mercury_staff 07.08.13, 10:17 Po południu jak żona wruci,idę się trochę zrelaksować i pograć w xboxa, Ditta wyślę Ci trochę zdjęć z górek zachodnich z plaży bo na sobieszewie most zamknięty do ósmego i remont więc promem nie będę się tam wbijał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Dziś chyba plaża 07.08.13, 10:31 Obmyślam plan i mam trzy opcje: Jadę na Hel do chałup-mało prawdopodobne bo zona się nie zwolni. druga opcja to plaża na górkach zachodnich-bardziej prawdopodobne. trzecia opcja najbardziej prawdopodobna zaraz umówię się z kumplami na browar. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Dziś chyba plaża 07.08.13, 10:40 Ja wychodzę późnym wieczorem z domu bo nie daję rady.Mam nadzieję ze się ochłodzi i spadnie deszcz. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Dziś chyba plaża 07.08.13, 12:56 Nie ma nikogo z piwo na razie odpuszczam plaże też zobaczymy co się urodzi później na razie ide na xboxa. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Dziś chyba plaża 07.08.13, 14:18 Masz ci los pogoda tropikalna, a ja mam dylemat czy walić na browca do kolegów czy na plażę z żoną. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Dziś chyba plaża 07.08.13, 14:45 Zaraz jednak wybywam na browarka,ululam się chyba bo przy takiej temperaturze nie ma szans. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Dziś chyba plaża 07.08.13, 21:42 ze wszystkich planów nici żona wróciła i mnie poprosiła żebyśmy coś porobili, więc wpadłem na genialny pomysł kina Odpowiedz Link