eszmeralda.i.papugi 20.10.13, 20:36 mam uczucie pustki, jak po ostatnim egzaminie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: wyjechali 20.10.13, 21:06 eszmeralda.i.papugi napisała: > mam uczucie pustki, jak po ostatnim egzaminie Kto wyjechał? Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: wyjechali 20.10.13, 21:13 miałam gości, parę dni a wydawało misie, że wieki całe Odpowiedz Link
mercury_staff Re: wyjechali 20.10.13, 21:18 A ja za pare dni bede w domu mam nadzieje ze mnie tu sila trzymac nie beda,bom zdrowy i humorek przedni.Lecz lekow odmawiam bo ta cholota ma swira i chce mnue tym swinstwem wykonczyc a co takiej ciemnej pigole wytlumaczysz,zlecenie i koniec a ten ordy tez uparty. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: wyjechali 20.10.13, 21:21 Spróbujemy słowem mówionym napisać no właśnie aż model no może byś powiedziała coś o sobie bliżej o tak mało piszesz i mówisz że nie wiadomo właściwie co myśleć Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: wyjechali 20.10.13, 21:30 słowem mówionym, dobre sobie, żeby usłyszeć, tak? co mówiłaś? na 32 m/2 bez ścian, głos się niesie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: wyjechali 20.10.13, 21:35 eszmeralda.i.papugi napisała: > słowem mówionym, dobre sobie, żeby usłyszeć, tak? co mówiłaś? > na 32 m/2 bez ścian, głos się niesie Ale teraz zgłupiałem poważnie.chodziło mi o to ze kozystalem z pisacza google mowilem i sie pisalo.a z tymi metrami to niewiem eszmerko podpowiedz Odpowiedz Link
mercury_staff Re: wyjechali 20.10.13, 21:38 Jedynie co mi orzyszło do głowy, to czarna szczupła wysoka z drugiego pietra możliwe ze 32m Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: wyjechali 20.10.13, 21:48 myślałam że zapraszasz mnie na pogawędkę nie na cztery ręce, tylko na dwa głosy, no, chiba że piszesz jedną ręką tylko, o, pardon, Twój tablet na szept też reaguje ? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: wyjechali 20.10.13, 21:53 eszmeralda.i.papugi napisała: > myślałam że zapraszasz mnie na pogawędkę nie na cztery ręce, tylko na dwa głosy > , no, chiba że piszesz jedną ręką tylko, o, pardon, Twój tablet na szept też re > aguje ? Wiesz mam słuchawki wiec reaguje,bardzo chetnie na dwa głosy Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: wyjechali 20.10.13, 21:56 też mam słuchawki, najlepsze, mogę mieć obcasy zelowane, lecz słuchawki mus, by naj Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: wyjechali 20.10.13, 21:59 niemożliwe, zagrzmiało, jak w maju, przestań manipulować pogodą Odpowiedz Link
mercury_staff Re: wyjechali 20.10.13, 22:04 eszmeralda.i.papugi napisała: > niemożliwe, zagrzmiało, jak w maju, przestań manipulować pogodą To już nie ja. Odpowiedz Link