uwierz_w_to 22.09.13, 22:52 Ile my lat już się znamy,ile już razem piszemy na gazecie,pamietasz od ktorego roku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta 23.09.13, 12:35 Jak od 2007 essi pisała to około 6-7 lat piszemy ditta. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 23.09.13, 12:55 Standartem jest już nasza rozmowa telefoniczna która trwa przeważnie najkrucej godzinę czasu,gdybym nie musiał teraz kończyć to zapewne by się sporo przeciagneła Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta 23.09.13, 13:16 Przypomniał mi się sąsiad, bardzo miły człowiek on wykłada na uniwersytecie Gdańskim. A zaprzyjaźniłem się z nim prze jego psa wilka niemieckiego.Z biegiem czasu na spacerach jak się spotykaliśmy nasze rozmowy trwały też nie mniej niż godzinę a czasem nawet i dwie.Rozwijaliśmy różne tematy po jakimś czasie bardziej mnie poznał i ten dystans się zmniejszył do mnie, stał się bardziej otwarty i poruszaliśmy wszystkie tematy.Też podobnie jak ty Ditto wsłuchiwał się we mnie i w moje teorie różne i mój światopogląd za razem przedstawiając swój.Teraz tak mi wpadło, do głowy bo on wykładał na uniwerku a ty byłaś asystentką profesora czy rektora.Pamietam czasem nawet był przygotowany do rozmowy o temacie który poroszaliśmy ja już zapomniałem a on nie raz wracał do tego co mówiłem, musiał myśleć czasem nad tym co powiedziałem i przedstawiłem mój punkt widzenia.Ale ja też jestem taki że czasem jeżeli coś ciekawego człowiek powie to się dłużej nad tym zastanowię. Odpowiedz Link