, za to w tej sprawie jest za dużo emocji i chyba jakieś decyzje mogą być podjęte z sentymentalnych pobudek. Rozwiązaniem może być przyjęcie lub znalezienie drugiego zlecenia dzięki informacjom mało oficjalnym? gdzieś na wyjeździe lub gdzieś, gdzie trzeba będzie podjeżdżać.
      • algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:59
        Hahtor - Zdolność przyjmowania - Naucz się przyjmować. Wzmocni to Twoja intuicję, nabierzesz energii i mocy, by obdarowywać innych.
        • caro-caro Re: Sprawa nr 1 06.06.17, 07:42
          Dziękuję.
          Boginie zawsze mówią coś mądrego, warto czasem posłuchać
          😊
    • algaria Re: Sprawa nr 1 21.05.17, 11:23
      Bardzo dziękuję za karty. W ciągu dwóch tygodni rozstrzygnie się czy idziemy do sadu czy nie. Wówczas napiszę weryfikację.
    • algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:49
      Odwołanie przyniosło skutek i żadnej kary nie będzie, co prawda nie uznali racji męża, ale potwierdzili niedopełnienie formalności leżące po stronie firmy. Jedyne konsekwencje jakie mąż poniesie to obcięcie 0,5% premii. A że premia mała to i grosz stratny niewielki. W sumie to wszystko jedno z jakiej przyczyny ważne że po sądach się włóczyć nie będziemy.
      Wszystkim serdecznie dziękuję za karty - jak ja lubię 7 buław jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka