mercury_staff 02.11.13, 06:33 Miał z pewnością schizofrenię jestem tego pewien na 100%,wszyscy mistycy chyba ją mieli. Ciekawe skoro kiedyś leków nie było jak z tym żyli. Do wycieczenia organizmu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Jezus 02.11.13, 06:35 Ufo na obrazach ze świętymi jest już mi całkowicie dobrze rozumiane,ale Ci którzy je uwieczniali zapewne wiedzą więcej o demnie. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Jezus 02.11.13, 09:07 Schizofrenia u mistyków ma zupełnie inny przebieg. Zwykle mają głosy, ale mogą mieć również halucynacje. Różnica polega na tym, że kontrolują to w pełni. Są w stanie zapanować nad strachem i emocjami a to jest podstawowa różnica. Tego panowania i kontrolowania emocji można się nauczyć. Dużo łatwiej z dobrym i rozumiejącym terapeutą. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Jezus 02.11.13, 10:13 mskaiq napisał: > Są w stanie zapanować nad strachem i emocjami a to jest podstawowa > różnica. Tego panowania i kontrolowania emocji można się nauczyć. Nie sądzę że tego się nauczy,trzeba trzeźwo myśleć w tym stanie po prostu,wiem to sam po sobie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Jezus 02.11.13, 10:32 Mistycy nie koniecznie słyszą głosy, ja np.: widziałem śiatła stopu w kolerze zielonym z dużym zakazem wjazdu w kolorze zielonym promieniujące ale w kamerach na monitoringu i to w niektórych samochodach takich jak np. karetka,to nie były moje omamy wzrokowe. Ale ingerencja kogoś z jak to nazwę Bogów w mój świat. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Jezus 02.11.13, 12:29 W schizofrenii są też etapy które się przechodzi z wiekiem, każdy kolejny raz różni się od poprzedniego chociaż jest podobny, ja mogę coś już powiedzieć bo miałem ich sporo. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Jezus 02.11.13, 13:03 epizody z UFO też były ale wieczorne, kilka światełek mnie otaczało i krążyło,dwa razy na dwóch stacjach kolejowych.A na niebie widziałem spory obiekt na demną,spoglądałem na niego całkiem normalnie a on mienił się w kolorach. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Jezus 02.11.13, 13:06 Stojąc pod latarnią dookoła witerek a ja w bluzce w świetle latarni otulony ciepłem światełkiem ciepła i ciepełko było Odpowiedz Link