27.04.14, 09:37
Zawsze jakiś klucz...
do kłódki piwnicznej
do mojego mieszkania klucze które są u rodziny
do delty-gdy dawno temu usłyszałam jakiś głos:znajdź klucz do delty(deltafix)
wreszcie do mego serca-nie ma już chyba klucza do mego serca bo.......ech.Chyba że może jest....gdzieś.Nie wiem,czas pokaże.Na razie anhedonia-pustka uczuciowa.....nie wierzę nikomu,nie ufam nikomu....prostytutki i złodzieje mnie odarły z uczućsad
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Klucz 27.04.14, 10:01
      Mam klucz do odblokowania jak się okazało.
      Odblokowałam Cię Mifredo.
      Chyba mi wolno.Czy nie?
      Jak nie to proszę założycielkę forum Eszmeraldę o usunięcie mojego prawa do administrowania forum Statek Szaleńców.Bo nie jestem homofobem i nic na to nie poradzę.
      Z wyrazami szacunku.
      ditta12
      • uwierz_w_to Re: Klucz 27.04.14, 10:55
        mogłaś ale ty jej nie blokowałaś więc czemu? ja ją zablokowałem i mam prawo ! proszę bardzo dyskutuj sobie z nią na jej forum.
        • uwierz_w_to Re: Klucz 27.04.14, 10:58
          Ty chyba czegoś ditto nie rozumiesz? czy ja odbanowuje tych których ty zbanowałaś? ja sobie jej tu nie życze a ty masz prawo sobie z nią pisać nic mi do tego,ona mnie też zresztą zbanował więc vice versa i tyle.
        • ditta12 Re: Klucz 27.04.14, 10:58
          W takim razie bardzo proszę Eszmeraldo o pozbawienie mnie praw do administrowania forum Statek Szaleńców jeśli nie mam praw do niczego.
          z poważaniem:
          ditta12
          • ditta12 Re: Klucz 27.04.14, 10:59
            <czy ja odbanowuje tych których ty zbanowałaś?>

Ja nikogo na tym forum nie zbanowałam.
            • ditta12 Re: Klucz 27.04.14, 11:03
              Właścicielką forum Statek Szaleńców jest Eszmeralda i ona ma prawo decydowania.
              Ja tylko pozwoliłam sobie odbanować Mifredo ale widzę że nie wolno mi tu nic wobec tego nie chcę mieć praw administratora.
              Kiedyś na Twą prośbę pousuwałam jakieś Twoje posty Uwiuerzu ale potem powstało zamieszanie i nie wiedziałam co mam robić.
              Jeszcze pozwoliłam sobie odblokować posty tej osoby z ogórem w dupie bo w jakiś sposób zagrażały memu bezpieczeństwu w realu-podała prawie mój adres.
              • ditta12 Re: Klucz 27.04.14, 11:08
                Kazior3 też nie chce tu pisać bo został zbanowany kiedyś.
                • ditta12 Re: Klucz 27.04.14, 12:03
                  Mifredo nie chce pisać na Statku Szaleńców,myślę że powinna zostać odblokowana.
                  Jest z nami od lat,były dobre chwile i złe-wiadomo jak w życiu,trochę słońca,trochę deszczu ale ni widzę potrzeby by jej nick był blokowany.
                  Takie moje skromne zdanie.
                  • uwierz_w_to Re: Klucz 27.04.14, 22:02
                    Ty czegoś nie rozumiesz ona tu pisać nie chce i nie chciała po co ty za kogoś się wypowiadasz?jak chcesz zrezygnować z administratorstwa to nic prostrzego usuń swój Nick z administracji i po krzyku.
                    • uwierz_w_to Re: Klucz 28.04.14, 05:29
                      Każdy ma w dupie twoją kłódkę nikt Ci jej nie ściągnie będziesz musiała sobie ślusarza zatrudnić bo kogo obchodzi z urzędu klodka nikt z własnej kieszeni nie zapłaci za ściągnięcie w dupie to mają pismo dostalas i się wypchaj a ty co myslalas że jeszcze Ci kłódkę sciagna a kto niby miał by to zrobić babka z urzędu haha.
                      • ditta12 Re: Klucz 28.04.14, 09:39
                        A tobie co do mojej kłódki?
                        Masz w tym jakiś zasrany interes?
                        Byłam na policji i sprawa moja w toku.
                        Od security mam PZU,tam ubezpieczam mienie.
                        Kim jesteś?Polakiem czy.......żeby mnie osądzać?
                        Ja czekam na decyzje Eszmeraldy.To nie jest Twoje forum Uwierzu żebyż nim zarządzał.
                        Nie uważasz?Może Ty się usuń z administracji bo kto by nie wszedł to ci przeszkadza,nawet twoje własne posty ci przeszkadzają bo więcej na tym forum twoich skreśleń niż wpisów.
                        • uwierz_w_to Re: Klucz 28.04.14, 19:41
                          i Huj Ci dotego, pierdol sobie z tym babsztylem na jej forum jak Ci dobrze a ja sobie bede banował kogo będę chciał , a moje posty i mam prawo skreślać co Ci do tego huj ci do tego.
                          • uwierz_w_to Re: Klucz 28.04.14, 19:43
                            kto mi niby nie pasuje tylko mifredo reszta tobie dopierdala jak się ktoś pokaże a i tak nikt z tobą pierdolić nie chce oprucz starej pojebanej baby.
                            • uwierz_w_to Re: Klucz 28.04.14, 19:45
                              A jak nie chcesz być w administracji to się porostu usuń z niej a nie pierdolisz kocopoły, co eszmeralda ma Cie błagać czy co? a na huj masz być w niej ? jak nie będziesz to nie będziesz przynajmniej pierdolić że coś skreślone lub ktoś zbanowany.A ja nie mam zamiaru rezygnować bo mi się podoba i huj Ci do mnie.
                              • uwierz_w_to Re: Klucz 28.04.14, 19:46
                                Z kłodką też afera na pół polski już tam z ciebie pewnie ubaw po pachy maja a pod nosem szepczą znów ten pojeb przyszedł od kłódkibig_grin
                                • ditta12 Re: Klucz 29.04.14, 09:28
                                  A niech sobie pierniczą co chcą.Mnie nie obchodzi kto i co pierniczy.
                                  Ja dziś złożyłam podanie do ADM o naprawę zamka u licznika prądu na korytarzu i przydzielenie mi kłódki.Był Pan Elektryk który wczoraj wymieniał żarówkę i potwierdził że zamek jest zepsuty i sąsiad sprywatyzował .Jak mi prąd wysiądzie albo Pan od badania liczników przyjdzie to będę miała kluczyk

Ty to jesteś tak głupi,głupszy niż ustawa przewiduje.Potrafisz się tylko wyśmiewać bo nie masz nic mądrego do powiedzenia a ja Cię za geniusza miałam,buchachachachachacha....big_grin
                                  • ditta12 Re: Klucz 29.04.14, 09:30
                                    PZU to security mego majątku-mieszkania włąsnościowego i piwnicy.Płacę?Płacę.
                                    To może się dowiem za co.
                                    Moja matka wczoraj przyniosła mi wielką kłódę z trzema kluczykami zamiast kluczy do m ieszkania-trzech które mi zabrała i wchodzi kiedy jej się podoba.Jeden z nich ma mój brat i też wchodzi kiedy mu się podoba.
                                    Tak ma być?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka