03.08.13, 00:49
Pisz i się rozgość mam nadzeję że nie wziełaś sobie tego wszystkiego do serducha na dłużej.
Predzej teraz mifredo Ci pojedzie z czymkolwiek jak jej coś przeskoczy w tym durnym łbie,znamy ją nie od dziś.W zasadzie każdy ją zna nie raz i nie dwa była banowana.
Nie uzależniaj się od jej forum.Tu jesteś bardziej niezależna !!! jeżeli mam oceniać obiektywnie.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Madau 03.08.13, 00:56
      Jak mnie to cieszy że ta stara krowa mifredo może mi teraz nagwizdać.Ale mam satysfakcję !!! Widzę że o starym dobrym wariacie nie zapomnieliście ukłony składam tobie eszmeraldo i ditto eszmeralda jest naprawdę spoko kobitka.
      • madau Re: Madau 03.08.13, 12:12
        Dobrze ze napisals, bo wzielam sobie Twoje slowa do serducha - ale wiesz, ja doskonale wiem co to psychoza i jak sie czlowiek wtedy zachowuje - u Ciebie widac przejawia sie to agresja - ale skopo, nastepnym razem bede wiedziala. I nie zywie do Ciebie zadnego urazu smile
        • ditta12 Re: Madau 03.08.13, 16:04
          I tu sobie możemy pisać o schizofrenii do woli a ja o chadzie czasem coś dodam jeśli nie będzie przeszkadzać.
          Cieszę się straaaaaasznie że się dogadujemy bo my jedna paczka smile
          My wariaty,my szagriatybig_grin
          "Wyrażenia muriat i szagriat budową nawiązują do takich rzeczowników obcych jak furiat, wariat, kandydat, pasjonat itp., mających proweniencję romańską "
              • ditta12 Re: Madau 03.08.13, 16:13
                A popatrzcie,chyba cynga odpóściła bo poprzednio mi się ukazało że zblokował Don Vasyl big_grin
                • ditta12 Re: Madau 03.08.13, 16:14
                  <odpóściła<
                  hiba dyslekcji dostałam z tego wszystkiego big_grin
                  • mercury_staff Re: Madau 03.08.13, 16:31
                    Mifredo też odpuszczam bynajmniej na razie chyba że znowu jej coś w czajniku zagwiżdże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka