pmisiek_kosmaty 30.08.09, 19:23 Mam dla Ciebie ciacho \ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Tadziu!!! 30.08.09, 20:14 Miśka , a jaka to okazja moze Tadzio ma urodziny hęęę ? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Tadziu!!! 30.08.09, 21:46 Bez okazji, bo Tadzia lubię - stało takie smutne w cukierni, pomyślałam, że Tadzio najlepiej się zaopiekuje. Tylko gdzie on jest? Bo kremik zjełczeje Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tadziu!!! 30.08.09, 21:52 Ooo, to sie uraduje Tadziu Może do lodówki na noc wstawimy , jutro bedzie jak znalazł , sie podzieli jak myślisz ? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Tadziu!!! 30.08.09, 21:57 darima_ka napisała: > Ooo, to sie uraduje Tadziu > Może do lodówki na noc wstawimy , jutro bedzie jak znalazł , do lodówki? i taką zimną będzie konsumował? > sie podzieli jak myślisz ? Oooo, to mnie zaskoczyłas... żeby Zak zapytał, Ryś lub inny męski bywalec... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tadziu!!! 30.08.09, 22:03 No nie miałam na myśli siebie , tylko oczywiście panów, czy z nimi zechce sie podzielić Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Tadziu!!! 30.08.09, 22:07 Myślisz, że urządzą grupen konsumpcjen? Qrczę, nie myślałam, że taki mały smakołyk przyniesie tyle radości Tylko czy nie jest za mały? Jak się chętnych zleci, to wystarczy dla każdego, żeby jeno polizać Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tadziu!!! 30.08.09, 22:16 Tort , to tort , przynajmniej 8 kawałków będzie A menów tylu nie ma no chyba ,ze Tadzio po kryjomu sam połowę obskoczy Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Słodyczy nie jadam 30.08.09, 22:08 A ja tam słodyczą z kremem nie gardzę, jeno inny format mieć muszą Odpowiedz Link
zak-1 Re: Słodyczy nie jadam 30.08.09, 22:22 Tadek na pewno sie podzieli ))) Ale jak taki torcik pokroić ???? wzdłuż czy wszerz Stawiam ,ze to marcepan . Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Słodyczy nie jadam 31.08.09, 08:09 zak-1 napisał: > Tadek na pewno sie podzieli ))) > Ale jak taki torcik pokroić ???? wzdłuż czy wszerz W poprzek to podobno mają Żydówki > Stawiam ,ze to marcepan . O, widzisz, Ty już postawiłeś, a Tadzio dywaguje... Następnym razem kupię ciacho Tobie, to się nie zmarnuje, bo to, widzę, prędzej skwaśnieje niż Tadzio się nim zajmie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zjadaj Kazik, zjadaj... 31.08.09, 14:41 tadeusz_ski.51 napisał: > Takiego ciacha ja nie chcę! Tadziu , pogardzić prezentem od kobiety ... toż to wstyd , dla Ciebie oczywiście no jak mogłeś !, co to za men co gardzi prezentami od kobiety? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Zjadaj Kazik, zjadaj... 31.08.09, 17:45 bo Tadzia to gawędziarz Jak co do czego to myk i Zaka wystawia w zastępstwie Ale i tak go lubię Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ciacho Miśki... 31.08.09, 07:45 Ech ta Miśka! Prowokuje, ale z tego nic nie wynika? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Ciacho Miśki... 31.08.09, 08:04 Jakie - prowokuje???!!!??? Za własną krwawicę kupiłam ciacho dla Ciebie, a Ty mi tu, że nic nie będzie... Krzyczysz, krzyczysz, a jak co do czego, to... skonsumowac nie potrafisz Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Taaaaa... Misia "odważna jest", gdy 31.08.09, 08:33 siedzi w domciu przy kompie, z daleka od możliwości. A gdy tylko pojawia się cień szansy na konsumpcję "ciacha Misi", to rygluje drzwi na 4 spusty! Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Taaaaa... Misia "odważna jest", gdy 31.08.09, 08:36 Ty nie odwracaj kota ogonem, zajmij się ciachem OD Misi, bo Ci Zak sprzątnie sprzed nosa. A ciachem Misi się nie frasuj, bo jest w dobrych rękach Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No i macie! 31.08.09, 08:41 pmisiek_kosmaty napisała: > ...ciachem Misi się nie frasuj, bo jest w dobrych rękach ----- Wiesz co Misia? To ciacho od Misi, to ja chromolę! Niech sobie je zjada kto chce! Prowokatorka! Ja chcę ciacho Misi! a nie tam jakieś od... Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: No i macie! 31.08.09, 08:45 To ja szczelam focha, skoro nie chcesz prezentu ode mnie. OOOOOO... Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Miśka!!! 31.08.09, 17:44 Zabieraj ten lateks, bo mi gumą przejdzie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Miśka!!! 31.08.09, 18:39 pmisiek_kosmaty napisała: > Zabieraj ten lateks, bo mi gumą przejdzie --- Gumka też tam jest, przypatrz się dobrze. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty To sprawka Tadzia!!!! 31.08.09, 18:10 torcik taki apetyczny, że Pmisiek się obżarł i teraz ma gruby brzuszek! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ooooo, pulchniutka Miśka... 31.08.09, 18:37 ale w obcych rękach, więc nic mi do Niej... Odpowiedz Link