29.04.14, 11:26
Zdjęcie ci wysłałem a teraz siedzę i forum czytam nad wodą
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 11:26
      Oczywiście na telefonie
      • uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 11:28
        Wzielem sobie trochę materiału do czytania a wczoraj rowerem zrobiłem 35 kilosow dziś smigam po okolicy.
        • uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 11:34
          Wejdź na czerwone torebki disconunt licytuje telefon z paragonów jutro koniec konkursu będę siedział do konca licytacji patrz Nick snaki3wr na razie postawiłem 700 ale mam zaplecza ponad dwa razy tyle bo zakupów już z disconta zrobiłem do tej pory prawie za 1600 zł więc chyba nikt mnie nie przebije
          • uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 11:35
            Oczywiście 1600 ZL OD początku tego miesiąca bo wcześniejsze paragony się Noe liczą
            • ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 12:25
              To jak będziesz wysyłał mi tę książkę to włóż do paczki jakiś stary telefon ale żeby działał,będę wdzięcznasmile
              Foty przednie,potrafisz robić zdjęciasmile
              U mnie nie da się powiększyć a jak wiesz mam jakąś blokadę durna na wklejanie zdjęć z Orange(nie mogę sobie z tym poradzić a w salonie nie mogłyśmy się dodzwonić do jakiegoś technika coby mi pomógł i .......dupasad
              • uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 12:39
                Książki ditto Ci nie wyślę ją zbieram bukowe ale możesz kupić to najnowsze dzieło devida icie kosztuje tylko 75zl a książka gruba jak biblia
                • uwierz_w_to Re: zdjecie 29.04.14, 12:40
                  Naukowe miało być siedzę teraz pod pomnikiem Sobieskiego na forumie fote pewnie dostałeś .
              • gadubadu Re: zdjecie 29.04.14, 13:13
                ditta12 napisała:

> To jak będziesz wysyłał mi tę książkę to włóż do paczki jakiś stary telefon ale
                > żeby działał,będę wdzięcznasmile

A może jeszcze flaszkę i sztangę szlugów, co?
                I ślusarza żywego do tej kłódki albo kasę na niego.
                Jak ci nie wstyd ciągle coś od kogoś wyłudzać, szmaciaro!
                • ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:19
                  gadubadu napisał:

> ditta12 napisała:
                  >
                  > > To jak będziesz wysyłał mi tę książkę to włóż do paczki jakiś stary telef
                  > on ale
                  > > żeby działał,będę wdzięcznasmile
                  >
                  > A może jeszcze flaszkę i sztangę szlugów, co?
                  > I ślusarza żywego do tej kłódki albo kasę na niego.
                  > Jak ci nie wstyd ciągle coś od kogoś wyłudzać, szmaciaro!>

a PO CO TY TU PRZYSZŁA gąsko wsiowa?A?Pohałasować ci się chce bo cię nikt nie dupcy?pohałasuj do woli.big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  Tu można ale może wyjmij tego ogóra z odbyta bo zadra ci wejdzie w pi.....dziskobig_grin
                  • ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:21
                    A teraz sama się wydymaj mendobig_grin
                    Bo masz syfa jak wierz babel!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    Super!big_grin
                    • ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:22
                      Najlepiej rulonem banknotów to zrób,bo to rajcuje najbardziejwink
                  • gadubadu Re: zdjecie 29.04.14, 13:24
                    I ty się babo potem dziwisz, że tylko wszarze do ciebie lgną...
                    • ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 13:27
                      sram z góry bo świat ponury
                      A Ty się mendo zmywaj z tego statku bo cię krew zaleje ze złości.
                      zadbaj o swoich ruchaczy.
                      "O mnie się nie martw.ja sobie radę dam"
                      big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      • gadubadu Re: zdjecie 29.04.14, 13:46
                        Ja się mogę zmyć w każdej chwili.
                        Mam w dupie twój statek, kłódki i prostytutki.
                        Możesz mnie nawet zabanować.
                        Ale to ty sama nie wytrzymujesz w smrodzie swojego życia i nie dajesz rady.
                        Kochasz babrać się w gównie, więc nie oczekuj, że nagle zapachniesz perfumami i twój zapach zwabi księcia na białym koniu z wielka kasą i nie tylko.
                        • ditta12 Re: zdjecie 29.04.14, 22:09
                          U mnie już taki Książe jestsmile
                          Zazdrosny jesteś?Zazdrosna bo nie wiem ktoś ty ale cię nie mam zamiaru banować.Ja nie banuje nikogo.Ja lubię rozmawiać ze wszystkimi.
                          • gadubadu Re: zdjecie 30.04.14, 09:41
                            Nie kłam. Gdyby był nie rzucałabyś się tak na każdego byle łacha.
                            • ditta12 Re: zdjecie 30.04.14, 09:58
                              A co by mi zależało Cię okłamywać?Ani Ty mi brat ani swat,heh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka