08.02.14, 09:48
hej wszystkim

jak sie czujecie? Ditto, pytanie skierowane glownie do Ciebie bo jak pisalam ostatnio to zle z Toba bylo, martwilam sie. Bylam ponad miesiac w Polsce i jakos sie na forumach nie udzielalam.
No ale widze ze forum Mifredo zniknelo badz tez mnie wywalila, nie wiem.

U mnie niestety nienajlepiej - wizja szpitala jest coraz bardziej realna.
na CHAD zie napisalam co mnie spotkalo jak lecialam do Francji przez Monachium. Koszmar!

pozdrowienia cieple
Obserwuj wątek
    • mifredo Re: hej 08.02.14, 12:23
      Dziwne to forum było , ostatnio pod rządami mojego wujka kanonicznego, zdziwionego misia.
      Ja również dostępu do niego nie mam.
      O ile wiem, nikt tam nie pisał, no może jakaś marysia.
      Widocznie susznie się zamknęło, szczególnie przed ciekawskimi i takimi trollami innymi...
      Ale Madau, dla Ciebie, to ja nawet podwinę kiecę i nowe forum założyć lecę,
      tym bardziej , że ta redakcyjna schizofrenia za idiotów wszystkich ma.
      Jak mi się uda, to dam tu znać.
      • mifredo Re: hej 08.02.14, 12:36

forum.gazeta.pl/forum/f,248682,_schizofrenia.html
        No proszę, jakie to proste założyć forum,
        nawet bez wychodzenia z domu.
        Szast prast i jest.
        Zatem serdecznie zapraszam, niech na nim rządzi wola Wasza!
        • ditta12 Re: hej 08.02.14, 14:32
          Jak się cieszę że Was widzę Madau i Mifredo-to tak jakby przyszłość nagle wróciłasmile
          Czytałam Madau o Twoich złych przygodach w Monahium.Zapomnij o tym,to przeszłość.
          Natomiast bardzo mnie ucieszyła wiadomość o Twojej książce która ma być wydana aż przez dwa wydawnictwa.To wielki sukces i już nie mogę się doczekać.
          Bardzo mi się podoba tytuł: Czaszka Zeusa.
          U mnie nie najlepiej,w życiu mi się pokomplikowało i jestem zawieszona w próżni.
          • ditta12 Re: hej 08.02.14, 15:14
            Póki co Madau możemy wypić naszą poranną kawę jeszcze raz.
            Tak świetnie potrafiłyśmy się podnieść na duchu,nauczyć jak zrobić perfekcyjny makijaż czy ubrać się dobrze.
            Powiem Ci że obecnie moje życie wygląda tak:
            chodzę w rozwlekłym szlafroku,rzadko wychodzę z domu bo mam lęki i stresy,najchętniej to bym się nie obudziła rano bo po co........
            Komuś przeszkadzały nasze dobroczynne pogawędki które tak wiele wnosiły do tego naszego chorego życia.Ale może na tym polega polemika i zwalczanie się wzajemne.Jak kogoś łupnąć w baniak i się cieszyć jego porażką.
            A może nie należy się przejmować i tylewink

• uwierz_w_to Re: hej 08.02.14, 16:12
              cześć madu kope latsmile o i ditta wstała, ja wruciłem z aqaparku, jestem wypomopwany oczy czerwone jak u raka i mnie bolą, nie mam siły na nic nawet na to żeby kawę wypićsmile
              • ditta12 Re: hej 08.02.14, 16:29
                Tak,teraz już nas jest garstka.

Madau co się dzieje że jak piszesz bez szpitala nie dasz rady?
                Czyżby pobyt w Polsce dał Ci trochę do wiwatu?
                Wiesz co ja zrobiłam po wyjściu ze szpitala?Ograniczyłam się do samotności w swoim domu.
                Jak najmniej kontaktów i bodźców.Święta i Sylwester samotnie.Nikt mi nic nie truł i jakoś się ogarnęłam.

• uwierz_w_to Re: hej 08.02.14, 16:33
                  wspólczuję madau ona ma problemysad ja jakoś codziennie biorę tabsa z rańca i mam spokój a właściwie czuję się idealnie, ale ostatnimi czasy dużo myślę o śmierci, nie wiem czemu może tak każdy ma? nachodzą mnie te myśli dosyć często, może się starzeję?
                  • uwierz_w_to Re: hej 08.02.14, 16:33
                    odezwę się później gości będę miał.
                    • madau Re: hej 09.02.14, 09:49
                      Wiecie bo to jest tak: w Polsce naladowalam baterie ale juz pod koniec zle sie czulam i nie powinnam byla wsiadac do tego samolotu. W Monachium zemdlalam i dostalam napadu padaczki: w tamtejszym azylu to byl horror, jak w najwiekszym wiezieniu. Nigdy wiecej! Do Polski bede jezdzic autobusami albo bezposrednim lotem.

Po powrocie mialam bardzo przykre przezycia i w sumie to spowodowalo spadek nastroju psychicznego, boje sie ze kwetiapina za slabo dziala - lekarz powiedzial ze moze elektrowstrzasami mozna cos pomoc. Milama byc w szpitalu wczoraj ale nie ma wolnych lmoozek, nawet izolatka zamknieta. Wiec czekam - a paradoksalnie czuje sie coraz lepiej.
                      Oby tak dalej

bardzo sie ciesze z milego mnie tutaj powitania smile
                      • ditta12 Re: hej 09.02.14, 10:18
                        Madau.Bardzo za Tobą tęskniłam ale pomyślałam że może nie chcesz już pisać z nami z jakichś powodów.Cieszę się że jesteśsmile
                        Mam nadzieję że uda Ci się dojść do siebie bez szpitala.
                        Miałaś bardzo dużo wrażeń w Polsce,spotkania z rodziną,znajomymi.Mieszkasz na co dzień sama.
                        Czy myślisz że lot samolotem mógł spowodować taki stan?Może bałaś się lecieć?
                        Ja jestem na convulexie 500 tylko,z początku brałam 600 to powiem Ci że czułam się usztywniona i nic nie robiłam.Za cokolwiek chciałam się zabrać to mnie odrzucało,nie mogłam posprzątać a przyniesienie zakupów ze sklepu stanowiło nie lada problem.Opadłam z sił.Teraz trochę lepiej ale to jeszcze nie ja w pełni.
                        • ditta12 Re: hej 13.02.14, 13:14
                          Mam nadzieję Madau że ty jeszcze napiszesz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka