Dodaj do ulubionych

ADM,PZU i ORANGE,oraz UPC

15.04.14, 13:16
Dostałam pismo z ADM że mam se kluczyk dorobić do skrzynki z licznikami co je sąsiad sprywatyzował i otworzyć piwnicę gdzie może być trup bo plama krwi jest przy drzwiach piwnicy.
PZU i z Białegostoku od Prezesa napisało jako specjalista że mam wezwać policję a ja się boję policji bo mnie pobili.
Byłam w Orange w sprawie niemożliwości wsadzania fotek na podczerwień(blututh)i stałam jak jełop przy telefonie z pracowniczką tych wszarzy ale nikt się nie odezwał.Jakaś paranoja u nich panuje albo zaraza.W
W UPC(kablówka i internet)nie odbierają telefonów bo.........jakiś automat do zgarniania kasy założyli.
"Klient nasz Pan!"
A jak mi się jakaś plotkara fajansiara tu odezwie z doradztwem że mam we wannie kartofle trzymać to.........wsadzi sobie wałek do ciasta w dupę.Ona tak lubi bo to ta prostytutka z ogórem w dupie zapewne.
Koniec tematu.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: ADM,PZU i ORANGE,oraz UPC 15.04.14, 13:46
      Wezwij policję podaj pismo im sąsiad ma udostępnić Ci klucz do liczników i kłódkę ściągnij.A jak się Policji boisz to sama to zrób zerwij kłódkę z licznika lub odpiłuj założ własną i zapasowy klucz daj sąsiadowi skurwysynowi.A jak nie umiesz to poproś kogoś a jak nie masz kogo to zapomnij o liczniku i o swojej piwnicy i tyle.
      Robisz problemy sama sobie nie wiem po co . Co to jest za problem odpiłować dwie kłódki?
      A jak sąsiad będzie się burzył pokaż pismo i powiedz że jak będzie się stawiał to policje wezwiesz.
      • ditta12 Re: ADM,PZU i ORANGE,oraz UPC 15.04.14, 13:59
        I co mądralo?
        Do czubów żeby mnie z miejsca zawlekli kowboje?
        To nie jest prosta sprawa.Jak trup jakiś w piwnicy to powiedzą że ja zamordowałam kogoś,ja głwna podejrzana bom czubek z psychiatrkowa a muchy boję się i innych robali.
        • ditta12 Re: ADM,PZU i ORANGE,oraz UPC 15.04.14, 14:01
          Tylko na tyle Cię stać Uwierzu?A ja myślała że Ty Geniusz a nie podobnie jak jakaś plociara co tu wlazła w buciorach po gnojówce.
          Wybacz ale.......pomyśl tylko.
          • ditta12 Re: ADM,PZU i ORANGE,oraz UPC 15.04.14, 20:46
            Może by mnie sama pani Hanna Gronkiewicz Waltz albo Prezydent polski te kłódy przepołowali bo już nie wiem do kogo się mam zwrócić.Może pan Premier Tusk albo.......aj ja biedna i niezdarna w robocie-ja kobieta i rzeszota nie mam a jak mam to nie użyję bo tam może trup-a że ja czub to mnie zaskarżą o zabójstwo a na policję nie pójdę bo mnie pobili gdy broniłam na psychuszcze chłopaka w kajdanach,nawet gacie ściągnęłam i mówię;
            Chcecie mnie........ ale tego Piotrka zostawcie,nie rzucajcie po ścianach bo skuty w kajdany jest to chyba wystarczy.
            Takie ludzie trafiają na psychuszkę.Ale dlaczego?Skąd mnie to wiedzieć?
            To Pani Hanna wie bo Prezydentem warszafki jest jak wiadomi.
            Z wyrazami szacunku.
            ditta 12 co dwa krzyże nosi-tt
            • ditta12 Re: ADM,PZU i ORANGE,oraz UPC 15.04.14, 20:48
              X +
              • ditta12 Re: ADM,PZU i ORANGE,oraz UPC 16.04.14, 00:00
                mam dość rządów i rozrządów,telewizora,debat,panienek-automatów we firmach i.......siebie samej na koniec bo nic nie idzie po prostu załatwić.Tak po prostu z ludźmi.Z automatami mam gadać?Niech się nawpierdalają suplementów i basta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka