algaria 17.05.17, 12:57 Poproszę o karty na... Mój mąż ma nieprzyjemną sytuację w pracy, będzie pisał odwołanie. Pytanie moje jest takie jaki skutek przyniesie dla niego to odwołanie i jak w ogóle zakończy się dla niego ta sytuacja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Sprawa nr 1 17.05.17, 14:19 Witam Odwołanie - 2 kielichów Zakończenie - 7 buław I weź pisz wiersze teraz. 2 kielichów - smaczna karta. Niby jest tu jakaś ugoda, porozumienie, sympatia łącząca strony, przychylne oko, ale 7 buław na zakończenie? Trzeba będzie powalczyć o swoje, wejść w jakiś układ, grać według reguł narzuconych przez pracodawcę? To nie jest karta zwycięstwa, raczej układania się, żeby stracić jak najmniej. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:53 W podziękowaniu za karty wyciągnęłam Ci Boginię Maria Magdalena - Bezinteresowna miłość Miłuj siebie, miłuj innych i staraj się dostrzegać dobro w każdej sytuacji, bez względu na jej pozorny wygląd. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Sprawa nr 1 17.05.17, 21:59 Taki skutek przyniesie odwołanie się męza Algarii: 7 buław, 4 buław, Paź mieczy Tak się dla niego zakończy nieprzyjemna sytuacja w pracy: As kielichów, 9 buław, As denarów Mąż zawalczy i wygra bitwę w tej 7 buław. Ta sprawy jakby miała być początkiem czegoś nowego i dobrego w tych asach. Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:55 W podziękowaniu za karty wyciągnęłam Ci Boginię Ejrene - pokój - Nie ma powodów do zmartwień, wszystko wspaniale się układa. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Sprawa nr 1 18.05.17, 09:34 Sytuacja męża Algarii, jak się dla Niego zakończy? Sedno - As denarów Nie - Mag Tak będzie - As kielichów Wynik dla męża - Paź mieczy, Rycerz kielichów, 2 denary Dwa asy, zawsze dają możliwości i nadzieje. Co prawda lepiej by było gdyby denarowy był w wyniku, ale układ nie jest zły. Jest szansa, że nie będzie przykrych manipulacji, za to w tej sprawie jest za dużo emocji i chyba jakieś decyzje mogą być podjęte z sentymentalnych pobudek. Rozwiązaniem może być przyjęcie lub znalezienie drugiego zlecenia dzięki informacjom mało oficjalnym? gdzieś na wyjeździe lub gdzieś, gdzie trzeba będzie podjeżdżać. Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:59 W podziękowaniu za karty wyciągnęłam Ci Boginię Hahtor - Zdolność przyjmowania - Naucz się przyjmować. Wzmocni to Twoja intuicję, nabierzesz energii i mocy, by obdarowywać innych. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Sprawa nr 1 06.06.17, 07:42 Dziękuję. Boginie zawsze mówią coś mądrego, warto czasem posłuchać 😊 Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 1 21.05.17, 11:23 Bardzo dziękuję za karty. W ciągu dwóch tygodni rozstrzygnie się czy idziemy do sadu czy nie. Wówczas napiszę weryfikację. Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 1 05.06.17, 19:49 Odwołanie przyniosło skutek i żadnej kary nie będzie, co prawda nie uznali racji męża, ale potwierdzili niedopełnienie formalności leżące po stronie firmy. Jedyne konsekwencje jakie mąż poniesie to obcięcie 0,5% premii. A że premia mała to i grosz stratny niewielki. W sumie to wszystko jedno z jakiej przyczyny ważne że po sądach się włóczyć nie będziemy. Wszystkim serdecznie dziękuję za karty - jak ja lubię 7 buław jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Odpowiedz Link