Dodaj do ulubionych

Ło żesz kruca fix

16.04.14, 16:11
Tak wszedłem bo mam chwilke i czytam ciebie Ditta nie gniewaj się ale jedna myśl jaka mi się nawineła po którymś poście to to że masz caban na maxabig_grin tego się nie da nawet napisać jak bardzo.Jak byś miała kupę zamiast muzgu hahaha.
Skąd to wszystko w takim burdelu Ci do głowy przychodzi sam Bóg tylko chyba wie.
Ja bym postawił ogólnie nie na chorobę ale na leki które bierzesz,one chyba nigdy do końca przetestowane nie były a teraz wychodzą skutki ubocznebig_grin
Oczywiście śmieję się bo jak ciebie czytam to mam ubaw po pachy,mało sraczki na rzadko nie robię ze śmiechu.Nawijasz jak by Ci ktoś pierdolnoł młotkiem przez łeb.big_grin
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ło żesz kruca fix 16.04.14, 16:15
      Ditta sprawdź mieszkanie może gdzieś jakiś ufoludek się kitra i młotkiem ciebie napierdla z partyznanta kilka razy dzienniebig_grin
      • ditta12 Re: Ło żesz kruca fix 16.04.14, 16:53
        uwierz_w_to napisał:

> Ditta sprawdź mieszkanie może gdzieś jakiś ufoludek się kitra i młotkiem ciebie
        > napierdla z partyznanta kilka razy dzienniebig_grin
        • ditta12 Re: Ło żesz kruca fix 16.04.14, 16:54
          Ciebie to chyba popierdziało dziś albo znów się nachlałeś ponad miarę.
          Co ja takiego piszę?
          Weź się zastanów!
          • ditta12 Re: Ło żesz kruca fix 16.04.14, 17:03
            Ty i Geniusz,he,he big_grin
            • ditta12 Re: Ło żesz kruca fix 16.04.14, 17:07
              Może Ty na mnie pluskwiaki nasyłasz albo inne gnidy bo kółko mi się nie kręci a jak nie Ty to ta chyż,żwawa robotnica gazety wyborczej co szczurzy aż włos się jeży na głowie
              https://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif
              bądź ten mglidłek od Joego z Matrixa co ma mendozybig_grin
            • uwierz_w_to Re: Ło żesz kruca fix 16.04.14, 18:05
              ditta12 napisała:

> Ty i Geniusz,he,he big_grin

Ty i Boginia hahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka