07.08.13, 12:48
Nie wiem do czego Mifredo chciala nawiazac ze nie mozna pisac o chorobie. Nie mam nic do kobiti absolutnie, to jej forum i ona ustala reguly gry.

Ale sama mi podala stronke jakiegos zabojada z ochydnym regulminem i powiedziala ze moge przetlumaczyc...
Wiec nad tym siedzialam, tlumaczylam regulamin tego palanta - zabojada, wiecej:
weszlam na to forum gdzie sobie wolno wisza watki bluzgujace na chorych z trysomia21... Noz rece mi opadly. Co to za forum, to jakas sekta!

No ale przetlumaczylam, potem jeszcze cos "dotlumaczylam" i myslalam ze skoro mifredo zapodala taki temat to moze bedzie mozna cos o schizofrenii skrobnac.

A tu doopa blada, gdyby Ditta nie zauwazyla dalej bym tlumaczyla to zabojadzie forum.
Nie widze regulaminu, nie widze akapitu czy mozna tam pisac o chorobie czy nie? Przeciez "dziwne..." to takze odbierany przez schizofrenika swiat! Pogubilam juz sie, ech...
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Echhh 07.08.13, 12:57
      Poodpinała nawet wasze wątki przypięte hahah co za głupi babsztyl mówiłem że jej klepka wiruje jak pojebana.
      • madau Re: Echhh 07.08.13, 13:16
        Ja tam lubie kobitke i wydawalo mi sie ze zalozyla to forum dla nas, schizofrenikow, chadowcow etc...

Ja naprawde myslalam ze nie bedzie zadnego problemu piszac o schizofrenii czy tam sobie paplajac o makijazu. A tu sie okazalo ze o chorobie nie mozna pisac...
        A na Redakcyjnej ze TYLKO o chorobie - ja do nich wyslalam dziesiatki maili i doopa blada, zero odzewu.

No wiec gdzie mozna pisac? Tutaj? Nie bedzie cenzury?

Bo ja np chcialabym sie zapytac Ditty na jaki kolor maluje oczy, czy w ogole to robi i jak wyglada "blekit paryski" na paznokciach... Bo to sa "nasze tematy" lubimy o nich gadac dlatego... ze jest to wskaznik remisji i jak czytam ze Ditta pomalowala paznokcie to sie ciesze bardzo. Bo ani ona, ani ja, w psychozie by tego nie robila.
      • ditta12 Re: Echhh 07.08.13, 13:31
        <Przeciez "dziwne..." to takze odbierany przez schizofrenika swiat!>

Zgadzam się z Tobą Madau.
        To świat najdziwniejszy z najdziwniejszych.
        Na słowo "dziwne"też od razu pomyślałam że to forum w sam raz dla nas.
        Mifredo napisała:
        <To jest forum na każdy temat w świetle dziwności..>
        Powinna była już we wstępie nadmienić o czym nie chce pisać to wcale bym nie weszła.
        Ale.....to jej forum i ma prawo zmieniać zdanie co do treści.
        Ja zgłupiałam po tych pytaniach o regulamin francuskiego forum i wtedy po prostu chciałam żeby było jasno ustalone co można,czego nie można bo ja nie jestem duchem świętym,nie prześwietlę.
        • ditta12 Re: Echhh 07.08.13, 13:41
          <Bo ja np chcialabym sie zapytac Ditty na jaki kolor maluje oczy......>

Powiem Ci Madau że ja nie potrafię malować oczu.Z tym mam kłopot bo:
          moje powieki mają dziwny kształt
          kolor oczu taki jakiś bliżej nie do opisania
          nie potrafię robić kresek
          Paznokcie mi się podobają w kolorze błękitu paryskiego bo przypominają mi malarstwo
          przed chwilą wyczytałam: błękit Milori-romantyczne to.
          Pomalowałam czerwoną pomadką usta,założyłam bluzkę w identycznym odcieniu a jeszcze z apaszki czerwonej jak mgiełka zrobiłam sobie niby kapelusik.
          No mówię Ci Madau,sama byłam zachwycona sobą.
          Czerwień,mimo że jest agresywna,w moim wydaniu robiła wrażenie bardzo delikatnej.
          Jak chcesz to wyślę Ci tę fotkę na pocztę.Ciekawe jak mnie ocenisz w pomadce którą dla mnie wybrałaś smile
          • madau Re: Echhh 07.08.13, 13:50
            chetnie poczekam na zdjecie Ditto. Gdy sie spotkamy, naucze Cie robic kreski smile

Ale wiesz, tak juz bywa w makijazowym trendzie ze jak sie mocno oczy maluje to wtedy usta na neutralnie. A jak sie nie podkresli oczu to wowczas usta moga byc nawet krwistoczerwone smile
            ja mam teraz akurat taki czas na czerwone lub ciemno-wisniowe usta, bo nie maluje oczu ze wzgledu na upaly - po co, jak nosze okulary przeciwsloneczne wink

fajnie, ze tu mozna sobie swobodnie o makijazu pogadac smile
            • mercury_staff Re: Echhh 07.08.13, 14:52
              hehehe ubaw mam po pachy jak was czytam,malowidła i powidła,odwieczny problem kobiet a właściwie to nie problem ale dowartościowywanie się w pełnym tego słowa znaczeniu.Szpile ,czerwone paznokcie i szmina !!! i lalunia czuje się jak Pani i księżniczka.
              Ja ubieram jakąś luźną koszulkę która ma być luźna i wygodna i na czasie, dżinsy z modnym krojem i sandały bez skarpet lub krótkie spodenki dżinsowe i czuję się spoko,włosów nigdy nie czeszę ani nie układam same się układają w szpic na górze a ponieważ mam fryzurkę, boki i tył wycieniowany z tyłu grubszy pasek dłuższych włosów a u góry w sam raz nie za długie nie za krutkie fryzurka standardowa na topie czy ubiorę się na sportowo czy w garnitur będzie pasowaławink
              • mercury_staff Re: Echhh 07.08.13, 14:55
                Kupiłem w zeszłym roku ala tenisówki reeboka i adidasy pumy w te tenisówy jak wskoczyłem tak z nich nie wyskakuje a adki pumy dwa razy ubranebig_grin
                • mercury_staff Re: Echhh 07.08.13, 14:59
                  osobiście bardziej zachodnio ubrany chodzę, styl ala brytyjski lub niemiecki, nie cierpię schludnego dopasowanego ubrania na kancik lub styl pedancika.
                  • mercury_staff Re: Echhh 07.08.13, 15:03
                    a z kolei moja żona odwrotnie, bardziej eleganckie ciuchy kupuje ostatnio namówiłem ją na spudniczkę dżinsową kupiła sobie krótką i bocisłą ,czułem wzrok na jej dupie na plechachbig_grin
                    • ditta12 Re: Echhh 07.08.13, 15:41
                      Ty Mercury śmiejesz się z naszych szykowalni a sam jak widać lubisz się wystroić i fryz mieć modnybig_grin
                      Muszę ci powiedzieć że też mam takie tenisówki Adidasa i wyjść z nich nie mogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka