Dodaj do ulubionych

Zaginął mój kot. Prośba

24.11.20, 12:05
Witajcie. Mam nietypowa prośbę.
Od kilku dni nie wraca mój kot. Bardzo się martwię. Jest z nami od 14 lat i smutek Wielki w domu. Szukam go. Wszędzie od kilku dni. Nie ma. Mam w związku z tym prośbę do Was.... Czy nie podjął by się ktoś rozkładu na te sytuacje. Jakieś podpowiedzi co się mogło stać. Gdzie skupić swoje poszukiwania, mój Teofil lubi wędrować ale nigdy tak dlugo nie był poza domem. Schroniska przeszukane. Pomyślałam o Was bo nie mam już pomysłu co dalej robić a Wy już nie raz mi pomoglyscie. Nawet ze zguba. I to skutecznie. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Zaginął mój kot. Prośba 24.11.20, 21:06
      Spróbuj poszukać w okolicy po zmroku. Kiedy ustaje ruch i szum, kot chętniej wychodzi na poszukiwanie jedzenia.
      • andera11 Re: Zaginął mój kot. Prośba 24.11.20, 21:13
        Od 2 dni tak robię. W dzień i wieczór. Zaglądam w kąty.
    • andera11 Re: Zaginął mój kot. Prośba 25.11.20, 11:43
      Jeszcze raz proszę. Wszystkie pomysły wyczerpałam a serce krwawi.
      • andera11 Re: Zaginął mój kot. Prośba 25.11.20, 11:47
        Oczywiście, że nie chce waszych kart odbierać jako odpowiedzi ale chcę Wasze interpretację uzyskać chociażby jako wskazówkę. Proszę.
    • babslobina Re: Zaginął mój kot. Prośba 25.11.20, 15:55
      wisielec, krolowa buław, siła czy teofil zyje/wroci? suma świat..mi to wyglada ze gdzies utknął, ktoś go trzyma, jesli żyje to wróci do wiosny. ale widac ze chce wrocic smile trzymam kciuki
      • andera11 Re: Zaginął mój kot. Prośba 25.11.20, 16:30
        Znalazł się. Tak jak napisałaś. Utknął chyba w czyimś garażu. Brudny i z zapachem smarów 😆. Najważniejsze, że jest. Cały i zdrowy. Bardzo dziękuję.
        • babslobina Re: Zaginął mój kot. Prośba 25.11.20, 18:25
          no tez myslalam najpierw ze znalazlas ale nic na ten temat nie bylo smile ciesze sie ze jest. pozdr
    • babslobina Re: Zaginął mój kot. Prośba 25.11.20, 16:01
      jesli jakos jeszcze moge ci pomoc porozlepiaj plakaty na sklepach budynkach, slupach, ja tak swoja 6 miesieczna wychodzaca kotke znalazłam po tygodniu, ludzie ja przygarneli bo mysleli ze bezdomna, ludzie zza siatki lol
      • sevrena Re: Zaginął mój kot. Prośba 13.01.21, 01:10
        ;D Poszukiwania kota Romeo od sąsiadki, dzwoniłam bo miał charakterystyczną obroże a widziałam, po 10 w nocy... pod jadłodajnią publiczną
        ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka