mercury_staff 08.08.13, 12:33 Już teraz przynajmniej wiem kto klikał na kosz na redakcyjne hahaha.Eszmeralda chyba się za bardzo pospieszyła z tymi uprawnieniami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta 08.08.13, 12:39 ale w zasadzie dobrze że wyleciał, trza o kobicie zapomnieć jako o złym wspomnieniu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 08.08.13, 12:42 Powiem Ci że trzeba być obojętnym i trzymać się tego co sprawia przyjemność. Ja nie patrzę tam gdzie nie potrzeba bo co mnie obchodzi.Nerwy mi nie puszczają a tu jest mi miło wśród Was i tu chcę pisać. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 08.08.13, 12:44 ditta12 napisała: > Powiem Ci że trzeba być obojętnym i trzymać się tego co sprawia przyjemność. > Ja nie patrzę tam gdzie nie potrzeba bo co mnie obchodzi.Nerwy mi nie puszczają > a tu jest mi miło wśród Was i tu chcę pisać. Pewnie właściwie dobrze że madau to wykasowała, poco odgrzewać to co nieważne a madau wrażliwa na tym punkcie i właściwie dobrze. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 08.08.13, 12:43 oj madau toż tam nic nie było aleś ty adminka pełną buzią Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 08.08.13, 12:44 Uwierzu! Jedziesz na starym nicku Uwierzowym.Ha,a to niespodzianka Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 08.08.13, 12:47 Oj,umieram z ciekawości co też z Twego rękawa wypadnie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 08.08.13, 13:57 Ja skasowałam wątek"Mifredo stara krowo"na życzenie Mercurego gdyż wszedł tam jakiś balas i cytował coś,nawet nie wiem co. Widzisz Mercury? Możliwe że Eszmeralda skasowała a jako właścicielka forum ma do tego pełne prawo. Myślę ze dobrze się stało bo ten wątek już był zbyteczny. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 08.08.13, 14:27 Tak dobrze w zasadzie, ja myślałem że madau ale i tak dobrze że poszedł wątek bo po co gówno odgrzewać. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 08.08.13, 14:31 też nie kasowałam wiersza krotochwilnego Uwierza. Mało tego, chciałam nawet napisać, że nie zakopuje swoich talentów. Ale skoro skasowała wiersz Mifredo, to znaczy, że ją uwierał boleśnie. Mifredo też była adminką do tej chwili a jako adminka mogłaby mieć wgląd w subiektywnie nieprzyjemne dla siebie treści, to tej pani już podziękuję. Uwierzu wiersz był dowcipnie przewspaniały i nikomu nie ubliżał. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 08.08.13, 14:35 pisząc: mogłaby mieć wgląd w subi > ektywnie nieprzyjemne dla siebie treści, miałam na myśli tylko i wyłącznie wiersz Uwierza. "Na zapleczu" nie ma żadnych innych, nowych treści dot. Mifredo Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 08.08.13, 14:40 Ja natomiast zaproponowałam żeby o nas napisał jakiś wiersz Eszmeraldo. Tak sobie pomyślałam że Tobie też by się spodobał.Niech nawet nie będzie pochlebny,co tam.Dowiem się jaka jestem. Bardzo mi się podoba porównanie mnie do żony Rumcajsa Bo on tak fajnie razem wyglądają. Do Mifredo nic nie mam. Zadałam jej kilka pytań gwoli uściślenia a że nie wiem o czym pisać na jej forum to i nie piszę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta 08.08.13, 14:46 Dzisiaj jakieś "wypominki" u Mifredo. Nazwałam to "gównem"bo jak widzę do tego wątku coraz więcej much się zlatuje,chyba poczuły miłą sobie woń Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 08.08.13, 14:49 ditta12 napisała: > Dzisiaj jakieś "wypominki" u Mifredo. > Nazwałam to "gównem"bo jak widzę do tego wątku coraz więcej much się zlatuje,ch > yba poczuły miłą sobie woń hehehe dokładnie a mnie to bawi, bo flaki wypruwają biedule. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 08.08.13, 14:48 eszmeralda.i.papugi napisała: > Uwierzu wiersz był dowcipnie przewspaniały i nikomu nie ubliżał. Trochę był nie smaczny wiem o tym bo z niesmakiem go pisałem Odpowiedz Link