Dodaj do ulubionych

Sucharek wraca ....

09.06.17, 23:51
Moje drogie kochane dziewczyny , zaniechalam przepisów, zaniedbałam wchodzenia na ABC ,ale brakowało mi Waszej obecności...
Niestety moje zycie prywatne ech szkoda mowic , zakończyło sie rozwodem w kwietniu, dziekuje Wszystkim za pomoc i oczywiscie karty , ktore niestety niemile ale jednak prawdziwe ,potrzebowałam czasu aby ochłonąć , przemyśleć, dojść do siebie ...
Jezeli chcecie to chetnie wroce do poniedziałkowych przepisów , wroce do Was jesli tylko macie na to ochotę i wogole mnie pamiętacie
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: Sucharek wraca .... 10.06.17, 05:53
      Przytulam Cię mocno Sucharku sad
      Wracaj, oczywiście że wracaj do nas, w kupie raźniej, jak mawia nasza Matka Przełożona Algaria.
      My o Tobie pamiętamy,,te brzydkie karty pamiętam i ja.
      Przepisów Twoich też brakowałosmile
      Jest sobota, odkorkujemy szampana a Ty coś do niego podasz akuratnego.
      Allora witaj Sucharku!
    • algaria Re: Sucharek wraca .... 10.06.17, 15:16
      Sucharku Przytulam - rozwód to druga trauma po śmierci kogoś bliskiego. Pamiętamy Cię, czekamy na przepisy, wracaj do nas, ale nic na siłę. Kiedy będziesz chciała i będziesz na siłach to pisz smile .. Tęskniłyśmy.
    • caro-caro Re: Sucharek wraca .... 10.06.17, 15:36
      Dobrze, że jesteś. Zostań. Ślę moc energii ☺ Pewnie, że jakiś czas będzie ciężko, ale dasz radę! Siły, życzę Ci siły!
      • nagietek123 Re: Sucharek wraca .... 10.06.17, 23:21
        Czekam!
    • babowa Re: Sucharek wraca .... 11.06.17, 10:35
      sucharku, po prostu badz tu i tyle
      nawet jak nie bedziesz miec tych swoich cudow kulinarnych w zanadrzu to po prostu badz smile

wszystko sie pouklada, bedzie inaczej co nie oznacza ze gorzej smile
      bedzie dobrze i juz

musisz po prostu przetrwac ten czas dla ciebie trudny
      jestes poobijana, spieta zamknieta ale to wszystko minie

teraz to ty juz z kazdym dniem powinnas czuc wieksza ulge i łapac wiekszy oddech
      jesli tak nie jest to zaraz bedzie
      zobaczysz, idzie ku dobremusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka