07.04.14, 13:00
Wysłałam następną paczkę z obrazkiem właściwym.
Mam nadzieję że dojdzie bo pocztą zwykłą.Pani na poczcie była niegrzeczna i postanowiła nie obsługiwać klientów bo miała ważniejsze rzeczy.
Na koniec zapytałam czy jak zwykłą pocztą to paczka nie zginie a ona do mnie że proponuje mi poleconym.No to nie wiem czy dojdzie ale wierzę w Pocztę Polską bo przeca polskasmile
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Madau. 07.04.14, 13:02
      Tylko się obrazka nie przeraź!
      Coś tam jeszcze włożyłam ale nie pamiętam już co.
      Sama zobaczyszwink
      • ditta12 Re: Madau. 07.04.14, 13:06
        Blejtarm od Maska,farby od Starego Mistrza,pędzle sama kupiłam,olej po Św.pamięci Satrej Mistrzyni malarskiej.Natchnienie od Madau i........ocena książkowi obwoluty bo jeszczew nie weszłam w treść-na razie badam fragmentarycznie.
        Zawsze gdy czytałam to żałowałam że już się kończy,a czytałam nocami przy baterejce i żaróweczce pod kołdrą bo matka krzyczała że trza spać.
        • ditta12 Re: Madau. 07.04.14, 13:12
          Malarstwo dzieli się na akademickie-wypracowane i intuicyjne które ja ostatnio uprawiam jak ci co po klasztorach ikony malowali niepięknej urody raczej,heh.
          I do tego na desce a nie jak Van Ejki na płótnie.
          Ja na czym popadnie to maluję a zaczęłam rysować na marginesach gazet które tatuś kupował i się wqrfiał że jeszcze nie przeczytała a już nic nie widać bo zasmarowanebig_grin
          • ditta12 Re: Madau. 07.04.14, 13:15
            Tak się ostatnio rozmalowałam że nawet worek Poli Raksy sfarbowałam bielą cynkową a nie mam rozpuszczalnika.No nic to.We worku Poli Raksy niosłam dla Ciebie paczkę dziś na pocztę Madau big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka