Dodaj do ulubionych

Dzielnicowy

25.04.14, 09:28
Zadzwoniłam pod podany numer i dowiedziałam się mniej więcej że ten Pan nie jest od tego by do mnie przyjeżdżać,żebym poszła do sąsiada.....ech.
Polecił zadzwonić pod 112 a tam Pani powiedziała że to Pogotowie policyjne i żebym zadzwoniła na 997-usłyszałam automat:Konferencja Orange.

Udałam się więc tam gdzie wczoraj.Tym razem była kompetentna młoda kobieta,przeczytała to co miałam przy sobie i.poprosiła o dowód osobisty a potem wyznaczyła jak powiedziała Dzielnicowego który umówił się ze mną na oglądanie piwnicy.
Jeszcze potem do PZU z pismem które on sporządzi i zobaczymy co mi powiedzą.
Bo co mam robić?
To wcale nie jest śmieszne Uwierzu.Jak myślisz?
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:40
      Wziąść pilnik przepilowac kłódke i dupy ludziom nie zawracać bzdetami nie dość że nic nie robią w tych urzędach to jeszcze bzdurami się zajmują
      • ditta12 Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:45
        Pisałam Ci że tam krew na podłodze i może być wampir albo cóś.
        Ty mi nie doradzaj bo źle doradzasz.
        Pani policjantka nie zignorowała w przeciwieństwie do pierwszego Dzielnicowego.
        Ps.Nie mam pilnika bom baba.
        Ino tylko do paznokciów a kłóda olbrzymia.
        • ditta12 Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:45
          ADM mi napisało że mam prawo........
          Dziękuję za prawo!
      • uwierz_w_to Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:46
        A chin zadzwoń do dzielnicowego i powiedz że masz w piwnicy trupa za 10 kłódke sam ci zdejmie a jak się zapyta gdzie trup to mu powiedz że wyparował
        • ditta12 Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:47
          Ja ubezpieczam mieszkanie wraz z piwnicą w PZU i płacę składki od zarania dziejów to czemu mam 10zeta wydawać na rozpiłowanie i kłódkę?

Ty to nie jesteś za specjalnie biegły w tem,jak myślę.
          • ditta12 Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:50
            Z Białegostoku,gdzie Prezes PZU urzęduję dostałam pismo że mam dostarczyć faktury na rzeczy z piwnicy.
            Masz Uwierzu faktury na rzeczy w piwnicy?Masz jakąś piwnicę w ogóle?
            • ditta12 Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:53
              Ta Pani co fotografowała to powiedziała że nie ma piwnicy tylko stryszek bo w domku swym mieszka a na stryszku rzeczy dzieciaków.
              Ciekawe czy ma faktury na te rzeczy dzieciaków na stryszku domowym.
          • uwierz_w_to Re: Dzielnicowy 25.04.14, 10:54
            Jakie 10 zł chciałem napisać 10 minut za 10 minut kłódkę by ci sam zdjoł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka