Dodaj do ulubionych

wkurzyłem sie

03.05.14, 20:23
Kupiłem parę dni temu rower gorala dobrej firmy botwina jakoś tak się mówi pisze inaczej dałem za niego sporo siana i się okazało ze wysokości kierownicy nie można regulować można dokupić w decathlonie przejściówkę taka do regulacji za 109 zł i masz ci los juz siadelko do niego żelowe dokupowalem żeby mieć miękko a tu jeszcze to.A musze bo mam ja za nisko i mnie ręce bolą ale na razie siana nie mam.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: wkurzyłem sie 03.05.14, 20:29
      Pogoda się trochę popsuła i jest nieciekawa i będzie przez parę dni.A te wakacje hub będą cienkie bo ciężko z urlopem będzie każdy się na niego czai i wszyscy chcą iść w lipcu ale lipa.
      • ditta12 Re: wkurzyłem sie 03.05.14, 20:37
        Ja tam mam wieczne wakacje a botwina była smaczna.
        Zawsze szajs kupujeszbig_grin
        • uwierz_w_to Re: wkurzyłem sie 03.05.14, 20:49
          Ty to masz dobrze
          • ditta12 Re: wkurzyłem sie 03.05.14, 20:53
            Ja nie cierpię na zakupoholizm.
    • eszmeralda.i.papugi Re: wkurzyłem sie 04.05.14, 19:39
      nie bardzo rozumiem. Wydawało mi się, że tylko lalunie w sukienkach w groszki i włosami rozwianymi poniżej siodełka siedzą na rowerze jak na krześle.
      • uwierz_w_to Re: wkurzyłem sie 04.05.14, 19:42
        Oj nie musiałem sobie sprawić siodełko szerokie żelowe
        • ditta12 Re: wkurzyłem sie 04.05.14, 19:56
          <Wydawało mi się, że tylko lalunie w sukienkach w groszki i włosami rozwianymi poniżej siodełka siedzą na rowerze jak na krześle. >

big_grin Odczytałam:lalunie w sukienkach w groszki i włosami rozwianymi poniżej sadełkabig_grinbig_grinbig_grin

<siodełko szerokie żelowe>

z żelu te siodełko?Takie jak cukierki żelki może?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka