ditta12 12.10.13, 13:57 To taka roślina ale nie wolno wklejać bo kodują Barszcz-tyż To wie Mifra bo ona Ogrodnik. No nie wiem co jeszcze.............Mifra pomóż Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Szalej 12.10.13, 14:23 Dominium. Co to jest porządek publiczny i jak się go zakłóca? Ja zakłóciłam bo gadałam do siebie w piccerii,faje paliłam na zewnątrz i mnie strażniki zawieźli na wytrzeźwiałkę zamiast na chatę. Kupiłam se tam małego browca bo moja rodzina mówi że mam iść do ludzi.To gdzie mam iść? No ta ja im tańczyłam tam na tej izbie z nudów,a zimno jak cholera,pić tylko dają,żreć mi się chciało Kosten 250 zeta tylko Tanio jak barszcz. Już zapłaciłam ,jak za Mariota Odpowiedz Link
ditta12 Re: Szalej 12.10.13, 14:37 "Pampadeusz" kto umie na pamięć? Litwo ojczyzno moja Ty jesteś jak zdrowie Ole Cię trzeba cenić ten tylko się dowiekto Cię stracił......... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Szalej 12.10.13, 17:24 www.youtube.com/watch?v=PVzljDmoPVs&list=RD28Ci-k-pHPhbo Odpowiedz Link
vera_veronka Re: Szalej 13.10.13, 00:34 Przestan pic piwo ditta i idz do szpitala albo choc do swojego lekarza. Ciekawe czy twoja rodzina wie co robisz. Pomogli ci zaplacic za izbę wytrzezwien ? Odpowiedz Link
mifredo Re: Szalej 12.10.13, 17:47 Jak to nie mozna wklejać? Może co niektóre sie nażarły i szalone pierdoły piszą? pl.wikipedia.org/wiki/Szalej_jadowity Odpowiedz Link
ditta12 Re: Szalej 12.10.13, 18:20 Dzięki Mifra.Daj jeszcze Nieśmiertelnik.U mnie kodowane rysunki.Co ja poradzę? Czyli ambrozyja. Odpowiedz Link
nikitta12 Re: Szalej 13.10.13, 04:18 <Przestan pic piwo ditta i idz do szpitala albo choc do swojego lekarza. Ciekawe czy twoja rodzina wie co robisz. Pomogli ci zaplacic za izbę wytrzezwien ?> Kupiłam sobie małą szklaneczkę tego napoju.Poszłam do ludzi jak mi doradziła rodzina a że gadałam w powietrze (paliłam na zewnątrz)to jakaś qrva zadzwoniła po policję-chyba sprzedawczyni. Zapłaciłam z oszczędności własnych. Tam jest o wiele lepiej niż w szpitalu bo tylko jedna noc i do chaty-trochę za drogo(250)ale w razie czego radzę Ci też tam się udaj. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nikitta12 Re: Szalej 13.10.13, 04:19 Bo ja też nikitta-ditta(zmieniłam cick bo nie mogłam wejść na forum po dittcie-niestety-jakaś mendoza mnie zblokowała,ale niech tam Odpowiedz Link
mifredo Re: Szalej 13.10.13, 05:12 Przed chwilą zaparzyłam szałwię gdyż małżowi słabo dziąsło się goi i boli. Odpowiedz Link
mifredo Re: Szalej 13.10.13, 05:16 Zachodziłam w głowe co się z Ditta dzieje, że milczy a to taki klops... Taki swiat, albo zgarna albo zgwałca, i jak tu nie siedziec w domu Odpowiedz Link
ditta12 Re: Szalej 13.10.13, 05:25 A ja nie miałam papierosów to narwałam trawy na podwórku,pocięłam,pomieszałam z rozmarynem i suszę do palenia Odpowiedz Link
mifredo Re: Szalej 13.10.13, 05:31 O ludu, Ja cie kręcę! nie lepiej po przystankach pochodzić było, pety ludzie zostawiają, tytoniu wysypać, skręcić w gazecie? Nieraz takich widzę z politowaniem patrzę. Jeszcze tyle kasy za jedna noc stracić! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Szalej 13.10.13, 07:43 Wczoraj szukałam przy piaskownicy ale nie było Pożyczyli mi dwa chopaki młode dwa szlugi,powiedziałam że jak będę miała to oddam potrzebującemu. Odpowiedz Link