Dodaj do ulubionych

uśmiałem się dziś trochę

29.08.13, 13:52
Wszak Pan uwierz i jego nie zdrowe czasem pisanie,zbyt światłe jestwink wiec trochę zbastujemy co by na margines normalności mnie nie wciagło.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 29.08.13, 14:02
      Madre slowa wsrod tandety lśnia jak diamenty ale na sztuce sie zna garstka,wiec tak sobie pieprzyc bede dalejsmile
      • uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 29.08.13, 14:11
        Eszmera chyba przedobrzyłem z tym moim poziomem świadomości a co to bedzie za kilka lat?
        • uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 29.08.13, 14:13
          Jeszcze troche i Michnika dogonie hehehe
          • uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 29.08.13, 14:42
            Moj wpis wcielo pod artykulem a to swintuchy,znalazlem sobie nowe zajecie w pracy to lepsze niz ogladanie kabaretow,poczytac kometarze pod artykulami ubaw po pachy gwarantowany hehehe
    • mskaiq Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 00:10
      A co pan Uwierz czuje bo słowa bez uczuć nic nie oznaczają.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 04:12
        mskaiq napisał:

> A co pan Uwierz czuje bo słowa bez uczuć nic nie oznaczają.
        > Pozdrawiam serdecznie.

mask ja nie mogę sobie pozwolić na skrajne poglądy, a co mogę czuć? piszę to co widzę i tyle.
        • uwierz_w_to Mask 30.08.13, 04:16
          Pierwsza myśl jakami się nasuneła to widzę społeczeństwo które kompletnie jest sfrustrowane i w dodatku bez jakiego kolwiek pojęcia o czym kolwiek.
          • uwierz_w_to Re: Mask 30.08.13, 04:20
            a na marginesie mask zdaję sobie i to nazbyt dobrze sprawę z tego że nie jestem anonimowy.
            • uwierz_w_to Re: Mask 30.08.13, 04:24
              jestem za malutki żeby brać sobie do głowy to co piszęwink i ważyć słowa.
        • mskaiq Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 06:35
          Łatwiej pisać o tym co się widzi, ale o wiele trudniej co się czuje. Zwykle słowa,
          pod którymi nie ma własnych uczuć niewiele znaczą. Zwykle powtarzają czyjeś
          opinie, lęki, nadzieje.
          Pozdrawiam serdecznie.

• uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 07:23
            mskaiq napisał:

> Łatwiej pisać o tym co się widzi, ale o wiele trudniej co się czuje. Zwykle sł
            > owa,
            > pod którymi nie ma własnych uczuć niewiele znaczą. Zwykle powtarzają czyjeś
            > opinie, lęki, nadzieje.
            > Pozdrawiam serdecznie.

O czym ty mas piszesz? zejdź na ziemię z obłoczkawink
                              • ditta12 Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 14:09
                                Może potrzebna jest definicja:
                                https://portalwiedzy.onet.pl/34214,,,,uczucie,haslo.html
                                Uwierz zaraz napisze że "definicja to bzdura" ale na czym mam się oprzeć apropo zapytania Maska?
                                Gdybyś mi Masku zadał to trudne pytanie to co mogłabym odpowiedzieć?
                                Czuję pustkę.A co to jest pustka?
                                Uczucie pustki emocjonalnej to stan utrudnionego kontaktu z własnymi uczuciami. Jest on często konsekwencją różnych manipulacji na uczuciach.
                                Jak to rozumieć?Kto manipuluje moimi uczuciami i po co?Duchy jakieś?
                                • uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 15:15
                                  Uczucie, proces psychiczny odzwierciedlający stosunek jednostki do otoczenia, do jego elementów i do samego siebie. Pojęcia uczucia używa się czasem jako synonimu emocji, w psychologii jednak stosuje się je w celu określenia tej kategorii procesów, które są produktem rozwoju społecznego jednostki i wynikają z zaspokojenia lub niezaspokojenia charakterystycznych tylko dla człowieka potrzeb psychicznych

Skopiowałem z tego artykułu i jak ty to rozumiesz?big_grin
                                  • uwierz_w_to Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 15:17
                                    ide wyprodukować klocka po przeczytaniu tego.
                                    • ditta12 Re: uśmiałem się dziś trochę 30.08.13, 15:43
                                      Ja nic z tego nie rozumiemsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka