uwierz_w_to 29.04.14, 11:26 Zdjęcie ci wysłałem a teraz siedzę i forum czytam nad wodą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 11:28 Wzielem sobie trochę materiału do czytania a wczoraj rowerem zrobiłem 35 kilosow dziś smigam po okolicy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 11:34 Wejdź na czerwone torebki disconunt licytuje telefon z paragonów jutro koniec konkursu będę siedział do konca licytacji patrz Nick snaki3wr na razie postawiłem 700 ale mam zaplecza ponad dwa razy tyle bo zakupów już z disconta zrobiłem do tej pory prawie za 1600 zł więc chyba nikt mnie nie przebije Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 11:35 Oczywiście 1600 ZL OD początku tego miesiąca bo wcześniejsze paragony się Noe liczą Odpowiedz Link
ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 12:25 To jak będziesz wysyłał mi tę książkę to włóż do paczki jakiś stary telefon ale żeby działał,będę wdzięczna Foty przednie,potrafisz robić zdjęcia U mnie nie da się powiększyć a jak wiesz mam jakąś blokadę durna na wklejanie zdjęć z Orange(nie mogę sobie z tym poradzić a w salonie nie mogłyśmy się dodzwonić do jakiegoś technika coby mi pomógł i .......dupa Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 12:39 Książki ditto Ci nie wyślę ją zbieram bukowe ale możesz kupić to najnowsze dzieło devida icie kosztuje tylko 75zl a książka gruba jak biblia Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 12:40 Naukowe miało być siedzę teraz pod pomnikiem Sobieskiego na forumie fote pewnie dostałeś . Odpowiedz Link
gadubadu Re: zdjecie 29.04.14, 13:13 ditta12 napisała: > To jak będziesz wysyłał mi tę książkę to włóż do paczki jakiś stary telefon ale > żeby działał,będę wdzięczna A może jeszcze flaszkę i sztangę szlugów, co? I ślusarza żywego do tej kłódki albo kasę na niego. Jak ci nie wstyd ciągle coś od kogoś wyłudzać, szmaciaro! Odpowiedz Link
ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:19 gadubadu napisał: > ditta12 napisała: > > > To jak będziesz wysyłał mi tę książkę to włóż do paczki jakiś stary telef > on ale > > żeby działał,będę wdzięczna > > A może jeszcze flaszkę i sztangę szlugów, co? > I ślusarza żywego do tej kłódki albo kasę na niego. > Jak ci nie wstyd ciągle coś od kogoś wyłudzać, szmaciaro!> a PO CO TY TU PRZYSZŁA gąsko wsiowa?A?Pohałasować ci się chce bo cię nikt nie dupcy?pohałasuj do woli. Tu można ale może wyjmij tego ogóra z odbyta bo zadra ci wejdzie w pi.....dzisko Odpowiedz Link
ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:21 A teraz sama się wydymaj mendo Bo masz syfa jak wierz babel! Super! Odpowiedz Link
ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:22 Najlepiej rulonem banknotów to zrób,bo to rajcuje najbardziej Odpowiedz Link
gadubadu Re: zdjecie 29.04.14, 13:24 I ty się babo potem dziwisz, że tylko wszarze do ciebie lgną... Odpowiedz Link
ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:27 sram z góry bo świat ponury A Ty się mendo zmywaj z tego statku bo cię krew zaleje ze złości. zadbaj o swoich ruchaczy. "O mnie się nie martw.ja sobie radę dam" Odpowiedz Link
gadubadu Re: zdjecie 29.04.14, 13:46 Ja się mogę zmyć w każdej chwili. Mam w dupie twój statek, kłódki i prostytutki. Możesz mnie nawet zabanować. Ale to ty sama nie wytrzymujesz w smrodzie swojego życia i nie dajesz rady. Kochasz babrać się w gównie, więc nie oczekuj, że nagle zapachniesz perfumami i twój zapach zwabi księcia na białym koniu z wielka kasą i nie tylko. Odpowiedz Link
ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 22:09 U mnie już taki Książe jest Zazdrosny jesteś?Zazdrosna bo nie wiem ktoś ty ale cię nie mam zamiaru banować.Ja nie banuje nikogo.Ja lubię rozmawiać ze wszystkimi. Odpowiedz Link
gadubadu Re: zdjecie 30.04.14, 09:41 Nie kłam. Gdyby był nie rzucałabyś się tak na każdego byle łacha. Odpowiedz Link
ditta12 Re: zdjecie 30.04.14, 09:58 A co by mi zależało Cię okłamywać?Ani Ty mi brat ani swat,heh. Odpowiedz Link