ditta12 03.04.14, 22:09 www.releaselyrics.com/e777/wilki-mamy-tylko-chwil%C4%99/ To je to Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Święty Naród 03.04.14, 22:11 Zagadka: Jakie miasto miało szaniec z krzyży? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święty Naród 03.04.14, 22:13 Narodowa walka na krzyże pod pałacem jakimś tam-podpowiedź. zapomniałam już,chyba dawno to było. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Święty Naród 03.04.14, 23:45 Tu nie chodzi o miasto ani naród ale o naszą cywilizację kochana ty chyba nigdy się nie obudzisz z letargu, żyjemy w śród ludzi jesteśmy ludźmi i wszystko chyba gra jak gra muzyka. Ale jak się budzisz to też wszystko gra, jesteś normalna normalnie funkcjonujesz ale wiesz.I w zasadzie nie wiem jak jest wygodniej wiedzieć rozumieć i żyć czy nie rozumieć ale być inteligentnym? i jaka jest różnica w tym? ale jak mi na to odpowiesz jak nie rozumiesz o czym kompletnie piszę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Święty Naród 03.04.14, 23:51 wchodzi klient na stację benzynową idzie do toalety myje ręce w zlewie i chce wysuszyć na suszarce ale z nadmuchu leci zimne powietrze i nie ma włącznika na ciepłe,więc musi lecieć cały czas zimne tak? po czym za chwilę za nim wchodzi koleś po chwili wychodzi i mówi sprzedawcy na stacji że naprawił nadmuch w toalecie i leci ciepłe powietrze,koleś zdębiał lub nie ale się nie odezwał może nie zrozumiał lub zrozumiał ale nie reagował.Nie wiecie o czym piszę to nic, i mam nadzieję że też tego nie czyta ktoś kto rozumie o czym piszę bo nie jestem tu anonimowy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Święty Naród 03.04.14, 23:55 widzisz ditto ja jestem chory i to widać po tym jak piszę a powiedz że nie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święty Naród 04.04.14, 08:35 <Tu nie chodzi o miasto ani naród ale o naszą cywilizację kochana> A skąd wiesz o co chodziło Gawlińskiemu? > widzisz ditto ja jestem chory i to widać po tym jak piszę a powiedz że nie> A skąd mam wiedzieć czy jesteś chory po Twoim pisaniu? Ja tu widziałam takie pisanie że włosy dęba stawały na głowie.Jakieś stalkingi czy coś,nie wiem o co chodziło ale czystą paranoją zawiewało. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Święty Naród 04.04.14, 08:50 Moja koleżanka z Chad też powiedziała że: nie da się "tego"opisać ale jak wszystko do siebie pasuje.... Odpowiedz Link