27.03.14, 07:12
Nie mam Twego adresu.Wtedy wykasowałam go.Przyślij mi na pocztę bo już spakowałam.
Mam tak:
Kałamarz,pióra,wieniec laurowy,smile,książkę relaksacyjną i....zobaczysz co tam jeszcze,o obrazku nie wspomnę,jeszcze mokry ale może nic się nie stanie.
Napiszę do Ciebie list i coś narysuję,może......jak Vincent Van Gogh swemu bratu w listachbig_grin
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Madau. 27.03.14, 07:39
      a co madau zbiera makulature i takie tam? hehehehebig_grin
      • uwierz_w_to Re: Madau. 27.03.14, 07:43
        sorry dita za ten szyderczy tekst ale nie mogłem się powstrzymać jeszcze teraz się śmiejębig_grin
        gdzie żeś tą gęś z piór oskubała??big_grin a pióro dobre po dupie się nim można podrapać hahaha
        • ditta12 Re: Madau. 27.03.14, 08:01
          Czyżbyś zazdrościł Uwierzu?Czego?
          Madau walczy,otworzyła drzwi,dla niej nie ważna jest kasa.
          Przeczytaj to co mówi w wywiadzie.
          Ona kocha poezje,literaturę.Czyta na swojej andresolce maleńkiej jednopokojowej danej służbówki w której mieszka z drzwiami białymi dla biednych bo bogaci tam mają brązowe.
          Jest wspaniałym człowiekiem który ma za sobą straszne przeżycia.
          Ale może masz racje,może to dobry sposób by dopingować Madau by była jeszcze lepsza w swojej działalnościwink
          pamiuętasz jak opisywała swoją deklamację Inwokacji z Pana Padeusza w Podtawówce?
          Zrobiła takie przedstawienie,taki balet że wszyscy wili się po podłodze ze śmiechu.
          Zatem ma jeszcze zdolności aktorskie.
          Na fotce siedzi sobie malutka dziewczynka w ciemnych okularach na ławeczcesmile
          A ja mam jeszcze kawałek gołego tyłka Madau na linie ale Ci nie pokażę,he tongue_out

Ps.Piórka są od ptaków niebieskich co po niebie latają,w dół ,w górę,w lewo,w prawo,ukośnie,jak chcąsmile
          Kałamarz co śrut był w środku a teraz kocie wąsy i pazur od Czyczyni i atrament po Św,pamięci malarce polskiej,różne tajemnicze rzeczybig_grin
          • ditta12 Re: Madau. 27.03.14, 08:06
            Oblałam to coca colą czym dodałam sobie powera.
            https://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif
            • uwierz_w_to Re: Madau. 27.03.14, 08:09
              Ja ni pisałem o kasie przecież hehehehe bardziej myślałem o czymś fajnym hehehe
              • uwierz_w_to Re: Madau. 27.03.14, 09:17
                Mówiły Kaczki że Ditta im kradnie kubraczkibig_grin
                • uwierz_w_to Re: Madau. 27.03.14, 09:18
                  a może gęsi co im piro Ditta zwędzi.
                  • ditta12 Re: Madau. 27.03.14, 10:46
                    Same one mi te pióra oddają,spadnięte zbieram,nawet łabędzie miałam dla Madau ale ona się wtedy ociągała z tym pisaniem to mi się pogubiły.
                    Następny tom"„Człowiek z kawałkiem sera”.
                    Co ja się tego sera żółtego najadłam gdy Madau kiedyś,jeszcze na starej Schiozofrenii napisała że trza ten ser w dużych ilościach spożywać,aż na trzustkę mi padło ale nie jestem pewna czy od tego.Chyba raczej od niejedzenia jabłuszekbig_grin

• madau Re: Madau. 28.03.14, 07:20
                      Ditto, juz wyslalam Ci na maila ale moze nie doszedl wiec napisze jeszcze raz , ok?
                      • ditta12 Re: Madau. 28.03.14, 07:36
                        No,Wreszcie się pojawiłaś Maestrosmile
                        Zaraz zobaczę.
                        Już zaczęłam sprawdzać jak dotrzeć do Tarnowa na 17.00,11 kwietnia ale myślę że Warszawa też chciałaby Cię usłyszeć.
                        Mam wszystko przygotowane,jeszcze coś dołożę.
                        Zrobiłam Twój Portret na miotle ołówkiem i napisałam krótki list.
                        Obrazek wciąż schnie ale mam inny.Jak ten jeszcze nie będzie się nadawał to wyślę inny.tylko napisz jaka kolorystyka to dobiorę.
                        • ditta12 Re: Madau. 28.03.14, 07:44
                          Już odpisałam Madau na pocztę.Wszystko OKsmile
                        • madau Re: Madau. 28.03.14, 07:45
                          dluuugo nie czytalam zadnego forum a tu taka niespodzianka. Dziekuje za wszystkie tak mile sercu slowa, no po prostu zrobilo mi sie tak lekko na sercu smile
                          • ditta12 Re: Madau. 28.03.14, 07:47
                            JESTEŚ WIELKA Madau!
                            ale Uwierz chce żebyś byłą jeszcze większasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka