algaria 17.05.17, 13:01 Poproszę o karty Moja córka złożyła wniosek o dofinansowanie z UP na szkolenia i kursy - czy owa dotacja zostanie jej przyznana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Sprawa nr 2 17.05.17, 14:09 Witam Sygnifikator - Śmierć Tak będzie z dotacją - Głupiec, 8 buław, 2 mieczy. Wygląda na to, że nadciąga zmiana. Fajne karty, Głupiec - nowe przedsięwzięcie, 8 buław - dobre wieści, 2 mieczy - podpisywanie porozumień, ugoda. Wróżyłam nową talią. Skarabeuszem. Mam nadzieję, że nie gada głupot. Sprawdzam ją niniejszym. I trzymam kciuki za powodzenie, oczywiście. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 2 17.05.17, 16:05 Odpowiedź ma nadejść pocztą <olaboga> w ciągu 30 dni od złożenia (składała 15) więc odpowiedź czy "Skarabeusz" mówił prawdę będzie wkrótce wiadoma Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 2 08.06.17, 20:42 Dla Ciebie na lato Mistrz - masz szanse zabłysnąć Gwiazdo - może w Opolu w Kielcach 1. Paul the Venetian Ekspresja Artystyczna Ta karta sygnalizuje, że twoje talenty artystyczne potrzebują twórczej ekspresji. Masz uśpione talenty. Ta uwięziona energia powoduje, że czujesz się zmęczony, nerwowy i niespokojny i może prowadzić do nasilenia tych objawów, jeśli energia nie zostanie uwolniona. Nawet, jeśli twoje zdolności artystyczne nie są jeszcze wykształcone i tak potrzebują ujścia. Daj sobie czas, aby rysować, malować, śpiewać, grać, pisać, fotografować, stworzyć biżuterię, szyć, tańczyć lub zrobić coś innego, artystycznego i twórczego. W tym procesie możesz odnaleźć swój życiowy cel i pomysł na karierę. Dodatkowe znaczenie karty: Weź lekcje jakiejś umiejętności artystycznej Ktoś, kogo kochasz jest artystą Wyraź swoje prawdziwe uczucia Twój życiowy cel wiąże się z twórczością taką, jak pisanie czy granie muzyki Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Sprawa nr 2 10.06.17, 10:33 Witam Dziękuję. Bardzo ciekawa karta, bo ja maluję od wielu, wielu lat. Ostatnio zarzuciłam z braku czasu, i dlatego że się wbiłam w farby olejne, a one długo schną. Miałam przerwę. Czyli że mam coś namalować Ok. Zrobi się. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Sprawa nr 2 17.05.17, 22:12 Sedno: 3 buław Takie są szanse na uzyskanie dofinansowanie z UP na szkolenia i kursy: Eremita, 6 kielichów, Śmierć Wynik: 6 mieczy (Król kielichów) Dziewczyna rozglada się, wypatruje, wysyła sygnały. W odpowiedzi nie ma kart denarowych, ale jest Śmierć, która mówi, że wszysko się przeobrazi i dziewczyna stanie się inną osobą - no to rozumiem, że w efekcie tych kursów i szkoleń. Może kaska spłynie z opóźnieniem w tym Eremicie? W wyniku mamy 6 mieczy, a więc przełom i zdobycie nowych kwalifikacji, a więc otrzyma to dofinansowanie Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 2 08.06.17, 20:44 Dla Ciebie na lato Mistrz - jak najbardziej do Ciebie pasujący Babaji Joga Babaji i inni Mistrzowie prowadzą cię do regularnego ćwiczenia jogi. Korzyści płynące z jogi są jedną z odpowiedzi na twoje pytanie. Poprzez jogę zyskasz zwiększoną klarowność, energię, giętkość, stonowanie i psychiczną świadomość. Możesz również spotkać wspaniałych, nowych przyjaciół i doświadczyć wielu radości na zajęciach jogi. Joga jest dawną tradycją praktykowaną przez osoby zajmujące się sprawami duchowymi, z uwagi na jej korzyści ezoteryczne i materialne. Nie zwlekaj. Już dziś ćwicz jogę. Dodatkowe znaczenie karty: Rozciągaj się dziś często Wykonuj ćwiczenia oddechowe przez branie pełnych wdechów i wydechów Naucz innych jogi lub zaproś ich do wspólnych ćwiczeń Obejrzyj film z ćwiczeniami lub weź udział w zajęciach jogi Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Sprawa nr 2 09.06.17, 21:40 Ślicznie dzięki za kartę, rzeczywiście jak dla mnie! Odpowiedz Link
caro-caro Re: Sprawa nr 2 18.05.17, 09:43 Dotacja dla córki Algarii Sedno - Księżyc Nie - 3 miecze Tak - Gwiazda Wynik - Król mieczy, Wisielec, 9 kielichów Nie do końca jest tak jakby Młoda chciała. Ma trochę inne wyobrażenie o tym, jakby oczekiwała innej formy tego finansowania? Ale je dostanie. W rezultacie będzie bardzo zadowolona, tylko będzie musiała poczekać, bo zdaje się, że coś spowoduje zastój - może termin późniejszy Powodzenia 😊 Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 2 08.06.17, 20:45 Dla Ciebie na lato Mistrz - czas się oczyścić ze złej energii El Morya Oczyść i Ochraniaj Swoją Energię Będąc osobą wrażliwą, przejąłeś toksyczną energię od innych osób. Ta karta prosi, abyś to zatrzymał i wezwał na pomoc El Morya i Archanioła Michała dla oczyszczenia siebie. Oni mogą również oczyścić i podnieść energię innych ludzi, twojego domu czy biura. Po oczyszczeniu siebie, poproś ich o ochronę przed kolejnymi intruzami. Ten proces nazywany "ekranowaniem" powinien być przeprowadzany jeden lub dwa razy dziennie. Możesz również nosić wisior z kryształu górskiego, który w razie potrzeby przejmie niedobrą energię. Dodatkowe znaczenie karty: Poproś Archanioła Michała, aby przeciął sznury, które tworzą niedobre połączenia między tobą a innymi ludźmi lub obiektami Trzymaj się z dala od niezdrowych i toksycznych substancji, otoczenia czy relacji Szanuj swoją wrażliwość Podtrzymuj swoje pozytywne myśli, bo pomoże to twojej energii pozostać czystą i jasną Usuń bałagan lub użyj feng shui do oczyszczenia energii w swoim domu lub biurze Odpowiedz Link
caro-caro Re: Sprawa nr 2 10.06.17, 15:45 Dziękuję Ci bardzo za kartę. Oczyszczanie się ze złych energii jest trudne. Mam nadzieję, że nikomu nie zalazłam, aż tak za skórę, aby mi źle życzyć. Uprzejmie proszę złą energię, żeby sobie ode mnie odeszła... Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 2 21.05.17, 11:25 Dziękuję za postawienie kart, młoda dostanie odpowiedź za jakieś 3 tygodnie wówczas zweryfikuje wróżby Odpowiedz Link
algaria Re: Sprawa nr 2 08.06.17, 20:40 Niestety młoda nie dostała, córka nie dostała dofinansowania. Dziękuję za karty Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Sprawa nr 2 08.06.17, 22:18 Witam Cholera! Nie tak miało być. Dlaczego nie dostała? Było jakieś info? Pzdr. Ing Odpowiedz Link